עולם כזה אכזר. .

עולם כזה אכזר. .

תחילת שנה התחלה שירות לאומי. יושבת מסתכלת ובוחנת. ליבי שבור לא מבינה איך אמא לא איתי לא יכולה לומר איזה מילה לדרך צלחה איזה חיזוק שיעזור בקושי של שלב חדש בחיים. הדמעות חונקת מחזיקה את עצמי חזק חזק שלא יברחו. וטובעת במחשבות איזה משפחה הייתה המשפחה של אמא לפני שהלכה? מי היה מאמין ככה שבתחילת שנה לא יאחלו אפילו בהצלחה או ישלחו איזה מילת חיזוק??? לא מבינה עד כמה קשה ורע בלב רק מילה מאמא כל המאמהות של כולן שולחת ברכות ודרך צלחה ואני בליבי אומרת אני בלי אמא. אבא מחזק אבל לא כמו אמא שתרגיע ותחזק . ממשיכה את היום ברגשה דיכאונית עצבנית. רוצה רק לישון אין לי חשק לכלום אני רק רוצה שאבא ילך לישון ואני אתחיל לבכות. כמה צדקה מי שאמרה לי כאן משהי לא זוכרת בדיוק היא אמרה ככה בכל שלב חדש בחיים את תרגישי איך ההרגשה הזאת עולה ומציפה אותך. ואני אומרת לעצמי כאילו מה סהכ סיימת לימודים מה הדאון מה הדיכאון מה הדיכדוך??? מחכה ליום חדש לא רוצה שיבוא. כבר 10 חודשים עברו מאז שאמא הלכה ועכשיו מרגישה כמה קשה יותר ויותר.

בובבבבבבה יקרה...

את מאוד רצויה
דווקא מאוד שמחתי לראות את הניק שלך אתמול בלילה (עוד לפני שקראתי את ההודעה) ורציתי לראות מה שלומך.. אבל לא תמיד אני ישר מגיבה.. לפעמים לוקח, לי בכל אופן, קצת זמן לקרוא וקצת זמן להגיב.. אני רוצה לכתוב לך קצת יותר מ
, ואתמול בלילה לי בעצמי לא היה ממש כוחות, אז חיכיתי לבוקר.. בקשר להודעה שלך.. אני יכולה מאוד להבין את הקושי שלך.. זה נכון שבכל שלב בחיים החסרון שלה יבלוט ויעלה. אבל עם הזמן מפתחים דרכים שטובות לנו להתמודד ועוזרות לנו (כמו לכתוב כאן למשל.....) הכל גם מאוד טרי אצלך.. 10 חודשים זה ממש מעט זמן.. תני לעצמך זמן, אל תחמירי עם עצמך כל כך ... לסיים לימודים ולהתחיל שירות לאומי זה צעד לא קטן ולא פשוט בחיים, ובהחלט ברכת הצלחה מאמא יכולה לעזור ולהרגיע כאן.. את יכולה אולי לנסות לחשוב מה היא הייתה מברכת אותך? אני בטוחה שאיפה שהיא נמצאת (כל אחד ומה שהוא מאמין..) היא מברכת אותך ומלווה אותך בהתחלה החדשה... ו...... אפשר לאחל לך בהצלחה? אני מקווה שזו תהיה התחלה טובה לתקופה עוד יותר טובה... שתלמדי בה הרבה ותעשי הרבה כייף... מגיע לך.. ואנחנו תמיד כאן כדי להקשיב ולחבק... גם אם לוקח קצת זמן להגיב

למעלה