חוויותיישן..
בתור חלקית פעילה במושב [ =עוזרת למדריכי כפר"ה] וחלקית בתור מנהלנית מגניבה ונכה למחצה, ממשששששששש נהניתי!! ביום הראשון המסלול היה קצר להפליא (תהרגו אותי, אבל כיתה ז' זה בדיוק שנה אחת מעל והם עשו פי ארבע לפחות כל יום מארבעת ימי המחנה שלהם) ורטוב ומגניב, והחניכים סה"כ היו כולם ממש סבבה.. הא"ש לילה היה מטופש וחסר משמעות, כמובן. החניכים לא נכנסו לאווירה בגרוש. יום שני --> יום המינהלנות השולט! דבר ראשון השתתפתי בטקס וגם כאב לי הגב ברמות על אז הורשיתי להצטרף למנהלה המועצתית השאווה ושטופת הט'ניקים חדורי האנרגיות. דברים שעשיתי במנהלה: א. נחתי קצת ב. ישבתי עם נעמה הגרעינרית על הטקס ג. למדתי את "קסם על ים כינרת" ד. נחתי ה. נחתי ו. שרתי עם ערן שניגן על הגיטריישן ז. נחתי ח. התקלחתיייייי!! ליגההההההההההההה (לבד לבד במקלחות.. חניכים במסלול) ט. נחתי עוד המון י. נהניתי בטירוף י"א (COMING SOON). שיחקנו שקר ("בולשיט") עם אורי החמור המטונף ועם בוזי המנהלן השולט היו גם חבר'ה מהמנהלה שירדנו לנחל ו"השתכשכו". אבל הייתי לבד אז לא היה לי כוח. ואז בערב היה טקס.. פידחתי את עצמי לחלוטין כששרתי שיר גבוה עם קול צרוד מאוד אבל היה מצחיק היום השלישי קייאקים --> דניאל גורן ואני התחברנו לארן, אורי, וחניך מג'ויף בשם בר.. כשהתקרבנו לסיום דני ואני התנתקנו מהם, נכנסו לשיח ("אמבוש" וואנאבי) וכל פעם שעבר קייאק פשוט צרחנו כמו שתי מוטרפות.. היינו צריכות לשחרר לחצים ^_^ יאללה אין לי כוח.. ביי ביי