עולם החתונות

np 777

New member
עולם החתונות

רוצה לשתף אתכם בנושא שממש לא עולה לסדר היום,כמות הרים ה"אקטיבים" שקיימים היום,לדעתי יותר מכמות האולמות וזאת הבנתי רק שהתחלתי לארגן את החתונה שלי.
במהלך ההכנות לחתונה וכאחד שמגיע ממשפחה שמעריכה אלכוהול טוב לאט לאט הבנתי שאנחנו בבעיה,יש המון ברים אבל מעט שיודעים לתת שירות ואיכות כאחד כבר באירוע וזאת כמובן לאור כך שההיצע עולה על הביקוש ואנחנו כרגיל נגררים לבינוניות.
אז אחרי חיפושים רבים מצאתי את ה"אחד" והנה אני מנסה לקצר לכם את התהליך הארוך והקשה שחוויתי.
111
www.facebook.com/JeremysBar

kinks

New member
נהדר

באמת היינו זקוקים למפרסם שיכתוב על עצמו כאילו בתור לקוח, שזה בערך הדבר הכי מעפן\גרוע\מפדח\מביך שאפשר לעשות לעצמך ובכלל נוגד את התרבות הוירטואלית.
&nbsp
מתמונות המשקאות, הבר סובל מבינוניות מחרידה (וזאת עוד מחמאה) בתחום האלכוהול ומגיש את אותם שטנצים שיש בשאר המקומות ב 15 שנה האחרונות.
אז מה בדיוק או איכותי פה?

זה כל כך בינוני וסביר שאני אשאיר את זה כאן.

שכולם יראו, ושמי שרוצה להתפשר יתקשר.
&nbsp
כמה מהנוכחים כאן יוכלו להעיד על רמת האלכוהול שהיתה בחתונה מסויימת לפני כחודשיים, בה הביאו את האלכוהול עצמאית ועדיין העלות הכוללת היתה נמוכה יותר ממה שמציעים בברים האקטיביים האלה.
&nbsp
מתחתנים יקרים, אתם מוזמנים לבקש כאן המלצות והצעות לבניית בר משקאות שמתאים לאורחים ולתקציב שלכם. מזל טוב.

yezer

New member

למעלה