עולם בלי מראות

חחוש

New member
עולם בלי מראות

היום היה יום נפלא, באמת, הכל הצליח לי, כיכבתי ואפילו קיבלתי מחמאות על ריקודי ופיזוזי בחתונה שזה כבר יוצר מגדר הרגיל (לפחות לגבי), אחרי יום שלם במכללה, של הוחכה עצמית הרגשתי נפלא לגבי עצמי, לפעמים שזה קורה .. נו בד"כ.. אני פתאום מרגישה מהממת ונפלאה. ואם הייתי מנותקת מהמיצאות הייתי אומרת כוסית על. הקיצר בעודי מסתובבבת כך במסדורונות מלאה בחשיבות עצמית והערכה מפה ועד מחר לפחות נתקלתי בבואה שלי בחלונות .. טוב אין לומר שירד התואר של הכוסית מייד (לא שהיה שם זמן רב, כי אני לא מנותקת מהמציאות אבל לשבריר היה נחמד לחוש בה), ופתאום הבזיק בי רעיון. עולם ללא מראות לו העולם היה ללא מראות ולא ראינו את עצמינו מה זה היה עושה לחשיבות העצמית שלנו? האם היא הייתה עולה? או יוררדת? עד כמה זה היה משפיע על הסביבה... אבל הכי חשוב.. מה זה היה עושה לנו.. אם המודעות שלנו לעצמינו היא שהורסת או... אני אומרת שילוב אבל תחשבו על זה .. איזו מהפיכה זו ילכה להיות!!!!

לא היו ממש מראות בזמנים קודמים

ונשים שמנות היו אז נחשבות ליפות ביותר, אני מוותר על כל המראות בעולם, העיקר שיהיו יותר נשים יפות (נשים גדולות כמובן.)

חחוש

New member
העמותה לשבירת המראה

חח א. תודה על קיומם של אנשים כמוך. ב. אני מבכימה איתך איזה כייף לאישה שלך חזק ואמץ אני מציעה לצאת בצעקה גדולה נגד מראות וחזרה לימי ה.. מתי זה היה?

לא כל כך רחוק...

עד שנות החמישים של המאה הקודמת מתחילת הספירה בערך. האישה שלי... כשאפגוש אותה, בהחלט יהיה לה, והרבה

חחוש

New member
בצחוק

כמוןב לא עמותה.. סתם אתה יודע חברה קטנה:) אני צוחקת אבל הבנת את הכוונה זה מה שחשוב מה אני אומר לך מאחרל לך למצא מה שאתה מחפש.. חשבי שכבר יש:)

עופר 123

New member
המראות לא אשמות...

כי אז תהיינה תמונות שלך שלא תרצי לראות או חלונות ראווה שהדמות משתקפת מהם באקראי
בסופו של דבר זה לא מה שמשתקף במראה, אלא מה שאנחנו מרגישים לגביו, והדרך שאנו רואים אותו. הדמות שלנו היא קבועה פחות או יותר, אך הדרך שבה אנו מקבלים אותה יכולה להשתנות. תחושת ה"להיראות מעולה" לא נמצאת במראה, אלא בראש. הביקורתיות שלנו, שהתרגלנו אליה בקלות רבה מדי, רק גורמת לנו להרגיש גרוע במיוחד. אני לא אומר להתעלם לחלוטין מן המראה, אבל להכניס אותה לפרופורציות. מה שקובע זה מה שבראש, לא הדמות שמשתקפת אלינו.
עופר

lizush

New member
בדיוק...

בדיוק כמו שאני כתבתי דרך הפלאפון אבל ההודעה שלי לא עלתה.... אני שמחה עופר שיש בינינו (סוף סוף) הסכמה על משהו

למעלה