עולם א-מיני

amb2

New member
לי יש סלידה טיבעית מאנשים דיכאוניים

אני מוכן ליסבול אותם, אבל מה שיותר רחוק ממני.

inbardaf

New member
חחה.. מצחיקה...

אני מודה שבשנים האחרונות אני עוברת תקופה לא קלה, אבל אפילו בתוכה, רוב האנשים שרואים אותי, חווים אותי כאדם אופטימי ומלא חיים. (כשאני כותבת אני נוטה להוציא את הצד הדיכאוני יותר שלי..) ואם נצטט את המחנך שלי מכיתה ט', זה נשמע ככה: ציטוט המתעודה - ילדה בעלת טמפרמנט סוער ושמחת חיים.
(שזה דרך יפה להגיד: הילדה מופרעת ועושה צרות לכל המורים, אבל אני אוהב אותה...) ובאסיפת הורים זה נשמע ככה - יש לי שני דברים להגיד על הבת שלך: א. היא עושה מה שהיא רוצה. ב. היא מלאת שמחת חיים.. (נכחתי במעמד, אז אי אפשר לחשוב שמישהוא סילף בדרך..) מספיק שמח? (לא אוהבת את המילה תשוקה..)

AL212

New member
הלוואי והעולם היה א-מיני

הוא היה הרבה יותר טוב (או פחות מזעזע) ממה שהוא היום.

ג'ון ויוקו, באחד הקמפיינים שלהם למען השלום

הזמינו את העיתונאים אליהם למיטה בסוויטה של המלון, וממנה הם שלחו מסר לתושבי העולם לעשות כמותם - להישאר במיטה ולעשות אהבה (כי אם כולם יישארו במיטה ויעשו אהבה, הם לא יהיו פנויים לצאת החוצה ולהילחם אחד בשני ולעשות כל מיני דברים לא נחמדים וכו').

AL212

New member
לעשות אהבה?

האהבה היתה קיימת לפני שהם עשו משהו. סקס לא יכול ליצור אהבה, הוא יכול להיות רק ביטוי לאהבה, אבל ברוב המוחלט של המקרים הוא ביטוי ליצרים נמוכים, שלא עומד מאחוריהם שום רגש.

זה פשוט תרגום של making love

שהוא, תרצה או לא תרצה, שפה יפה יותר (וגם רומנטית / תמימה / נקייה יותר, מחק את המיותר) לקיום יחסי מין. זה הביטוי, זו המשמעות המקובלת שלו בשפה, זו המציאות. אני מסכימה איתך שסקס לא יכול לייצר אהבה, אבל בהרבה מאוד מקרים סקס הוא דווקא כן ביטוי פיזי לאהבה, על אף שאתה בוחר לראות בו ביטוי ליצרים "נמוכים", שאין מאחוריו שום רגש, וגם טוען בנחרצות נטולת ביסוס (כי מה לעשות, טענתך אינה נשענת על עובדות או על מחקר אלא על השקפת עולמך בלבד) שזה המצב ב"רוב המוחלט" של המקרים.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

ש כ"כ מעט אנשים ש'עושים אהבה'. רובם פשוט מקיימים יחסי מין..

hineta

New member
עולם של א-מיניים לדעתי:

היחס המועדף שנשים מקבלות מגברים סטרייטים (כולל ג'נטלמניות) יפחת פי כמה. התלות של גברים בנשים בשביל סקס והמשכיות הגנים שלהם שמר על נשים מדברים שקורים בד"כ בין גברים - מלחמות, רצח במועדונים, תחרותיות. אולי יהיה פחות אונס, אבל יהיו יותר מקרי רצח כלפי נשים. בלי מיניות, יכול להיות שנשים יקבלו מהם את אותו יחס של גברים (לטוב ולרע). מצד שני - גברים לא יזייפו מערכות יחסים בשביל סקס, נשים לא יצטרכו לסבול נעיצת מבטים בחזה, ,גברים לא יצטרכו להתאמץ כדי להסתכל להן בעיניים, לא יהיה שוק בשר (אולי יהיה שוק אופי
) ויהיו פחות הפרעות כמו אנורקסיה ובולמיה (נשים לא יצטרכו למכור את עצמן). במקום זונות יהיו סוג של גיישות שמספקות הכל חוץ ממין. במכוני מסאז'ים אנשים באמת ילכו לעשות מסאג'! תהיה פילוסופית - אם גברים יהיה א-מיניים, האם (אם לדבר בהכללות) גם אז הם יחשבו רק על דבר אחד? (אולי זה יהיה מערכת יחסים
) ומה יהיה בכלל ההבדל בין גברים לנשים במקרה הזה? (כי נראה לי שרמת המיניות אצל כל אחד מהם היא אחד ההבדלים הגדולים). אולי בכלל זה ייראה עולם יותר נשי (אם האישה המינית הממוצעת אכן פחות מינית מגבר מיני ממוצע), בדיחות, מצעד הגאווה (שעל חשיבותו אני מסכימה, אבל לא על האופן שבו הוא נעשה) ופרסומות יצטרכו למצוא גימיק אחר חוץ ממיניות

למעלה