עולם אחר

קווארק

New member
עולם אחר

היו ימים שבהם הייתי רואה את העולם אחר. היו ימים בהם העולם היה רגיל והיו ימים יותר נכון שעות שבהם הייתי מסתובב ברחובה של העיר והכל נראה לי אחרת העצים, קירות האבן, השמים, אור השקיעה המלטף הצובע הכל ברכות, האנשים ההולכים ברחוב תחושה של אושר עילאית היתה תופסת אותי והייתי הולך עם חיוך על הפנים בעולם נפלא ומקסים. מאחר וזה לא היה קורה כל הזמן רק לעיתים חשבתי שזוהי תופעה שכולם חווים אותה. מאחר והתענינתי במהותה, בפעם הבאה שזה קרה שאלתי חבר שהיה איתי האם הוא מבחין במשהו שונה באוירה? הוא הביט בי ואמר: לא, למה אתה מתכוון?. התחושה באויר הצבע כאילו משהו השתנה. לא, אמר, הכל נראה רגיל. שתקתי. שאלתי חבר נוסף וגם הוא ענה אותו הדבר. ואז הבנתי שזה לא דבר חיצוני פיזי המתרחש בעולם אלא שינוי הקורה בי בתוכי פנימה. אט, אט, העולם סחף אותי אליו, צבא, עבודה והיכולת ההיא נעלמה לי וגם התפוגגה מזכרוני. כיום זה חוזר אלי רק אתמול ללא כל הודעה באמצע צילום מסמכים זה קרה. שהעולם ללא כל סיבה נראה כל כך מתוק ורגשות של אושר אופפים אותי. לשאול אחרים הפסקתי. לשאול אחרים הפסקתי אבל אתכם אשאל האם מישהוא חווה (עבר עתיד) תחושות כאלו? האם ניתן לשלוט עליהם כי זה מגיע ללא כל סיבה ובזמנים שונים? שבת של שלום

שלום קווארק, העולם יפה, שונה...

במיוחד כשאנחנו נוגעים באהבה שבנו בתוכנו פתאום הכל הופך כל כך יפה, רגיש, נעים, שבא לך פשוט ל
את כל הסובבים וזה מה שגם אני מרגישה עכשיו ושולחת גם לך
ענקקקק אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

קווארק היקר../images/Emo140.gif

אני אישית חווה את התחושות האלה באופן קבוע. למה לשלוט בדבר נפלא, שממלא אותך באושר ובמתיקות? למה לא לתת לזה לקרות ולזרום עם זה, ולהנות מכל שניה? שמור על החיוך, תהנה ממה שהחיים מציעים לך, עצור מדי פעם להנות מיופיו של פרח, או מהרמוניה של צבעים בציור או בנוף... ד"ש ממני

למעלה