עולים על הסוס - nana

oferweisglass

New member
עולים על הסוס - nana

עולים על הסוס העשיריון העליון גילה אותם כבר לפני כמה שנים, רופאים ופסיכולוגים ממליצים עליהם בכל פה ולא התחלנו בכלל לדבר על מה הם יכולים לעשות לגזרה שלכם. אלפי אנשים מתמכרים לרכיבה על סוסים מדי שנה, גם בישראל. כך תצטרפו למועדון מאת: תמר לבני17:5510.09.2006

dixie chick

New member
../images/Emo6.gif צחוקים של כתבה!

-"רוב חוות הרכיבה פועלות היום בשיטות של מנוי חודשי, חצי שנתי ועל בסיס שיעור בודד, וככל שתקופת ההתחייבות ארוכה יותר כך גם קטנה העלות החודשית" לא עובד ככה בשום חווה שאני מכירה או עבדתי בה, מכסימום תשלום חודשי שנפסק ברגע שהילד מפסיק לרכב או צ'קים רבע שנתיים מראש שגם מוחזרים אם מפסיקים. -"להוצאות החודשיות הנכבדות הללו יש להוסיף עלות חד פעמית של קסדה (בין 150-400 ש"ח, כאשר מומלצות במיוחד כאלו שאושרו על ידי התקן הבריטי), ואביזרי רשות שכוללים בדרך כלל שוט קצר או ארוך (מ-50 ש"ח), מכנסי רכיבה (החל מ-200 ש"ח), מגפי רכיבה מרופדות מגומי (החל מ-160 ש"ח) וחותלות עור המגנות על השוק (מ-250 ש"ח)." זה רק באינגליש ורק אם אתה מתקדם, אני לא מכירה חווה שאין לה מבחר קסדות בי"ס (בחלק מהחוות זה קסדות אופניים!!) קשה לי לדמיין שתלמיד מתחיל צריך את כל זה גם באינגליש!! וגם אם אתה מעל גיל 18 אין חובת קסדה בשום חווה. - "חודש אילוף עולה כ- 600 $" חחח בחלום הלילה בצאת הכוכבים, 1000 ש"ח בממוצע וגם התותחים יבקשו בערך 500 ש"ח יותר. - "שמחיר סוס, שנקנה למטרות רכיבה, בגיל 5 עד 12, ינוע בין 10,000 ל-20,000 ש"ח. סוסים מבוגרים, החל מגיל 13, יעלו בסביבות 4,000 ש"ח וסוסים צעירים ושקטים יכולים להגיע גם ל-20,000 ש"ח ויותר" פשוט שטויות - "אחזקת סוס בחווה נעה בין 1,600 ל- 2,500 ש"ח בחודש" חחחח באינגליש משלמים כל כך הרבה? על מה? יש לכם תאים מזהב? 1400 ש"ח ויש לך פנסיון בחווה טובה במרכז (שבמרכז יקר משמעותית מהצפון), ב1200 תמצא פנסיון סבבה לחלוטין.

2eye

New member
תלוי

"חחחח באינגליש משלמים כל כך הרבה? על מה? יש לכם תאים מזהב? 1400 ש"ח ויש לך פנסיון בחווה טובה במרכז (שבמרכז יקר משמעותית מהצפון), ב1200 תמצא פנסיון סבבה לחלוטין." זה תלוי, לפחות אצלנו בחווה פנסיון עולה 2,200.

2eye

New member
כנראה ><

אבל לפי דעתי המחיר |בערך| מוצדק, אבל זה כבר לא משנה...

fliperit

New member
למה מוצדק?

במה בחווה יותר טובה מחוות אחרות, שמצריך הבדל של 500-1200 שקל בחודש?

peligrosa1

New member
דווקה רוב הדברים נכונים

תשלום- אני מכירה לפחות 10 חוות שכן עובדות ככה. לגבי הציוד מסכימה איתך שזה מחירי אינגליש ורוב התלמידים שאני עבדתי איתם אחרי בערך חצי שנה כן קונים קסדה,צאפס או מגפיים,מכנסיים. וואללה לא יודעת איפה מצאת אילוף ב1500 שח, אבל מה שאני מכירה מהרבה מאלפים ומה שאני עשיתי כשהיתי בארץ-אילוף נורמאלי ולא חפרי,בסיסי לוקח בממוצע חודשיים: 1000 שח פנסיון ועוד 1000-1500 אילוף כפול חודשיים 5000שח-1000 דולר נגיד וזה גם נחשב לא יקר, וגם לא אזור המרכז ששם בכלל בדרך כלל מחירים בשמיים. מחירים של סוסים בכללי נכון. כמובן שאפשר לקנות אותו סוס צעיר ונחמד ב4000 ואפר להביא אותתו גיל מחול ב50000 מחיר של פנסיון כנרא בדקו בפארק,אודים ורשפון-אבל יש זולים יותר

popi199

New member
כתבה

דיי מזוויעה מבחינת אי הדיוק. חלק מהדברים פשוט לא נכונים. חבל שכשכבר מקבלים איזשהי הכרה היא כ"כ לא מדוייקת. במיוחד הצחיק אותי הקטע של קניית סוס, סוס קוני פשוט אם לא מתאים לכם להגיע בשעות של פתיחת החווה...משמע אם מתאים לכם לרכב באמצע הלילה...אז כנראה שאתם כבר צריכים ומוכנים לסוס פרטי. והמחירון סוסים...משומשו..

למעלה