עולה חדשה מרוסיה!!! אמממ אני חדשה בפורום.. אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה..
נ נילנולית New member 3/3/04 #1 עולה חדשה מרוסיה!!! אמממ אני חדשה בפורום.. אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה..
פ פינגווין בהכחשה New member 3/3/04 #2 ../images/Emo110.gifווווווולקאאאאאאאאאאאאאאם ברוכה הבאה לפורומינו הקט התמכרות נעימה ולא אלימה^_~
K Kremboim New member 4/3/04 #3 ../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif לאת חייבת לכתוב שאת מרוסיה לפני רגע סימתי ללמוד להיסטוריה ורוסיה זה ברית המועצות! אז זה מעלבי חררא . אני לא סובל היסטוריה ! סטלין אתה חרא ,היטלר הומו
../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif לאת חייבת לכתוב שאת מרוסיה לפני רגע סימתי ללמוד להיסטוריה ורוסיה זה ברית המועצות! אז זה מעלבי חררא . אני לא סובל היסטוריה ! סטלין אתה חרא ,היטלר הומו
ש שרוטה במוח New member 4/3/04 #9 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifברוך הבא!!!../images/Emo24.gif
פ פינגווין בהכחשה New member 4/3/04 #8 ../images/Emo110.gifכשאני אמרתי שאמרו שהיטלר הומ ו* צחקו עלי!!(אהמ לי ועדי!!!)
N nawa New member 4/3/04 #6 ברוכה הבאה ! את מוזמנת להתרווח בסלון ולספר קצת על עצמך...בינתיים חשבתי להציע משהו לשתות, מה תרצי ? או אולי תרצי לאכול משהו ? בכל מקרה שיהיה יום נעים ומקווים שתיהני !
ברוכה הבאה ! את מוזמנת להתרווח בסלון ולספר קצת על עצמך...בינתיים חשבתי להציע משהו לשתות, מה תרצי ? או אולי תרצי לאכול משהו ? בכל מקרה שיהיה יום נעים ומקווים שתיהני !
ש שרוטה במוח New member 4/3/04 #10 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif *מקבלים אותך יפה*
מ מואשמת באחזקת סמים New member 4/3/04 #12 ברוכה הבאה בלה בלה בלה שתהיה לך שהייה נעימה חג שמח צום קל הדר....
T The Purple Sheep New member 5/3/04 #14 ברור נו כולן פה כוסיות, למה נראה לך שאנחנו מבזבזים את הזמן פה?