עוינות

חתיכת אפס-

לך תוציא את העצבים שלך על מישהו אחר. הוא יכתוב מה שבא לו מתי שבא לו ואיך שבא לו... פורום זה מקום שכל אחד כותב את דעותיו ומחשבותיו שבא לו לחלוק. אז, אל תעצבן אותי ו-שוט שוט...

וואלה...

אפילו אם תכתוב ספר טלפונים אני אקנה... מת על כושר ההבעה שלך. אה, ותגיד מה עם הסרט שהבטחת /tapuzforum/images/Emo3.gif ?

עזוב ת'סרט

מה עם הערך של ויקיפדיה על ליגיונר שהבטחת?

אני אישית,

כבר לא מרגישה מאויימת מעוינות, אני כמובן לא אוהבת את זה כי אני רוצה לחיות בשלום ואהבה עם כולם, כולם באשר הם - ערבים, שחורים, וכל מי שחושב שישראלי לא יכול להסתדר איתו, אני שוברת את הסטיגמות.. אני חושבת שזה שאתה יכול לומר "על הזין שלי" זה לא נקרא לרדת לרמה מסויימת, זה סוג של - לא לקבל - לא להתייחס, כי אם תתיחס זה באמת נכון מה שאבא שלך אמר, זה לא מועיל לשום דבר, סתם מעסיק את הראש והלב.. כמובן אני בדעה של לנסות להבין למה ולתקן, אבל מפה ועד להיכנס לויכוחים וסיכסוכים.. זה מיותר. משהו שרציתי להגיד - שונאת כדורגל ! כדי שכולם יבינו שאתה בעצם סטלן שלא אכפת לו מכלום אתה צריך הרבה מאוד שלטים ופרסום בכדי שרוב העם יבין את זה, עזוב אותך, תישאר איש פשוט ואהוב. אל תנסה להשיג אף אחד. תהיה אתה. ילד, בד"כ אני לא קוראת הודעות ארוכות כי אין לי בדיוק זמן (כבר) אבל היום הגעתי לעבודה מוקדם אז יש לי קצת זמן לקרוא ולהגיב, וראיתי שאתה דורש את התגובה שלי, מעניין למה..... בסה"כ אני אדם פשוט.. אתה בנאדם מדהים

לא...

לא פיתחתי תובנות על עויינות. אולי כי אף אחד לא עויין שלי ואני לא עויינת אף אחד, ואולי רק נדמה לי... מבינה את ההרגשה שלך. של העויינות מהסובבים, ובצדק, רק בגלל שיצאת בשאלה. אבל תיזהר, יש מצב שאתה מגזים. אל תחשוד בכל מבט של עובר אורח ברחוב שהוא עויין שלך. סתם לא בריא... ואני יעיד- אין ספק שאתה ידידותי לסביבה :) ולגבי הסגנון כתיבה, גס מידי לטעמי. יכולת להחליף כאן הרבה מילים לאחרות, שיותר יכבדו את הכותב. ויש לך אוצר מילים מפותח ביותר שחבל שאתה לא משתמש בו. בהצלחה אלי.

למעלה