עוזי נפטר בצער רב.. )-:

s i r p a d

New member
עוזי נפטר בצער רב.. )-:

עוזי מת , אני בטוח שהוא מת , כי שום דבר שהצעתם לי לא עזר.. כל פעם שאני פותח אותו הוא עובד בסדר , אך לאחר זמן מסויים כאשר אני שומע שיר לדוגמא או משחק במשחק , הוא עושה פעולה של "ריסט" (מכבה את המכשיר ומדליק אותו מחדש עם לוגו התפוח המפורסם), ניסיתי לרוקן את הסוללה ולהטעין מחדש , ניסיתי ריסטור,ריסט ושום דבר לא עזר.. בזבזתי עכשיו 20 דקות שיחה לאנגליה , כמה זה עולה לי ד"א ? (-: , לאפל סטור בלונדון , אבל הם לא הצליחו להועיל לי.. הייתי לוקח אותו לידע אבל אין לי קבלה , ואין לי איך להגיע לאפל סטור ולהשיג את הקבלה ... מה לעשות חברים ? עוזי , עוזי היקר , אל תלך .. רק נולד וכבר נפטר? )-:

s i r p a d

New member
לאאאא!!!!!!!!

אני לא מאמין!!! זה שוב עשה לי "ריסט" ואז במקום להעלות לי את המערכת הפעלה של הפוד זה העלה לי בטריה כזאת עם סימן קריאה , אני שמתי את המכשיר לטעינה, אבל הוא לא נדלק גם בטעינה (מהחשמל).. לאאאא!!!!

s i r p a d

New member
עכשיו הוא נדלק תודה לאל ..

לחצתי לחיצה ארוכה על MENU וזה נדלק , אני אוהב אותך עוזי..

TheRealDeal

New member
בטריה עם סימן קריאה

זה סימן שצריך להטעין אותו... תטעין אותו עד הסוף, אם לא עוזר תשלח את זה לאפל סטור באנגליה, עדיף מידע, לפי מה שהרבה חושבים

s i r p a d

New member
אבל אתה לא מבין...

כשאני מטעין זה אומר שזה מלא , וכשאני מוציא זה עושה לי ריסט ומראה לי את "הסימן" הזה..

TheRealDeal

New member
אז כדאי לשלוח לאפל סטור..

נשמע מוזר... בהצלחה בתיקון דרך אגב - אם אתה מתעקש לתקן בידע, תבקש מהחנות שקנית ממנה שתפקסס לך אישור קניה וחשבונית

finding nemo AB

New member
אולי...

אם זה כל כך כואב, שתלח את זה לידע. הם יבדקו מה קרה איתו ויתקנו אותו במקרה הצורך. למרות שהבדיקה יקרה (45 דולר) עדין שווה להחיות מכשיר טוב שכזה...

למעלה