עוזבת

עוזבת

לשלושה ימים:] טיול שנתי.. אוהלים..באלגנים.. ואי אני בלי טלויזיה? בלי מחשב? שלושה ימים?! אבוי אממ בלי הרבה חפירות.. אני לא יודעת איך אני אסתדר בלי מחשב חח אבל יש אמ פי ברוך השם ופאלפון ומי שמכיר אותי יודע איך להשיג אותי:] לפני שאני מסיימת קולטות?! שאני?! הולכת?! לקום?! ב-5?! בבוקר?! אימלה ואי אני צריכה לארגן הכול אבוי זה יהיה מעייף.. אז..אתגעגע ואשוב בעוד שלושה ימים:]

חחחחחחח אורטליי גלה הבהלת אותי

חחחחחחחחחחח תהני יפיופה אוהבת אותך המון

אורטלעעעעעעעע

אני יתגעגעעעע המוניםםםםם מצ'וגעת שלייי מתהעליךך תהניי ותשתי הרבה מים!!
חכם בשמש ראש גדול! חיחיחי אז ספרי אחורי זה חוויות!! ביוש חיי תה אמו!! חחח

טוששש

New member
חחחחחחחחחח מצחיקה...../images/Emo9.gif

תהני הכי שבעולםםםם
הכי שווה אם פי לא ככה?! =) נתגעגעעעע
איזה יופי שפתאום כולן עוזבות....

שלושה ימייםם?!כל אחת מגדילה את זה!

מה נסגרר?! טוב אורטעע תהנייי תעשי חיים תקומי ב--5 בבוקר
ותזכרי אותיי=]] אורנית=]

חיימשלי תהניייייייי

אממ אני מאוד יתגעגעעעעעע 3 ימים הצילוווווווו הצילווווווו עם מי יהייה לי לדבר 24 שעות בתוך 3 ימים אבוי לי אבוי =]]]]]] תהני חיימשלי אוהבת מלאלאלאלא אעע קחי תמונה שלי אושרי ודימה וכמה נעצים ותיתקעי באוהל ככה שלמות תיכנס לשם ואניייייי?!!!!! היתאהבתי סופית מדימה זה באמת אבוי לייייייי דימההההההההה גרררררררררררררר =]]]]]]]]]

חייייייייייייםםםם יפיםםםם שלייייי

אניייי מתההה עליךך!! חחחחחח אני אקח תמונה של (ציפור מטורפת אהמ אהמ את מבינה) ואתלה אותה ככה כול הזבובים והברחשים לא יתקרבו אלי חחחחחחחחחחח זה הגנה ונמנממ תמונה של אושרי ודימה אוחחח להיזכר בהם כול יום מחדשש מושלמייםם גררר דימהה אני אדבר איתךך כולל יום שמעת?! יפה חיילתת לאבבב יוווווו פורר אבררררררררררררררררררררררר

תאומיתתתתת שליייייייייייייייייייייי

תהני חיי'מושלמיםםם שליייייי.. תשמרי על עצמךך.. אני יתגעגע המוניייייםםםםםםםםםםםםם..
אוהבת אותך המון חהמון המון המון המון המון

למעלה