עוזבת

CrazyDiamond87

New member
עוזבת

לאור התגובות האחרונות החלטתי לעזוב את הפורום. ולא מתוך כעס, אני לא כועסת, פשוט קצת מאוכזבת, קצת פגועה, קצת מהכל. במשך הרבה זמן קראתי כאן הודעות שאנשים כתבו אחד לשני, שברובם אנשים יורדים אחד על השני, מבקרים אחד את השני, דורכים אחד על השני. כן, קאט, את צודקת ההודעה שלי הייתה קריאה לעזרה, ובמקום לקבל את העזרה שאני צריכה אתם ביקרתם אותי. לאף אחד ממכם את הזכות להגיד לי שאני רוצה תשומת לב כי זה הדבר האחרון שאני רוצה.. אני לא מאלה שיגידו לכם שהכל טוב ויפה אצלי, אני לא מאלה שיפרסמו הודעות של "היום הייתי בקניון, איזה כייף לי!".. לא זאת לא אני. אני אכתוב על הדברים הפחות משמחים כי שם זה איפה שאני צריכה עזרה. אני לא כועסת על אף אחד ממכם, אני לא יכולה לצפות ממכם לעזרה ושאני לא מקבלת אותי פשוט לכעוס. אני פשוט החלטתי לעזוב. אולי אני יחזור ביום שאני ירגיש יותר מאושרת עם עצמי ואני אדע שכאן אני יוכל לכתוב הודעות שיטחיות אם תרשו לי לומר, של מה קניתי ללבוש ומה אכלתי, והן יתקבלו בברכה. עד לפעם הבאה, רעות

CosmikDebris

New member
מה שבא לך...

אבל תשמרי על עצמך, ובאמת לא כדאי לחתוך ת'ורידים אם את אוצה תפני אלי באיי סי ואני יתן לך רשימה של דברים יותר כיפיים לעשות ושבדרך כלל עוזרים להעביר ת'חרא.

kit k@t

New member
or talk to me,

and i'll tell you about the most effective way to kill yourself.. but really, what you need now is for someone to straghten you out, thats all. kat

kit k@t

New member
but you see,

you do like me.... even though i said you sounded like a druggy... lol kat

CosmikDebris

New member
hmmm

Satan loves you. I dont sound like a ddrugge but i sound like a american when i speak hebrew (weell a bit) and an israeli when i speak english. anyway , are we gonna have a reunion tonight?

kit k@t

New member
sure, why not...

really, if you feel like it just call. we can even bother Oren... ;) kat

kit k@t

New member
you can call me too :)

and he didnt call me anyway.... shlomy called instead. and you really think i would leave you otu of it? who will help me make fun of Eliav?
kat

../images/Emo7.gif

את לא צריכה לעזוב. אף אחד לא שפט אותך. פשוט את כתבת שהכל מסתדר ומשתפר, אז אף אחד לא הבין למה את חותכת. בקשר לחברי הפורום- את לא צודקת. כי תראי, אם את צריכה עזרה, יעזרו לך. אף אחד לא כתב שאת רוצה תשומת לב. ממש לא. אנחנו רוצים לעזור לך, עכשיו את בחרת לברוח. יש לך אפשרות לדבר עם אנשים (יש לי אייסיקיו ומסנג'ר) ואני מבטיחה שננסה לעזור לך. עוד משהו, את לא יכולה לשפוט את אלה שכותבים על מה שהם קנו, אכלו ואיפה הם הסתובבו בקניון. אם זה מה שעשה להם את היום, אם ככה הם מרגישים שמשתפרים להם החיים החברתיים וכו' וכו'... זה לא יפה להגיד שזה שטחי. חלק מההודעות האלה גורמות לפורום לזוז. גורמות לאנשים להיכנס ולקרוא פה הודעות. ולא רק חברי הפורום, אלא גם אנשים אחרים שרוצים לדעת איך זה לחיות בחו"ל. אולי הדברים האלה לא מעניינים אותך וזה בסדר, אבל לבוא ולהגיד שזה שטחי ושאת תחזרי לכתוב פה אם תוכלי לכתוב פה הודעות שטחיות זה לא יפה. אנחנו לא אנשים שטחיים. אולי אנחנו מספרים על הדברים השטחיים שקורים לנו אבל תאמיני לי שאף אחד מחברי הפורום פה הוא לא בן אדם שטחי. אם את רוצה לעזור לעצמך, ואם זו היתה קריאה לעזרה כמו שאמרת- אז תישארי. תכתבי על מה שמפריע לך ולמה את רוצה לחזור לאנורקסיה ולמה את חותכת. תסבירי לנו למה. כי כשאת רק כותבת שאת חותכת ומפסיקה לאכול זה נשמע לנו מוזר. מקווה שתישארי ואם לא, יש לי מסנג'ר ואייסיקיו ואני כמעט תמיד זמינה

kit k@t

New member
one thing

i dont think she should write why she cuts herself, and why she doesn't eat. it might be a triger for some people, and this is simply not the place. kat

למעלה