עוזבת! ביי

your star

New member
לנויוש../images/Emo62.gif

יש מישי שממש מגעילה אליה ומסיטה נגדה בנות... דברי איתה היא תספר לך...
...

בר.. את נשארת!!

בחיים תמיד יש ריביםםם!!!!!!! ובגלל איזה ריב מטופש את לא צריכה לעזוב הרבה בנות פה אוהבות אותךךך

ירדוששש

New member
על תעזבי ../images/Emo7.gif

למרות שאף פעם לא דיברנוו אבל אני רואה אותך הרבה מגיבה פהה את ילדה מאוד חמודההההה למה לך לעזובבב? :[

OoנויoO

New member
בר?!?!?

את לא עוזבת לא משנה מי עשתה לך מה! את לא עוזבת בשביל אפחד תחשבי על אושרי!! שאפחד לא שווה את זה שאת תעזבי תפורום בגלל ריב מסריחחח! כל הזמן יהיו ריבים!! ואת לא צריכה להפגע מאף אחד!! !!!(התלהבתי) בר את לא צריכה לשים על מה שאנשים אומרים לך! ואת לא עוזבת בגלל איזשהו ריב טיפשי!

shoshishoosh

New member
כנסו מהר...

זה מעצבן שבנות פה סתם אומרות שהם עוזבות..ולא אכפת לי שתכעסו עלי אבל זה סתם בשביל צומי וזה מעצבן...כאילו אנחנו לא רבות...אין כזה דבר.. תמיד רבים ובגלל משהו קטן כל אחת עוזבת!... ובר לא כדי להעליב אבל אל תתיחסי לכל מה שאומרים פה..

Crazy Motek

New member
מה?!?!?! ../images/Emo12.gif

תראי, אולי אני חדשה פה, ואולי לא דיברתי איתך אף פעם, אבל גם לי קרה הרבה פעמים שרבתי עם חברה, היתה פעם שרציתי כבר לעבור כיתה בגלל איזו ילדה מטומטמת!!! אבל דבר אחד אני יודעת, (אני יודעת ולא מבצעת..) אם אני אשים לב לכל מה שאומרים לי, כל החיים שלי יהיו מרים ועצובים, ואת לא תתני לאף אחד להרוס לך את כל החיים!! תשארי, ותראי שלא תתחרטי!! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל, אם לא תשימי לב, ולא תפגעי, זאת שפגעה בך בעצם תתעצבן כי היא לא הצליחה לעצבן אותך!! אז תעשי טובה, ואני מאמינה שלא רק לי אלה לכל האנשים שהגיבו, אל תעזביייייי!!

למעלה