עוזבת את הפורום

אלוש 4

New member
עוזבת את הפורום

תראו.......... אני אלה למי שזוכר אותי הייתי במפגש בשבועות אני עוזבת את הפורום בגלל ששתי בנות מהפורום ואני לא אגיד שמות והם חברות שלי הייו חברות שלי אמרו לי שעשיתי רושם לא טוב ורוב הבנות בפורום שונאות אותי אני לא יודעת עם זה נכון או לא אבל אני לא רוצה ליהיות בסביבה שלא אוהבים אתי אני מקווה שתמשיכו לאהוב את פוב גם אני אמשיך לאהוב את פוב בדרך שלי ואני מקווה שלא מררתי לכם את החיים זהו סיימתי ביייייייי

Fall Out Liel

New member
סורי אבל..מי את?../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

את מגיבה בפורום בכלל? חח תראי, אמנם אני לא מכירה אותך ולא ראיתי שום הודעה שלך אבל אני לא חושבת שיש פה מישהו ששונא אותך [אולי שתי הבנות האלה שאמרת למרות שאני לא יודעת מי הן]. אז..חבל שאת עוזבת אבל אני לא אכריח אותך או משהו..

צוווומייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי . אלה עוד צומי את רוצה?! יש אלה עוזבת~~ יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למזלי אני כבר לא חברה שלה וכל מה שהיא אמרה שקר אחד גדול.. היא בכלל לא אוהבת את פוב רק את פיט היא לא שומעת בכלל פוב רק את השיר דיס אין א סין ודאנס דאנס!!! היא בכלל שומעת מזרחית מגעילה שרת חדד אהמ. אהמ. "ברוך שפתרנו מעונשה שזו"

64 panic girl

New member
ואלה..

את יכולה להגיד מי שתי הבנות שעשו לך רע מיררו לך את החיים אנחנו לא מתביישות כי לא עשינו כלום~
אז יומטוב ובהצלחה!

../images/Emo204.gifאני מצטער...

אני פשוט לא מוצא טעם בזה ששמת את ההודעה הזאת, היית יכולה להתמודד עם זה בדרכים אחרות ולא על גבי הפורום. יום טוב. ואם לרגע חשבת שכולם שונאים אותך, אני בטוח שאף אחד לא שונא אותך, ממה שהיכרת הבנות פה נורא נחמדות. :] במיוחד שחר שגורמת לי לבוא למסנג'ר כל הזמן! [;

shaharyy

New member
יאייי!!!! חחחחחח!!! ../images/Emo85.gif

יאיי הוא שיבח אותיייי!!!! 3>

Danielle24

New member
../images/Emo207.gif חדשה אבל לא.....

היי זאת דניאל אני הייתי במפגש והרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי לא היה לי זמן לאחרונה אז מי שרוצה יכול לעדכן אותי פליז על שקרה פה ומה דיברתם לאחרונה ואני תכף אוסף תמונה שלי מהמפגש לשרוש של האלבום תמונות 2007 ואז תיזכרו מי אני....

AdiA12

New member
מי את?? ../images/Emo209.gif

ומזרחית? איכס. לא שומעת FOB? גאד דמאט מה את עושה פה? ו... מי את בכלל?!

S:

תעשי מה שבא לך ^^ - לא ידוע לי שרוב הבנות שונאות אותך, אבל אם זה מה שאת חושבת .. [?!?]

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif כל כך מיותר..

הודעה כל כך פאקינג מיותרת.. תשאירי את הריבים שלך מחוץ לפורום. ובתכלס למה פתחת את ההודעה הזאת? צומי? כדי שהבנות שרבת איתן ישימו לב אלייך? כי לא נראה לי שמישהו התייחס לתגובה הזאת ברצינות. ובינתיים לא נראה לי שיש התנגדות מצד 2 הילדות האלה שרבת איתן אז את יכולה להגיד מי הן.

לךמרות שלא עשינו כלום...

בגלל שרבנו איתה.. זאת אני (אורפז) ודנה והיא לא תענה לך כי היא רק יום רביעי ושני במחשב :\

Danielle24

New member
אלה.......

עצוב לי שאת עוזבת וזה די חבל אבל זאת החלטה שלך....אז ביי כנראה.....

heart brake kid

New member
וואי בנות , אתן רואות לאיזה מצב הגענו ? כבוד!

הגענו לספאם ! ולא ספאם של הצפה , ספאם מגעיל כזה , ממתי פורום פוב רב אחד עם השני ? איפה הכבוד ? ואני באמת אוהבת את כולכם אבל לרשום בהודעה "צומי צומי צומי צומי" חמשת אלפים פעם , זה ספאם וזה במילה אחת ת י נ ו ק י !!!! רבתם ? כמו שכולם אמרו , שיהייה לכם בכיף , אני בעד "פיס אנד לאב" אבל אם באלכם לריב , תוציאו את זה מאיתנו , כי אתן מלכלכות את הפורום ... ואני באמת אוהבת את כולכן , אפילו שאנלא מכירה את אלה , אבל תפסיקו ! יש פעמים שאתן מתנהגות כמו תינוקות ביציות , ואני יודעת שאתן לא ככה , ולא רק ההודעה הזאת , בכללי ..... רבתן עם הילדה ? אל תגיבו לתגובה שלה .... יש מצב שזה צומי יש מצב שזה סתם כי היא נפגעה אנלא צד בעניין כי אין לי מושג מה קרה .... אבל בקיצור , תשמרו על הפורום נקי .... זה סתם הורס תאג'נדה תאווירה ותמורל ... מי שמסכים איתי שיגיד ! אבל ה

למעלה