ברוכה הבאה מותק אני רעותי
א אייללוש New member 4/6/06 #5 ברוכ השווה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif שמי איילה ונשמח שתשארי ושיהיה לך שנה ושנים וחיים מדהימים ומקסימים וכך לכל הפורום
ברוכ השווה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif שמי איילה ונשמח שתשארי ושיהיה לך שנה ושנים וחיים מדהימים ומקסימים וכך לכל הפורום
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 4/6/06 #6 חח אביהההההההה../images/Emo110.gif ד"א הוא בןןן..:] שתדעו לכם שהוא היה פה ממש משנפתח הפורוםם... ברוךךך השב
חח אביהההההההה../images/Emo110.gif ד"א הוא בןןן..:] שתדעו לכם שהוא היה פה ממש משנפתח הפורוםם... ברוךךך השב
א אייללוש New member 4/6/06 #9 וואי נכון../images/Emo6.gifנזכרתי רק עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ממצב יוווווווווווווווווווווו איזו נוסטלגיה[עזבו ] אמא אני בשוקינג
וואי נכון../images/Emo6.gifנזכרתי רק עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ממצב יוווווווווווווווווווווו איזו נוסטלגיה[עזבו ] אמא אני בשוקינג
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/6/06 #11 אביהההההההההההה:]] מה שלומך חמודי זוכר אותי מפורום אמ"ל? כנ"ל הכל אלייך מאמי ותודה רבה כדאי שתהיה פה בקיץ ואז תוכל למסור לאגם את הד"ש בעצמך כי ככל הנראה יתקיים מפגש:] הדס
אביהההההההההההה:]] מה שלומך חמודי זוכר אותי מפורום אמ"ל? כנ"ל הכל אלייך מאמי ותודה רבה כדאי שתהיה פה בקיץ ואז תוכל למסור לאגם את הד"ש בעצמך כי ככל הנראה יתקיים מפגש:] הדס
T TOUSH New member 5/6/06 #15 הוא בן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאיזה פאדיחה../images/Emo9.gifברוך הבא הייתי בטוחה זאת בת
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/6/06 #13 אאאאבבבביייההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכר אותי?! מה נשמע?!
אאאאבבבביייההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכר אותי?! מה נשמע?!