עוזבים/חוזרים

a b u y a

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שלום...קוראים לי אביה
...הייתי כותב פה פעם
, אבל מאחר שהתקלקל לי המחשב-הפסקתי להיכנס ל-
. האמת שנכנסתי בסה"כ כדי לאחל לכם
במבחני הבגרות, שאני מאמין, שחלקכם הגדול עושה השנה. החלטתי לעשות הפסקה קטנה
מלימודי התנ"ך ולהתאוורר לרגע בפורום היקר של מי אם לא-אגם רוברג
. אז פורום יקר, שיהיה לכולכם
בבגרויות ובסתם מבחנים
(לכל מי שלא הגיע עדיין לכיתה י'-זו בטח תקופת מבחנים לחוצה), ותשמרו על עצמכם
, ותבלו
בחופש כמו שצריך
, ותמשיכו להשאיר רושם מתוק של הפורום הכי כיפי בתפוז
. ד"ש לאגם המקסימה
אביה

חזרתייייייי ובגדווווול../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif

שלום לכם אהוביי
אני יודעת שלא הייתי כאן בשבוע האחרון ואני מאוד מאוד מצטערת, היה לי ממש שבוע עמוווווס
מלא בחזרות להצגה [
] ומבחנים
ועכשיו סיימתי את המבחן האחרון שלי השנה והוא
מתמטיקה:] איזה כיייייף
ככה, בלי מבחנים, בלי עבודות ובלי ב-צ-פ-ר [עוד מעט
] והיום בשעה 6:00 ב-ד-י-ו-ק יהיה "זהה את אגם" וכוווולם משתתפים:]] אוהבת אותכם עד בלי סוף
רעות

מאשה

New member
שירשור פרידה..

יקיר נוסע מחר ליומיים לאילת!(חוצפן!לא הזמין אותנו
..חח סתם יקיר כפרעלייך)נתגעגע?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(יקיר אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך..חמסה חמסה טפוטפוטפו) סתם..ועוד איך נתגעגע!!!!!!תהנה מלאן ואני מחכה לחוויות,והכי חשוב..ת-מ-ו-נ-ו-ת-!!!!!!!!!!!

יקיר15

New member
חחח תודה מאשההה ../images/Emo25.gif

אני נוסע לאילת ליומיים עם הכיתה הממהמת שליי ליאכטהה אנחנו הולך להיות אחד האלופים אני ודידיה שלי ארגנו את המתנה לסוף שנה גם למורים וגם לילדים אבל זה הפתעה ואפחד לא יודע אז שששש !!! הכנו גם מצחת מזה מצחיקהה ושמנו תמונות מצחיקות של כולם מכל הטיולים וזה וחילקנו אותם לפטפטנים לקרועים למתלבשים ולמאחריםם ולמלא דבריםם וואי הולך להיות ממש מצחיק וכיףףף וביום שני בבוקר אנחנו עושים ספורטט ימיי יאווו איזה כיףף אני כבר מחכה שיגיד יום ראושן למרות שלי ולידיה שלי יש עוד מלא סידורים ביום ראשוןן חחח רק רבע מהמתנה מוכנהה יש לנו עוד מלא דברים לעשות ביום ראשוןןן אפילו שיומיים אני כבר שורץ אצלה בבית חחחח.... תודהה מאשה :) ואני מקווה שיהיו תמונותתת
אני יתגעגע

מאשה

New member
בבקשה יקיר ו..

אתה מקווה שיהיו תמונות?
יהיו תמונות!!!!!!!

יקירווששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

גמאניי צ'הה איללללתת!! כיפלךךך הכיי כיףף אילת ועוד עם החבריםם בכלללל גמאני הייתי עם חברות בפסח אבל היה עדיין קררר לא היה ממש חםםםם אבל בכל מקרה עשינו שם בננה אבובים מצנח וכל אלה חחחח תהנה הכ הכי הכי הכי הכי שישש ונתגעגע אלייך מלאןן ותחזווררר מהרר!! ותשמוור על עצמךךך יקיר בלי שטויות הא?? חחחחחחח סתעעעםםםם תהנההה ותחזור עם חוויות ותמונות

טל ועדי1

New member
יקירושש תהנה באילת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לךךך
נתגעגע

יקיר15

New member
תודהה ../images/Emo25.gif

זיווש אל תדאגי לא נעשה שטויות חח
ויהיו תמונות בעזרת ה' !!!

TOUSH

New member
חתיכוששש../images/Emo25.gif

תהנה מלא
וגם תבלה
וגם תעשה -חיים
וגם תשמור על עצמך
ואממ ותשוב מהר ובשלום
לוב יו

יקיר15

New member
תודההההההההה

חזרתתי בסיבות 5 וחציי והיה אלוף רצחח וואי אתם לא יודיעם איזה כיף היה כולם ביחד על היאכטה מפלייגיםם ועשינו אוסקר הדוגמנית המאחר,הקרוע,החרשןן ועל כל אחד שזכה עשינו סרטון ועשינו עוד מצגת שחילקנו את הכיתה לכל הקבוצות האלהה ... והרצנו תמונות מכ להשנהה ולא חסר כאלהה חחחח .... והאבובים הבננה והקיאקיםם וואי אחד המצחיקיםםם חחחחח
חצי מהדרך ישנתיי אתם לא מתארים איזה עייף הייתי בלילה ישנתי שעה וגם זה בקושי חחח עוד מעט יש לי אירוע של המשפחה אני כנראה ייקח גפרורים כדי להחזיק תעייניםםם ...

למעלה