עוד

• פותח הנושא mk77
  • פורסם בתאריך

amitais

New member
צ'מע, אחלה עבודה

אם כי אני מודה שלא הצלחתי לזהות אותם.

*GormE*

New member
|ספויילר|

מושיק עפיה וברי סחרוף (רק בגלל החלליות הבנתי)

SCaToPHaG

New member
אני הצלחתי, אבל לא בגלל הפורטרטים

אלא בגלל הפרטים ברקע - גונן בזכות ה"סוכריות" והאזיקים, וברי בזכות החלליות.

לא יזיק להקטין אותם טיפה,

שייכנסו שלמים למסך המוגדל. לא נראה לי שהם יהיו פחות ברורים.

SCaToPHaG

New member
יש משהו שצריך להאמר בשביל הפרוטוקול

הסגנון הזה קיים. הוא ז'אנר מקובל מאוד, בייחוד באיור עיתונות באמריקה, ובאיור אנשי בידור בפרט. כמובן שהדברים לא זהים 1:1, אבל סוג ההפשטה הגרפית והרבה בחירות סגנוניות הם ז'אנר נפוץ. אפשר לדפדף ב rolling stone או עיתונים דומים, או לחפש ברשת, למשל באינדקס the i spot, http://www.theispot.com תחת celebreties ו-graphic.

mk77

New member
לפרוטוקול

לא המצאתי שום דבר. אני מרגיש חופשי להשתמש בפלטפורמה הזאת. אני חושב שפיבן הוא כמה רמות מעל כולם כי הבחירה שלו בחומרים הייתה מגמתית וכל התהליך של היצירה שלו היה יותר מהפשטה גרפית אלא פירוש והבעת עמדה. אני ממש רוצה ללמוד איור לא במחשב, אם מישהו מכיר קורס בירושלים, אבל משהו טוב. ולגבי חומרים אחרים יש לי כמה רישומים בעפרון ובשחור\לבן אבל כאן זה לא פורום ציור ורישום, אבל אם תרצו בכל זאת אני אעלה, אם זה בסדר מבחינת המנהלים פה.. תודה.

SCaToPHaG

New member
הדבר לא נאמר לחיוב או לשלילה

על האיורים עצמם כבר החמאתי. פיבן לא נכנס בדיוק לז'אנר, אבל אין ספק שהוא גאון. ובקשר לשם הפורום, לפי דעתי התוספת של "ממוחשב" מיותרת לגמרי, ומאז ומתמיד היתה. אתה מוזמן להעלות מה שבא לך. ובקשר לקורס בירושלים... חכה לבצלאל.

amitais

New member
קורס רישום מעולה

צבי לחמן, בחוגים של מוזיאון תל אביב. הוא לימד פעם בבצלאל, אבל אני חושב שכבר לא. שווה לך לבדוק - אם כן, אתה יכול פשוט לבקש ממנו בשקט רשות להיות נוכח בשיעורים שלו.

s h i l

New member
עוד קורס רישום מעולה

אבינועם קוסובסקי בבית שלו - מרכז תל אביב - אזור יהודה מכבי (אם הוא עדין מלמד) חפש ב 144

OrrKislev

New member
מאוד מאוד אהבתי את הציורים

והסגנון. לא זיהיתי אף אחד, ולא ידעתי בהתחלה שאלה סלבריטאים, כי אני לא ממש מכיר אנשים, ובטח לא איך שהם נראים... באמת כבר ראינו את הסגנון הזה, אך הביצוע הזה נורא מרשים ומגניב כאחד. לך תעשה עבודות פרילאנס למגזינים בארץ, אתה תצליח בטוח. אני נורא נורא שמח בשבילך שסגנון כזה מגניב וברור טבעי לך. אם היה לי חזון ליצירה בסגנון הזה, והייתי מתחיל לעבוד עליה, הייתי מפסיק מהר מאוד כי זה היה מאוד לא טבעי, ומאוד מוזר לי לפרק את האף לשתי חתיכות המאוד מאוד שונות אחת מהשניה, ולעשות את ה"ברק" הזה באמצע הסנטר - אלה דברים גאוניים ומרהיבים, אבל אני לעולם לא אבין לגמרי... כיף מאוד, אני לא יודע מה אתה הולך לעשות בשנה הזאת במקום ללכת לבצלאל, אני ממליץ להתחיל לעבוד במקצוע קצת, וסתם לטייל ולעשות שטויות. או ללכת ולהתקבל לבית ספר יוקרתי לעיצוב בלונדון, ניו יורק, וינה, או גרוזיה.

tomash11

New member
הראשון זה שמעון בוסקילה

אבל כשהוא היה צעיר, עם שערות. ולא אכפת לי מה תגיד:)

למעלה