עוד

היי כולכם.. רציתי להזמין אתכם

להופעה שלי ושל אחי... אני אלעד, מתופף. אחי הקטן עומר העולה לכיתה א', סולן אנו הקמנו להקת גריינדקור\ברוטאל דת' ויש לנו כבר 3 שירים שהם למעשה קאברים לשירים הבאים: יונתן הקטן היום יום הולדת ואחרון החביב, מתנה מהשמיים, עוגה עוגה, במעגל נחוגה. פרטים בהמשך ובקרוב גם שירים שנעלה לרשת לרכישת כרטיסים צרו קשר עם אחד מהחיצנ"ים הבאים : ענר עידן המוקרן

dark dumb

New member
../images/Emo32.gifשלום!!! יש לי בקשה קצת שונה:

יש למישהו תמונה של מייק המתופף של 'לאוד אנד קליר'? סיפור קצת משעשע, אמא שלי עם חברה שלה ניסתה לשדך לי אותו (הן חשבו שהוא יותר צעיר אז בסוף לא יצא), אבל רציתי בכל זאת לראת איך הוא נראה... תודה לכל העונים!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

תופיסט

New member
לכל המתופפים שפה - תופים למכירה.

מערכת תופים מסוג "פרל אקספורט" למכירה. בת 10 עוד שלושה חודשים, יד ראשונה, צבע אדום בורדו. המערכת כוללת, שני טומים ופלור טום, סנר ובייס דראם. מצילות: רייד 20 אינץ' של זילדג'יין "רוק רייד". רייד 20 אינץ' של פאואר ביט. קראש איסטנבול 16 אינץ' "מהמט אג'ופ". הייהאט זילדג'יין 14 אינץ' "קוויק ביט". רוטוטומס של חברת "פאואר ביט" קאובל של אפרו + קלאמפ (מתחבר לזרוע של הסטנד) סטנדים: כל הסטנדים הם רגלית בודדת, למעט סטנד אחד בעל רגלית כפולה, כולם מתוצרת פרל. סטנד "בום" של פרל. פדאלים: כל הפדאלים הם מהדגם הישן של פרל. אם הקונה יהיה מהקריות, ההובלה תהיה על חשבוני. איסיקיו: 420410 או מסרים.

TheRedHeaded

New member
הודעה חשובה!

בסוף השבוע הזה אני נוסעת לאילת, אני לא יהיה בפורום, לא שאני כ"כ פעילה, אבל מילא, יאללה ביי.

DanieLushka

New member
דיי כבר יא נטשנית :[

תהני.. וכשאת חוזרת תשלחי לי הודעה@! חצופה.

genz

New member
הוא לא צוחק

אח שלו יודע לתת גראולים לא נורמאליים! מי ידע שיונתן הקטן יכול להיות שיר גריינדקור?

למעלה