עוד 12 ימים ... נכון הקטע שלי עם האייקון של ה הפך פתאטי משהו, אבל זה בשביל חבר שלנו מרמלד...
R Roi inc New member 14/3/02 #1 עוד ../images/Emo100.gif1../images/Emo100.gif2 ימים ... נכון הקטע שלי עם האייקון של ה הפך פתאטי משהו, אבל זה בשביל חבר שלנו מרמלד...
עוד ../images/Emo100.gif1../images/Emo100.gif2 ימים ... נכון הקטע שלי עם האייקון של ה הפך פתאטי משהו, אבל זה בשביל חבר שלנו מרמלד...
ל לירונר New member 14/3/02 #2 ../images/Emo100.gif 1 ../images/Emo100.gif 2 -מה יקרה../images/Emo35.gif
R Roi inc New member 15/3/02 #3 שבת - הפגנת ../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif בבקשה לא להדחיק או להתעלם: בשבת הקרובה כל אחד בפורום ישים ... למה שהיה, למה שעכשיו... ו למען לא יאבדו אייקונים חשובים נוספים (וגם לפירות קיץ בים)!! אגב נותר רק עוד ( ) יום אחד... Roi inc
שבת - הפגנת ../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif בבקשה לא להדחיק או להתעלם: בשבת הקרובה כל אחד בפורום ישים ... למה שהיה, למה שעכשיו... ו למען לא יאבדו אייקונים חשובים נוספים (וגם לפירות קיץ בים)!! אגב נותר רק עוד ( ) יום אחד... Roi inc
ז זורבבל New member 15/3/02 #4 למה להפגין? בוא ניקח הרבה ים ונקיים הפנינג קניות. זה אפילו יעזור להוציא את המשק הישראלי מהמיתון. אז אני לוקח ועוד ומכין בצד הרבה לחברים. ואם כבר באיקונים עסקינן אל תשכחו את ה למרות שאני אני מניח שהוא אינו סובל מריטינג נמוך. מקורות יודעי דבר מסרו לי שהוא עבר את ערוץ 10 ברייטינג
למה להפגין? בוא ניקח הרבה ים ונקיים הפנינג קניות. זה אפילו יעזור להוציא את המשק הישראלי מהמיתון. אז אני לוקח ועוד ומכין בצד הרבה לחברים. ואם כבר באיקונים עסקינן אל תשכחו את ה למרות שאני אני מניח שהוא אינו סובל מריטינג נמוך. מקורות יודעי דבר מסרו לי שהוא עבר את ערוץ 10 ברייטינג