עוד 6 ימים
ס סלבו לוי New member 3/11/01 #2 טוב... מבין את ההתרגשות שלך, אבל זה לא אומר, שצריך לפתוח עוד הודעות חסרות תוכן (שמורידות את כל שאר ההודעות, עמוד אחד אחורה). יותר פשוט אם תשרשרי את הספירה לאחור שלך, לאותה הודעה.
טוב... מבין את ההתרגשות שלך, אבל זה לא אומר, שצריך לפתוח עוד הודעות חסרות תוכן (שמורידות את כל שאר ההודעות, עמוד אחד אחורה). יותר פשוט אם תשרשרי את הספירה לאחור שלך, לאותה הודעה.
ב בן טל-שחר New member 3/11/01 #3 אני לא מסכים (מותר לי?) עוד כמה ימים יש לאחד מחברי הפורום מבחן מקדים לדאן 3. לא יודע, אני דווקא חושב שזה שווה הודעה נפרדת. ועוד איך!!!!!
אני לא מסכים (מותר לי?) עוד כמה ימים יש לאחד מחברי הפורום מבחן מקדים לדאן 3. לא יודע, אני דווקא חושב שזה שווה הודעה נפרדת. ועוד איך!!!!!
מ מסניפה חמץ New member 3/11/01 #4 ../images/Emo9.gif תודה רבה שאתה מגן עליי כ"כ הרבה... איזה יופי שיש אנשים כמוך...
ס סלבו לוי New member 4/11/01 #5 נכון... אבל, זה לא אומר שצריך לפתוח שירשור נפרד. מסניפה יכולה לבטא את ההתרגשות שלה אם תספור לאחור, באותה הודעה מבלי שתלעיט את הפורום בהודעות סרק.
נכון... אבל, זה לא אומר שצריך לפתוח שירשור נפרד. מסניפה יכולה לבטא את ההתרגשות שלה אם תספור לאחור, באותה הודעה מבלי שתלעיט את הפורום בהודעות סרק.
W WhiteBear New member 4/11/01 #7 תיקון: ../images/Emo38.gif אני אולי לא כל כך עוזר, אבל לפחות אני מנסה. הדרך ללאס וגאס רצופה בכוונות טובות... הדוב הלבן.
תיקון: ../images/Emo38.gif אני אולי לא כל כך עוזר, אבל לפחות אני מנסה. הדרך ללאס וגאס רצופה בכוונות טובות... הדוב הלבן.