עוד 6 ימים בלבד!!!

עוד 6 ימים בלבד!!!

גם בארץ ההתעניינות בקיילי הולכת וגוברת: ביום שישי פרסמו ב"נענע" את הקליפ החדש (כולל קישור לצפיה, למי שעדיין לא ראה אותו...), ושיבחו אותו ואת קיילי
. קישור כאן ואם יש לכם עוד חדשות, אתם מוזמנים לשרשר

eyalush001

New member
Zה כל כך נחמד לקרוא

דברים כאלה. העלה לי חיוך לכמה שניוךת על הפנים! אני שמח שהוא מקבל ביקורות טובות למרווווות הקטילות שהבאנו לו פה!

eyalush001

New member
פחות משבוע!!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

כבר משמיעיםא ת סלאו בכול מקום

ראיתי את הקליפ כבר לפני שבוע וחצי בערל או פחות הוא נהדרררר אבל בKYLIEFEVER מראים אותו לא מההתחלה! אמורים הלראות איש קופץ למים ואז כשהוא יוצא מהבריכה רואים את קיילי....

p i n g o

New member
אולי זה הזמן להתחבר כבר לכבלים?

היום זה היום האחרון שמשדרים את סלואו כמעט כל שעה עגולה ב-MTV... אבל עדיין אני בטוח שיראו אותו המון פעמים...

אמא שלי נגד זה...

ולא הבנתי מה זאת אומרת עכשיו זה השיא של סלאו לא הסוף של ההשמעות והשידורים....

eyalush001

New member
עד היום השיר היה ...

ב-A LIST של MTV מה שאומר שהקליפ משודר בערוץ כל שעה עגולה. עכשיו הוא כבר ירד מהרשימה הזו אבל אני בטוח כמו שדניאל אמר... עוד ישדרו אותו ללא הפסקה. אין מה לדאוג.

p i n g o

New member
ממש לא

הקליפ נשאר ב-A List וזה לא קשור, הקליפ שודר כל שעה עגולה כי הוא היה FRESH, וכל קליפ כזה משודר שבוע שלם כל שעה עגולה, זה הכל

p i n g o

New member
בלה?

ה- A List זאת הרשימה של הקליפים שמשדרים אותם הכי הרבה.

eyalush001

New member
../images/Emo47.gifמלכה, כבר אמרתי???

אבל סתם אני לא מבין איך אפשר להשוות?... אבלללל שיהייה!

נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אנ יא גיד לך מה ההשוא

ההשוואה דניאל... הסינגל של קיילי ובירטני יצא בערלב אותה תקופה אחרי שקיילי לא הייתה תקופה(אנשים לא מחשבים את CIMW וחושבים שמאז LAFS היא לא כאן!!!!
) אז גםב ריטני וגם קיילי חזרו אז כאלו...השוואות עזוב זה הדבר הכיק רוב שמצאתי חחחח

p i n g o

New member
את זה הבנתי...

הקטע זה שלדעתי אין פה בכלל מקום להשוואה ביניהן...

למעלה