עוד 51 שעות ...

© DrorZi

New member
עוד 51 שעות ...

אני רואה שאתם נלחצים, הולכים להתאמן כבר היום, לא יפה, נונונו.... החברה שאני מביא היו בתפוז רכב עוד לפני שאני אפילו הגעתי לשם, כך שהכל כשר. לגבי אופן תחרות זה מסתמן כרגע כ - לכל נהג שירצה תהיה אפשרות לעשות מקצה חימום אחד שלאחריו כל פורום יבחר את הטובים שלו על סמך צבע עניים משקל מין וכמה הוא ליקק למנהל הפורום (ואולי גם תוצאת החימום תקבע) יעלו על המסלול 4 הנהגים שנבחרו והתוצאה האישית הכי טובה שלהם באותו מקצה נוסף תחשב לפורום וככה יהיו לכל פורום 4 תוצאות שבחיבור יתנו תוצאה סופית. מקובל ?
דרור זי, חושב על לא יותר מ 1:06 לפורום שלו.

CB500

New member
פרטים על התחרות

אודה לך אם תעדכן אותי בקצת פרטים על התחרות: מיקום, יום ושעה..? תודה ובהצלחה

סקניה

New member
כרגיל...דרורזי קצת אופטימי..... ../images/Emo8.gif

הידעת? בת-זוגתי (שתחיה), מכל החיות בעולם, מאוהבת דווקא בחיפושית!! אתה צריך לבוא אליי הביתה כדי לראות עם מה אני חי..... ושדון- שריתי מודה לך על הגרביים.....

106ZaRziR

New member
סקניה אני מחכה לתגובות על התגובות ש

הגבתי לתגובות שלך להודעה שלי בקיצור הבנת למה אני מתכוון

../images/Emo41.gif אלו הפרטים והזמנים הדרושים ../images/Emo41.gif

דרוש עוד נהג קרטינג כשרוני אחד מבין חברי הפורום. לאחר ברור הסוגיה בנתניה מסתבר שכל מי שירד, במסלול הנוכחי מ-17.70 שניות להקפה יתקבל בברכה להגנה על כבוד הפורום. אם סקניה היה פנוי באותו יום היינו מסודרים אך מאחר והוא לא...דרוש נהג כשרוני נוסף !!! הם, שאר הפורומים עסוקים בניפוי האיטיים שלהם... ואנחנו מחפשים כאלו שיתנדבו לתת פייט טוב. והאמת... אני מבין אתכם...הנסיעה על ארבע אכן יכולה לשעמם באיזה שהוא שלב...
בכל מקרה... לפי הבנתי גם מירוץ לא יהיה באותו יום אלא רק מדידות זמנים, ואוסף הזמנים הטוב ביותר לפורום יכתיר את הפורום המנצח. אומר לכם שמצבנו לא כזה גרוע... אבל דרוש עוד קלף אחד חזק ! מתחרי הפורומים האחרים הם נהגים מקצועיים שאנחנו צריכים להתמודד איתם... חלקם מבלים את רוב הזמן הפנוי שם ולא יהיה קל לנצחם, או אף לנגוס בעקביהם, אבל חייבים לנסות...וחייבים לגייס את כל הכשרוניים שיש בפורום הזה, על ארבע. אז קדימה... לכו להתאמן וכל מי שיורד מ-17.70 יתקבל בברכה. הזמן הזה מתייחס למסלול הנוכחי... לא לקודם. שיהיה לנו בהצלחה...
השדון, שקורא לחברי הפורום להציף את המייל של סקניה בבקשה להגיע בכל זאת

gixer

New member
רגע, שדון, אז מי עד עכשיו מייצג ?

מי מייצג עד עכשיו את הפורום ? האם אני עדיין בתמונה ? לפי מה שהבנתי ממך אתמול מדובר בך, בגזר ובי. האם זה עדיין אקטואלי ? מי באמת יהיה הרביעי ? כרובי ? שדון ? מישהו יכול להרגיע אותי ולומר שיש לנו מישהו רביעי מספיק טוב ? שמעתי שעדי טוב ! מי זה ? איפה הוא ? וסקניה, רק שתדע שאני לא אכלתי את הסיפורים שלך על לימודים
ונראה לי שאתה מפחד להיות שם שאנחנו נקבל על הראש. ג´יקסר.

סקניה

New member
בוא´נה שמנדריק....

זה שבסוף כשכבר לא היה לי כח לכלום, הוצאת תוצאה טובה ממני (וגם זה רק כי השדון משך אותך........כי אני משכתי אותו)....לא אומר שאתה יכול כבר להתפלצף!!!
הסקניה מסדיר עניינים

אכן אנחנו בבעיה כאמור.

אני לא חושב שהכרוב יתנגד לשלישיה שציינת... אני חושב שזו תהיה השלישיה הפותחת אלא אם כן יהיה נס ומישהו כאן ירים את הכפפה... את הזמנים שלנו אני לא מפרסם כאן מטעמים ברורים אבל אני חושב שכל מי שירד מ-17.70 או אפילו 17.60 הוא יהיה כח עזר נאה לפורום. בכל מקרה, חסר רביעי... ואני מקווה שהחברה כאן יתעוררו...
השדון

כרוווובייייייייייי.......

מה עושים, גבררררר ? מי הרביעי ?? מה עם זדיק ?....דיברת איתו ??
השדון

למעלה