עוד 47 יום

eyalush001

New member
לגבי האלבום החדש...

אז מה קורה? היא הולכת להחליף תדמית? הולכת להחליף סגנון מוזיקה? איך אנחנו הולכים לקבל אותה האלבום הזה?, אותה קיילי חושפנית ומקפיצה?? או שמה יותר צנועה ורגועה?

Siren

New member
אגב

ה-EMA מתקיים לרוב באוקטובר/נובמבר. יש סיכוי שהיא תופיע בו?

תזכיר ליאיזה טקס זה?

זה ההוא האוסטרלי שהיא זכתה בו ב 6 פרסים? חחח או שזה היה חמישה?

לימבו

New member
לא נראה לי

בינתיים לא ידוע כלום למרות שזה יוצא לה אחלה מבחינת הפרומושן לסינגל באירופה

נראה לכם שקיילי תשיר את סלו בטקס

הMTV אירופה? הרי זה כמה ימים אחרי יצאת הסינגל שלה לא? שנה שעברה זה היה ב 14.11.03 והשנה אני לא יודעת מתי זה יהיה אבל זה תמיד בסביבות אמצע חודש נובמבר.....

nerod 72

New member
הטקס יהיה...

ב-6.11 בסקוטלנד...לדעתי, קיילי לא תופיע כי היא הייתה בטקס ב-3 השנים האחרונות. ב-2000 היא הופיעה עם רובי ויליאמס, ב-2001 היא הופיעה עם CAN'T GET U OUT OF MY HEAD, ושנה שעברה היא קיבלה שני פרסים:אמן הופ ואמן הדאנס של השנה. כך שאני בספק אם היא תופיעה גם השנה. אבל מי יודע- אולי נופתע לטובה והיא תופיע..(הלוואי).... WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

tatababa

New member
זה לא תמונה מהקליפ החדש אלא

סדרת תמונות חדשה שיעלולה לעשות דרכה להוצאה המחודשת של La La La...

eyalush001

New member
אויייי אני כל כך

יהייה שמח אם היא תופיע בטקס. היא דופקת שם את ההופעות הכי טובות שלה. ואני גם מקווה שהיא תזכה בכמה פרסים כי אם השנה הטובה שהייתה לה... באמת שאני מקווה לראות אותה על הבמה!

eyalush001

New member
ועוד תמונה כי...

אני מרגיד חייב להופעה השניה... בכל זאת לא נעים..

עוד 47 יום ../images/Emo65.gif

היחצ"נים של קיילי ממשיכים להכחיש את השמועות בקשר לחתונה. הפעם הם הגיבו לכתבה של אותו עיתון אוסטרלי (שאת התמונות עם ה"סיגריה" ששמתי פה לקחתי משם) ולכתבה דומה של עיתון בריטי אחד (שם נכתב שאוליביה לא סתם הציע לה נישואין ביאכטה, אלא אפילו שר לה את CGYOOMH בצרפתית
). לדעתי, אם באמת הייתה מתוכננת חתונה, לא הייתה שום סיבה ליחצנים של קיילי להכחיש את זה, הרי זה יעשה טוב למכירות אם הכוכבת הולכת להתחתן
. ככה שלדעתי כל עוד השמועות מוכחשות אין טעם להאמין להן... ורק הבהרונת כלפי השרשור הזה, שנפתח בכול יום. אנחנו נספור לאחור את הימים עד ליציאה של Slow, ובכל יום אתם מוזמנים לשרשר לכאן (ורק לכאן) את כל החדשות שיש לכם בקשר לקיילי. אז אם למישהו יש עוד חדשות, אתם מוזמנים לשרשר

למעלה