עוד 40 יום כנראה

Fever2002

New member
עוד 40 יום כנראה

אגב, נדמה לי שקראתי ב-Sayhey לפי מה שמישהו כתב שהסינגל אמור לצאת ב-6/10 לרדיו אבל זה לא נראה הגיוני. תיאוריות ממקורות לא רשמיים נראים לי מוטלים בספק לאור כל הסתירות בין הידיעות. מישהו חושב שיש לזה סיכוי לצאת לרדיו כ"כ מוקדם?

p i n g o

New member
לא נראה לי

למרות שבהמון אתרים ראיתי שכתוב שהסינגל ישוחרר לתחנות רדיו בתחילת אוקטובר, זה לא הגיוני לפי אסטרטגיית המכירות החדשה של EMI.

לימבו

New member
ולאלבום החדש יקראו...

Body Language. לפחות זה מה שמדווח ה"סאן" הבוקר.
גם את רשימת השירים הם מגלים לנו "אקסקלוסיב"... נו... למי אתם מאמינים???? זה מה שנקרא יחסי ציבור ראויים להערצה!!! ותאמינו לי... עוד לא ראינו כלום אני בעד שפינגו יעשה סקר מזורז בפורום- איך יקרא האלבום הבא...

tatababa

New member
City Games נשמע כל כך טוב פתאום....

ורשימת השירים נשמעת גם כן לא משהו. ככה או ככה אני מן הסתם אחכה לתוצר הסופי. דרך אגב - מסתבר שפורמט ה DVD של Greatest Hits 87-97 לא הולך לצאת אלא רק הדיסק. זה קורה ברב העולם כך שאני מתאר לעצמי שזה הולך לקרות גם בארץ.. ככה או ככה יותר שווה להזמין את הגרסה האוסטרלית!

tatababa

New member
לגרסה האוסטרלית יש פלוסים ומינוסים

פלוסים : כוללת את *כל* הקליפים של קיילי מ-87 ועד-98. (להוציא את GBI וכרגע העניין לא סגור לגבי WTWRG). מינוסים : לא כוללת את כל הגרסאות האלטרנטיביות ומאחורי הקלעים שיש בגרסה הבריטית (שכוללת את כל הקליפים עד 92 כלומר לא כולל תקופת DeConstruction).

p i n g o

New member
אז אני לא מבין פה משהו.

אם הגרסה הבריטית לא כוללת את תקופת deCon, אז למה קוראים לה 87-97???

tatababa

New member
הגרסה הבריטית היא לא 87-97 אלא

87-92.. זאת היתה ההוצאה המחודשת המקורית בכל אופן (עם הכפילת גוף של קיילי על העטיפה). ההוצאה האירופאית הייתה אמורה לכלול ארבעה קליפים של DeConstruction בדיוידי (וארבעה שירים מאותה תקופה בדיסק אודיו) אבל בסוף יוצא רק הדיסק אודיו בלי הדיוידי ככה שהגרסה היחידה שכוללת את הקליפים של DeConstruction (וההוצאה היחידה הרשמית שכוללת את הקליפ *התקין* של Where Is The Feeling היא ההוצאה האוסטרלית).

tatababa

New member
Where Is The Feeling

on the Kylie Tapes 94-98 is the only official commercially available copy. However, it seems like a manufacturing error caused a synch problem - a rather serious one. The music and Kylie's mouth aren't flowing together.. it's really annoying!!!

tatababa

New member
מישהי רומזת

מישהי מאוד "קרובה לצלחת" רומזת (הרמממ) כי האלבום הבא יכלול 14 שירים, 11 מהרשימה הראשונה (הידועה כרשימה של City Games), שני שירים חדשים ועוד שיר אחד מהרשימה השנייה (של Body Language). לגבי שם האלבום - לא ידוע. אני מצדיע בכבוד רב למישהי הזאתי על חתיכת תרגיל יפיפה בסייהיי! love to you all *cough* Ran

לימבו

New member
לגבי ההגעה לרדיו...

בדיקה קצרה שלי מראה שהשבוע הגיע, למשל, השיר החדש של סופי אליס בקסטר ונכנס לפלייליסט של קאפיטל אף אם. הסינגל צפוי לצאת ב-16.10... תעשו את החישוב... לפני השבוע הראשון של אוקטובר אין מה לחכות לזה...

למעלה