עוד 4 ימים.. המתח והפחד גוברים מרגע לדודלי...!
ש שריר New member 5/11/01 #2 יאללה את רוצה שאני אבוא ואפדח אותך באימון? לא סתם מה את דואגת תחשבי על זה ככה את בגילי ומשהו כמו מיליון דרגות מעליי אז לאן את ממהרת לא תצליחי עדין את תהיי תותחית ומקור לגאוהה קחי באיזי
יאללה את רוצה שאני אבוא ואפדח אותך באימון? לא סתם מה את דואגת תחשבי על זה ככה את בגילי ומשהו כמו מיליון דרגות מעליי אז לאן את ממהרת לא תצליחי עדין את תהיי תותחית ומקור לגאוהה קחי באיזי
מ מסניפה חמץ New member 6/11/01 #3 בכיפ... לא סתם.. חחח.. אמממ.. צודק.. אני לא מפחדת לא להצליח.. כי... אני לא מפחדת מזה אני גם מפחדת במבחן עצמו שאני אתבלבל ואטעה... שאני לא אדע מה רוצים ממני שאני לא אהיה מספיק טובה...
בכיפ... לא סתם.. חחח.. אמממ.. צודק.. אני לא מפחדת לא להצליח.. כי... אני לא מפחדת מזה אני גם מפחדת במבחן עצמו שאני אתבלבל ואטעה... שאני לא אדע מה רוצים ממני שאני לא אהיה מספיק טובה...
ש שריר New member 6/11/01 #4 שטויות אני אמור לדאוג מכאלה דברים לי היו שתי מבחנים בחיים ביינתים פשוט תרגעי וקחי אתזה בקלות
W WhiteBear New member 7/11/01 #5 עוד 3 ימים ../images/Emo38.gif ועוד שעתיים: עוד יומיים... הדוב הלבן.
מ מסניפה חמץ New member 7/11/01 #6 ../images/Emo68.gif תודה לדוב הלבן... ובאמת- עוד 3 ימים.. ועוד שעה ו-42 דקות עוד יומיים