עוד 4 ימים

עוד 4 ימים

תיקים באפלה חוזרת מהפרק הראשון ועד... לא, לא האחרון אבל כרגע ניקח מה שיש. כל יום ב 20:20 ושידור חוזר ב 23:40 מיום א' הקרוב. מי שיפספס ייענש בחומרה.

Gilliana

New member
שכחת גם להגיד...

שלמחרת תהיה בחינה מקיפה על הפרק של אתמול וכדאי שתהיו מוכנים!!!

skooby

New member
באיזה ערוץ משדרים את זה?

בא לי לראות את זה שוב. תודה, מ

skooby

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם יש לי את הערוץ הזה. אני בyes.

אוי... אז אין לך..

אני בעקרון נשארת בהוט רק בגלל תיקים ואפקט הפחד שיש ב AXN אבל לא נורא את מוזמנת לפה בכל מקרה
. או שתקנטי צעד חריף ותעברי להוט

skooby

New member
אולי צריך לחשוב על זה ../images/Emo4.gif

עד עכשיו נשארתי ביס בגלל תוכנית מסויימת, שאני מאוד אתבייש פה להגיד את שמה, שהתמכרתי עליה קשות, אבל היא כבר נגמרה. תודה על ההזמנה, את מוזמנת בחזרה, מ

1Shir

New member
pleaease תגלי לנו ../images/Emo140.gif

איזו תוכנית זו היתה?

אני חושבת שיש לי מושג

באיזו תוכנית מדובר.. האם היא ישראלית? חברה שלי התמכרה ל"שיר שלנו" וגם מתביישת בזה הייתכן שזה משהו קולקטיבי לכל מעריצי הסדרה הזאת?

skooby

New member
התמכרתי../images/Emo9.gif

לקיץ נצחי. ראיתי את כל הפרקים, ואפילו צרבתי את השירים בדיסק. יש לי נטייה להתמכר לסדרות מתח ואפרות סבון

אהה לא מכירה...

סדרות מתח זה סבבה אבל אופרות סבון? אולי תצליחי להסביר לי למה אנשים מתמכרים לזה? מעולם לא הצלחתי להבין... כל פעם אני מנסה מחדש למצוא לי איזו אופרת סבון אבל אני פורשת בערך ב 20 דקות הראשונות

skooby

New member
אז ככה...

זה נטייה בלתי נשלטת, פרט לזה שזה בספרדית וזאת שפת האם שלי. אני אוהבת לראות כשמראים נופים של ארגנטינה ושותים מטה. מזכיר לי את הבית... אולי זה מסביר קצת. אגב אופרות סבון באנגלית אני לא מסוגלת לראות אפילו דקה.

skooby

New member
אני גם מכורה לסדרות

"ללא עקבות" וגם 24 שאני רואה למרות שהיא די גרוע בעיניי.

Gilliana

New member
אז למה את מתביישת בזה?

את לא צריכה להתבייש, את צריכה להתגאות! ובכלל, הגעת לפורום הנכון מהבחינה הזו
אנחנו לא מתביישים כאן בכלום - אפילו לא בדברים הכי פארא-נורמליים שיכולים להיות, בשבילנו זה מקסימום עוד X-FILE אחד.

1Shir

New member
גם אני לא שמעתי על הסדרה הזו

אבל גם אני, יודעת מה זה להתמכר לסדרות... :)

למעלה