עוד 4 ימים... נפרדים ממייקי!
C CarolineKinney New member 30/10/02 #3 למה נפרדים??? מה שידורים חוזרים זה לא מספיק????? זה עדיף מכלום
ל ליה15 New member 31/10/02 #9 ../images/Emo184.gifמותק.... טוב שאת לא מגזימה עם התגובה שלך.... מגיע לבראין שג´סטין עזב אותו זה היה ברור שבסוף זה יקרה עם מערכת יחסים כמו שהייתה להם..
../images/Emo184.gifמותק.... טוב שאת לא מגזימה עם התגובה שלך.... מגיע לבראין שג´סטין עזב אותו זה היה ברור שבסוף זה יקרה עם מערכת יחסים כמו שהייתה להם..
M maayan15 New member 31/10/02 #10 זה היה אליי? כי אם כן אז קודם כל, אני לא מותק!....דבר שני, זו לא הייתה התגובה שלי זו החתימה שלי, דבר שלישי לא מגיע לבריאן דבר כזה!!!, דבר רביעי ואחרון- למה זה כ"כ ברור???
זה היה אליי? כי אם כן אז קודם כל, אני לא מותק!....דבר שני, זו לא הייתה התגובה שלי זו החתימה שלי, דבר שלישי לא מגיע לבריאן דבר כזה!!!, דבר רביעי ואחרון- למה זה כ"כ ברור???
מ מKה אפורה New member 31/10/02 #6 עדרהלחגדלהילכגהלעמצדקברגשחע אירית........................................ מאיפה התמונה המדהימה הזאת??????????????? הוא נראנ פה....הוא נראה...מושלם!
עדרהלחגדלהילכגהלעמצדקברגשחע אירית........................................ מאיפה התמונה המדהימה הזאת??????????????? הוא נראנ פה....הוא נראה...מושלם!
L lolly1 New member 31/10/02 #7 אני יודעת!!!!!! בגלל זה שמתי!! שתראו מה אנחנו הולכים להפסיד!! וכבר קניתי 6 קלטות!! אני לא דואגת...
מ מKה אפורה New member 31/10/02 #8 אני הולכת לדאוג... אין לי ודיאו!!!! ואני בהלם מהאי מייל שלך...אני גם רוצה!!!