לאיפה
מ מטייל עם סנאים New member 27/10/03 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון זה שטס במטוסי קרב? עושה גיחות הפצצה בסוריה? מציל נפשות בישראל? שומר על גבולות המדינה? מגן עליכם? אז צ'וח הולך להיות זה שמכין לו קפה בהצלחה צ'וח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון זה שטס במטוסי קרב? עושה גיחות הפצצה בסוריה? מציל נפשות בישראל? שומר על גבולות המדינה? מגן עליכם? אז צ'וח הולך להיות זה שמכין לו קפה בהצלחה צ'וח
Z zvozda4ka New member 27/10/03 #23 אה..וואלה.. מתי שהוא 3 חודשים נגמרים... בהצלחה ילט! תהנה! ואל תשכח לבקר!
C Cold As Death New member 27/10/03 #25 L../images/Emo6.gifL אגב-אני אצל מקס-ידיד שלי...והוא עזר לי לגלות...שאני הומו
M mE and Me New member 28/10/03 #26 צבא הוותיקן? ../images/Emo12.gif (לפחות המדים יפים) בהצלחה בצבא וגם כשתהיה שם אל תשכח לחזור ולעדכן אותנו. והכי חשוב: אף-פעם אל תשכח שהרס"ר מעדיף 2 סוכר! (ולהוסיף כדורי שינה לפי הטעם...)
צבא הוותיקן? ../images/Emo12.gif (לפחות המדים יפים) בהצלחה בצבא וגם כשתהיה שם אל תשכח לחזור ולעדכן אותנו. והכי חשוב: אף-פעם אל תשכח שהרס"ר מעדיף 2 סוכר! (ולהוסיף כדורי שינה לפי הטעם...)