עוד 24 יום!!!

עוד 24 יום!!!../images/Emo10.gif

זהו,עוד 24 יום אני עוברת לגרמניה. אני לא יודעת מה להרגיש,אני חושבת שדיי השלמתי עם זה..אבל אני כ"כ לא רוצה וכ"כ מפחדת לא משנה כמה אני אנסה להדחיק. אוף. שלא יעברו מהר ה24 ימים האלה..:(

ציקהלה

New member
זה פשוט

אין לך משהו מציאותי שאת יכולה לעשות נגד המעבר אם אני לא טועה, אז יאלה בימקום להיות עצובה על משהו שאין לך עליו שליטה, פשוט תיהיה שמחה.

בובה לא לדאוג ../images/Emo24.gif

תחשבי חיובי ויהיה חיובי. יהיה קצת קשה בהתחלה, אבל הכל יסתדר. תני חיוך - הכל לטובה

eynav br

New member
תנצלי לטובה את ה24 יום האלה..

אל תהיה בדיכאון מזה, אם נישארו לך רק 24 ימים תהפכי אותם ל24 ימים כפיים.. תבלי עם המשפחה, עם חברות כל מה שאת אוהבת לעשות בארץ ולא יהיה לך שם... יהיה בסדר

משתדלת

באמת שאני מבלה הרבה עם החברים. הולכת אליהם,הם באים אלי. אפילו אני מארגנת בסוף החודש מסיבה בבית שלי והזמנתי המון חברים.. ויהיה בסדר..נקווה

lol lypop

New member
יהיה טוב

באמת...אם תחשבי שיהיה לך טוב יהיה לך טוב! אם זה גורם לך להרגיש טוב בפעם האחרונה שהייתי בגרמניה היה שם פוסטר ענק של בחורים חתיכים...
נ"ב עוד 24 יום מישהו אהם בא לפה אהם

michelle2113

New member
איך אני מקנאה בך!

לא משנה מה תגידי! זאת ארץ מדהימה ביופיה. אני בטוחה שתשתלבי מצויין! חוצמזה שאת נוחתת למונדיאל..כמעט לגמר! זאת תהיה חוויה טובה... ואל תשכחי את ישראל...:)

לא אמרתי שלא

אני לא מכירה את הארץ הזאת ובחיים לא הייתי בה..יכול להיות שהיא נורא יפה,אבל זה לא ממש משנה את העובדה שאני לא רוצה לגור שם אלא רוצה להשאר בישראל. ומונדיאל? מזה? חח סתם זה לא הכי מעניין אותי

shirta14

New member
בובה, את עוברת בחופש

לפני שהבצפר מתחיל. נצלי את זה. תסתובבי קצת, אולי תכירי ילדים בגילך לפני הבצפר וזה יעזור לך לדעת שכשאת מתחילה בצפר אז כבר יש לך ידידים שיעזרו...וככה גם לא תסבלי בחופש. אני אישית לא עשיתי את זה
כי לא הגעתי בחופש, הגעתי ישר לבצפר אבל ידיד שלי שעבר לטורונטו עשה ככה, הוא הלך למגרשים, הכיר חברים וזה נורא הקל עליו..בהצלחה:)

למעלה