../images/Emo63.gifביקורת ידיעות 1364../images/Emo40.gif../images/Emo9.gif
הסדרה "אלופה" עלתה היום למסך בפעם הראשונה בפרק בכורה שגרם למס' רב של אנשים לשבת שוב מול המסך ולהתמכר לדבר הבא! "האלופה" שתשודר בימים ראשון עד חמישי בHOT 3 בשעה 20:05 (בדומה לסדרות הקודמות בערוץ) בכיכובם של יהודה לוי,
לירז צ'רכי,עדי הימלבלוי,עפר שכטר ועוד רבים וטובים כולל תגליות חדשות של שחקנים חדשים למינהם!
"האלופה" הולכת לסחוף את כולכם בעולם הכדורגל והזוהר! לעולם של אהבות,בגידות,תככים,מזימות,נקמות רגעים שוברי לב,מרגשים אך גם מצחיקים וקורעים וזאת ניתן כבר לראות בפרק ה-1..! חברתה של לירון שרי בשמה האמיתי שאת דמותה בסדרה שכחתי (שכחתי ת'שם שלה) היא ענקית! (דוגמא מצוינת לתגלית שהסדרה הזאת הולכת "ליצור".
והנה כמה מהם: * שהיא שאלה את האמא אם היא רוצה קפה.. היא ענתה לה כן ואז היא שאלה אותה למה את לא עושה לי אז היא ענתה לה: סתם! אני אוהבת אינפורציה! חחח קטע חזק * כל הקטעים האלה שהיא זורקת הערות ואז צוחקת כמו מטומטמת! קורע! * הקטע בחדר כושר היה גם חזק.. בכלל הדיבור וההתנהגות שלה קורעת. מי שראה טלנובלה בע"מ קצת מזכירה את בטי בסגנון התנהגות חחח כנראה שהחליטו לא ממש לוותר על הדמות הזאת וקצת שינו אותה והחליטו לתת אותה למישהי אחרת. *גם סבא של תום (עפר שכטר) קרע אותי.. אתה פייגעלה? צא תבלה! תזיין קצת! סליחה על הבוטות!

אבל אם הייתי מצנזר רוב הסיכוי שלא הייתם מבינים אותי). בכל מקרה תאשימו אותו זה הוא אמר לא אני! חחח ; )
*לירז גם הראתה נוכחות משחק מרשימה וקורעת עם הפיאה השחורה הזאת.. השיניים והצורת דיבור: מי מס' 1? אתה! מי מס' 1? אתה! מי מס' 1? סעררררר פדידהההה! חחחח וכמובן שהצליחה להפתיע את כולנו בסוף הפרק כאחת נקמנית מרשעת ויפה מתמיד.
החיים הם במה וכולנו שחקנים כאשר לירז היא השחקנית הראשית על הבמה.. יש לה צורת משחק מרשימה,אמיתית ומשכנעת והיא תמיד יודעת לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.. אותי היא כמובן לא איכזבה והפתיעה אותי שוב לטובה. *בנוסף היו כמה דברים שהייתי משנה בפרק.. למה משום מה הוא היה עם יותר מידי מידע ויותר מידי מבלבל אבל בסה"כ פרק טוב (הפרקים הראשונים חייבים להיות כאלה) משום שצריכים להציג את הדמויות ורק בהמשך מן הסתם מתפתחת העלילה ונהפכת להרבה יותר מעניינת.
וזה באמת הולך להיות כזה! חוץ מזה שהיו שם מס' שחקנים חדשים שהראו גם הם נוכחות משחק טובה.. וגם הותיקים מבינהם! זכרו.. זאת רק ההתחלה! הסדרה הזאת הולכת ליצור באז מטורף והמון פרוברציות ויחסי ציבור ומעבר לזה לספק לכם יצירה טובה שתגרום לכם לשבת מול המסך ולא לזיז (אפילו שהפיפי לוחץ)
כאן Cm 2004 ידיעות!