עוד 16 דקות - "האלופה"!

  • פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
עוד 16 דקות - "האלופה"!

כל מה שבא לכם לכתוב על הפרק הראשון של הטלנובלה "האלופה" בכיכובה של לירז - שרשרו לכאן!
 

Cm 2004

New member
17 אם נדייק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

כמובן שעכשיו נשאר עוד פחות אבל בזמן שאתה כתבת תהודעה נשארו עוד 17 :) (זאת הכוונה שלי) חחח ואגב.. כמה ח' נכתבו בהודעה הזאת?
 

yaki123

New member
ראיתי כבר בHOT VOD../images/Emo3.gif..דרך אגב

עכשיו שהסדרה תעלה מלא יצטרפו לפורום
 

RTur

New member
וואו!

איזה פרק פתיחה יפה! אני תמיד זוכר שכל פעם שטלנובלה כלשהי התחילה אז הפרק הראשון היה די מאכזב אבל הפעם שיחקו אותה.. חחח אהבתי את ההומור.. עלק "אני רוצה שיהיו לי איזה 10 ילדים.." - "אז תתחתני עם בדואי.." חחחחחחח
ואיך קרעה אותי זאת שעושה את החברה של לירון וייסמן (אני עדיין לא זוכר באמת את השמות חח).. המעצבנת הזאת חחח היא פשוט גדולה! ואיזה מדהימה לירז בסוף..
ולדימיר פרידמן גם ענק בתוק הגאידמק של "האלופה" חחח הוא ממש הצחיק אותי
 

Cm 2004

New member
../images/Emo63.gifביקורת ידיעות 1364../images/Emo40.gif../images/Emo9.gif

הסדרה "אלופה" עלתה היום למסך בפעם הראשונה בפרק בכורה שגרם למס' רב של אנשים לשבת שוב מול המסך ולהתמכר לדבר הבא! "האלופה" שתשודר בימים ראשון עד חמישי בHOT 3 בשעה 20:05 (בדומה לסדרות הקודמות בערוץ) בכיכובם של יהודה לוי,לירז צ'רכי,עדי הימלבלוי,עפר שכטר ועוד רבים וטובים כולל תגליות חדשות של שחקנים חדשים למינהם! "האלופה" הולכת לסחוף את כולכם בעולם הכדורגל והזוהר! לעולם של אהבות,בגידות,תככים,מזימות,נקמות רגעים שוברי לב,מרגשים אך גם מצחיקים וקורעים וזאת ניתן כבר לראות בפרק ה-1..! חברתה של לירון שרי בשמה האמיתי שאת דמותה בסדרה שכחתי (שכחתי ת'שם שלה) היא ענקית! (דוגמא מצוינת לתגלית שהסדרה הזאת הולכת "ליצור". והנה כמה מהם: * שהיא שאלה את האמא אם היא רוצה קפה.. היא ענתה לה כן ואז היא שאלה אותה למה את לא עושה לי אז היא ענתה לה: סתם! אני אוהבת אינפורציה! חחח קטע חזק * כל הקטעים האלה שהיא זורקת הערות ואז צוחקת כמו מטומטמת! קורע! * הקטע בחדר כושר היה גם חזק.. בכלל הדיבור וההתנהגות שלה קורעת. מי שראה טלנובלה בע"מ קצת מזכירה את בטי בסגנון התנהגות חחח כנראה שהחליטו לא ממש לוותר על הדמות הזאת וקצת שינו אותה והחליטו לתת אותה למישהי אחרת. *גם סבא של תום (עפר שכטר) קרע אותי.. אתה פייגעלה? צא תבלה! תזיין קצת! סליחה על הבוטות! :) אבל אם הייתי מצנזר רוב הסיכוי שלא הייתם מבינים אותי). בכל מקרה תאשימו אותו זה הוא אמר לא אני! חחח ; ) *לירז גם הראתה נוכחות משחק מרשימה וקורעת עם הפיאה השחורה הזאת.. השיניים והצורת דיבור: מי מס' 1? אתה! מי מס' 1? אתה! מי מס' 1? סעררררר פדידהההה! חחחח וכמובן שהצליחה להפתיע את כולנו בסוף הפרק כאחת נקמנית מרשעת ויפה מתמיד. החיים הם במה וכולנו שחקנים כאשר לירז היא השחקנית הראשית על הבמה.. יש לה צורת משחק מרשימה,אמיתית ומשכנעת והיא תמיד יודעת לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.. אותי היא כמובן לא איכזבה והפתיעה אותי שוב לטובה. *בנוסף היו כמה דברים שהייתי משנה בפרק.. למה משום מה הוא היה עם יותר מידי מידע ויותר מידי מבלבל אבל בסה"כ פרק טוב (הפרקים הראשונים חייבים להיות כאלה) משום שצריכים להציג את הדמויות ורק בהמשך מן הסתם מתפתחת העלילה ונהפכת להרבה יותר מעניינת. וזה באמת הולך להיות כזה! חוץ מזה שהיו שם מס' שחקנים חדשים שהראו גם הם נוכחות משחק טובה.. וגם הותיקים מבינהם! זכרו.. זאת רק ההתחלה! הסדרה הזאת הולכת ליצור באז מטורף והמון פרוברציות ויחסי ציבור ומעבר לזה לספק לכם יצירה טובה שתגרום לכם לשבת מול המסך ולא לזיז (אפילו שהפיפי לוחץ) כאן Cm 2004 ידיעות!
 

RTur

New member
חחח ידיעות 1364 ../images/Emo3.gif

ומסכים עם כל מילה כמעט..
שכחת את המשפט הכי קורע: "הלוואי וגם לי היה כזה ביטחון כמו שיש לך........ את יכולה להיות שר הביטחון" חחחחחחחחח זה פשוט הרג אותי מצחוק!
 

Cm 2004

New member
הכמעט הזה שלך מפריע לי בעין../images/Emo156.gif

עם מה מהדברים שאמרתי אתה לא מסכים שהופך את זה לכמעט?
 

RTur

New member
עם זה שאמרת ש..

מה שאכזב אותך בפרק שהיה יותר מדי מידע.. זה פרק ראשון - חייב להיות בו הרבה מידע.. אמורים להבין על מה הסיפור, וכמובן שחייבים שכל הדמויות יופיעו בפרק הראשון.. כי זה פרק ראשון.. אני למשל מאוד הופתעתי מהפרק הראשון של הטלנובלה הזאת כי זה היה ממש טוב יחסית לכל הפרקים הראשונים של הטלנובלות הקודמות של הוט.. בטלנובלה בע"מ הם ממש עצבנו אותי כשהם הרסו לטלי שרון את הקטע משחק הדרמטי כשהם שמו לה ברקע את ההמנון של ארה"ב! הפרק של אתמול היה ממש טוב.. הומור טוב עם בדיחות קטנות שאני אוהב חח (למשל בקטע שסער החמיא ללירז ואז הצטער והאח של לירז אמר "מה אתה מצטער? כולה החמאת לה.. זה לא שהפלצת או משו.." - שזה רמז לעופר שכטר חח..), משחק מצויין (לעומת חלק מהטלנובלות הקודמות..).. בקיצור - זה היה פרק פתיחה מצויין!
 

mic22

New member
../images/Emo9.gif

אני נראה לי ממש אוהב את הדמות של לירז
היא מסתורית כזאת ראיתי את הפרק כבר בVOD, ואתמול ראיתי חצי שוב אה וארתור,אולי כדאי לפתוח שרשור שבועי לאלופה, כדי שלא יפתח שרשור כל יום.. לא? אחרת הפורום יהפוך לפורום האלופה 2
 

Cm 2004

New member
../images/Emo207.gif מיכלוש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

יש סיכוי שאת מוותרת לי? :) כי אני עדיין מאמין ש"הכל יהיה בסדר" ולא ממהר לעשות החלטות אחרות! אז מה את אומרת? חחח
 

mic22

New member
סורי... ../images/Emo3.gif

בהתחלה רציתי לוותר לך, אבל העדיפות השניה שלי היא ריסים, ויקיר ביקש את ריסים, ככה שלי נותר את מנוחה ואל תפסיק, ואת מנוחה יש לי ואת אל תפסיק אני לא רוצה
כך שהחלטתי לבחור את מה שאני באמת הכי רוצה
אל תקח ללב
 

mic22

New member
אה באמת?

דנה אמרה לי שיש את מנוחה
... טוב אתה יודע מה, קח את הכל יהיה בסדר
במילא אני לא אקשיב לסינגל כי יש לי את האלבום אני אקח את עוד צהריים
 

RTur

New member
פרק 2 - שוקולדה שלי ../images/Emo6.gif חחח

2/3 מהפרק היה רק עם לירז חחח.. זה היה מאגניב
אהבתי איך שולדימיר פרידמן/אייזק אברמוביץ'/אצורגיניאן או איך שלא קוראים לו אמר ללירז: "שוקולדה שלי, את באה למיטה?" חחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי
ואני פותח רשמית מועדון תומכי סיגי - כל הכבוד לה על איך שהיא החזירה לספרית החוצפנית חחחח
עלק "נו יאללה.. טו טו טו.."
 

mic22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון יאו זה מזה קורע סיגי שליטה
וגם החברה הפוסטמה הזאת של מילי קורעת
 

A t z a

New member
אתמול לא יצא לי לכתוב אבל../images/Emo80.gif

היום כן- לפי שני הפרקים הראשונים זאת הולכת להיות טלנובלה ענקית
לירז מדהימה ומשכנעת!!! פשוט מעולה... ויפה לה להיות הביץ'
מהממת
 

RTur

New member
הפרק השלישי - שרשרו תגובות לפה

חחח איזה מצחיק איך שלירז מייבשת את כולם... דנע ומיכל בטח מזדהות
ואוף מתי סיגי כבר תאזור אומץ ותתפרץ על טובה הזאת?! חחח
 
למעלה