עוד 12 יום......

מתי הבנת שאתה מכור?

כיוון שחזרתם לנמנם יש לי שאלה אליכם.. מתי היה הרגע או היום שבו הבנת שאת/ה מכור/ה לתיקים? הזמן הזה שהבנת שחייך לא אותו דבר בלי הפרק השבועי? וחבר'ה תביאו סיפורים טובים!

Gilliana

New member
לא יכולה להגיד שהתמכרתי אי פעם...

מאד אוהבת - כמובן, מרותקת - ברוב הזמן, אבל אף פעם לא הייתי ממש מכורה. למען האמת - חוץ מלסיגריות וקפה אני לא מכורה לכלום. נראה לכם שמשהו דפוק אצלי?

1Shir

New member
לא, נראה לי שמשהו דפוק אצלנו.

כפי שאתם כבר יודעים, בימי טלעד הייתי צופה נלהבת של הסדרה אך באמת ההבדל הוא שלא הייתי מכורה. לא הקלטתי פרקים ולא חלמתי על הסדרה בלילות ובהקיץ... לעומת היום. אני חושבת שדווקא מה שאצלי היווה את נקודת המפנה הוא הסרט ששודר בערוץ הסרטים במקביל לAXN שבדיוק היו באמצע העונה השניה (ראיתי את השידורים בAXN מהרגע שהם התחילו ואפילו הקלטתי כמה פרקים). הסרט השפיע עלי, זה פשוט סרט מצוין, ונראה לי שמכאן ואילך התחלתי ממש להתמכר.. זה היה בדיוק בפסח לפני שנה וחודש, ה-11/4 אם אני לא טועה, זה היה לקראת סוף החג, יום ראשון בלילה. המימונה היתה אז בשני או בשלישי..

medu

New member
אני מכור לאנשים, לא לסדרות..

נראה לי שאני לא אדע להסביר את זה כמו שצריך.. אני לא יכול להיות מכור לצילום של סרט, או לתפאורה משכנעת, אפילו לא לתסריט אפקטיבי, למרות שזה כן משמעותי... אני מכור לאנשים שבסדרה, וכתוצאה מכך גם לאנשים שצופים בסדרה, וכתוצאה מכך לאנשים שמדברים ודנים על הסדרה.. האנשים שקשורים לתיקים באפלה, זו ההתמכרות היחידה שלי. אני יכול להבין אנשים שלא רוצים להתמכר לאנשים אחרים, כי אנשים אחרים פוגעים בנו. סדרה לא פוגעת בנו אף פעם. ובכל זאת, אני לוקח את הסיכון של פגיעה, ומתמכר לאנשים.. וחוץ מזה, האמון שלי באנשים שרואים תיקים באפלה, זה בגלל שאני מאמין שאין שום דבר מקרי בעולם. ואם כולנו רואים תיקים באפלה, אז הדבר הזה מגן עלינו באיזו צורה, שהאדם היחיד שיכול להסביר אותה הוא פוקס מאלדר..

1Shir

New member
אז אתה מכור למאלדר וסקאלי

או מכור אלינו?.. איזה כיף, מישהו מכור לי! וד"א, אתה מאוד צודק - אני חושבת שהסיבה שאני מתמכרת לסדרות היא, ששם אין שום בעיה- אף אחד לא לא מסכים איתי, לא פוגע בי..

אכזבה...

אני המכורה היחידה פה? איפה כל הג'אנקיז של תיקים? הייתי חוטפת קריזים אם הייתי צריכה להקליט ולראות את הפרק לא בזמן.. מה זה? ציפיתי ליותר... אני מתפטרת.... סתאאאם נראה לכם? יש לכם מזל שאני די מחבבת אותכם, אולי אפילו מחבבת פלוס אז אני סולחת על חוסר התמכרותכם...

eve6

New member
בגלל זה את המנהלת ../images/Emo8.gif

אני חושבת שהתחלתי להרגיש ג'אנקית בתחילת העונה הרביעית. ראיתי באדיקות כבר מהעונה הראשונה (אני מדברת על השידור המקורי בטלעד - בשנת 95), והקלטתי פרקים שאהבתי במיוחד, אבל בתחילת העונה הרביעית - למרות שבהתחלה הייתי טיפה מאוכזבת - הרגשתי נפילה מהעונה השלישית, והו, כמה טעיתי בהתחשב בכמה העונה הזו היתה מדהימה אח"כ... בכל אופן, ברגע שהרגשתי שאני לא יכולה לישון כמו שצריך אם אני לא מקליטה את *כל* הפרקים, קונה את כל העיתונים שרשום עליהם אפילו במרומז X, או מתעלקת על חברים מסכנים שש להם אינטרנט - או אז ידעתי שמצבי קשה, ושחיי ישתנו לנצח. לפני שנתיים אמנם עבר לי (דעך לאט, לא ביום בהיר אחד), אבל אם תסתכלו על מה שהולך אצלי בארונות מבחינת מרצ'נדייז של תיקים, תבינו כמה חמור היה המצב

צדיקה בסדום..

לפחות אחת לנחמה.. אני מוכנה לקבל מכורים לשעבר
אני מאמינה שמכור פעם מכור תמיד....בטח לתיקים!

זה תלוי..

האם את מקבלת 'קריז' כשאת לא רואה תיקים מעל לשבוע? האם את מתעוררת בלילות מכוסה זיעה קרה כי חלמת שמאלדר לא חזר אל סקאלי בסוף? האם כשמישהו מדבר על ספרו החדש של מכאל שלו את חושבת על מאלדר וסקאלי? האם כשאת שומעת את נעימת תיקים באפלה הלב שלך מחסיר פעימה מהתרגשות וגעגוע? אם ענית כן על כל השאלות.. חומד, את מכורה...

למעלה