עוד 12 יום לטיול....... אבל מי סופר....
B BlogTV Police20 New member 4/7/05 #4 יש דברים שאתה לא צריך לדעת.. ../images/Emo67.gif ואת הסיבה לספירה זה אחד הם... אולי אני בונה על אביר על חמור לבן בשם מוסטפה עלי?... לעולם לא תדע........
יש דברים שאתה לא צריך לדעת.. ../images/Emo67.gif ואת הסיבה לספירה זה אחד הם... אולי אני בונה על אביר על חמור לבן בשם מוסטפה עלי?... לעולם לא תדע........
C ChatTV1 New member 4/7/05 #5 Jחחחחחחחחחחח בטוחה שקוראים לו מוסטפה עלי?... אני בכלל בונה על נסיכה מהאגדות בשם אירנהP: לעולם לא תדעי(או שכן)
Jחחחחחחחחחחח בטוחה שקוראים לו מוסטפה עלי?... אני בכלל בונה על נסיכה מהאגדות בשם אירנהP: לעולם לא תדעי(או שכן)
B BlogTV Police20 New member 4/7/05 #6 סוף טוב יש רק באגדות... אבל אם הנסיך יישאר בסוף לבד, תתן לו את הטלפון שלי....
B BlogTV Police20 New member 4/7/05 #9 אז רגע, רוצה להתחתן איתי? אם אתה נסיך ואני נסיכה... בעעעעעעעעעעעעע
B BlogTV Police20 New member 4/7/05 #13 לפני זה יש לי וידוי קטן..... אני בהריון ממוסטפה..... זה בסדר?
B BlogTV Police20 New member 4/7/05 #17 פעם אחרונה שכתבתי... נראה לי שזה היה ביד ימין... מ אמר שאני שמאלנית?... חחחחחחחחחחח