עוד תקלה רבת השפעה...

נון בת

New member
עוד תקלה רבת השפעה...

זה היה לפני שנים, כנראה אפילו לפני שנולדתי (בטוח), זה ממש מוזר, לא ידעתי שגם פעם עשו כאלה טעויות בעלות טווח השפעה כה רב על העתיד - ההווה שלנו. מישהו חשב, כנראה, שהוא חכם גדול, או שפשוט רצה לעורר מעט עניין בחייהם של בני האדם. אז הוא חידש את ה... מקלדת. לדעתי, עשה את שטות חיי(נ)ו... עם שחר, קם הממציא הדגול בהרגשה קשה, ``לא`` הקיש במקלדתו, אך לא יכל לבטא את נחרצותו רבת העוצמה, זה היה נשמע לו יותר כמו ``לא`` ספקני, או מתנגן... אפילו אי אפשר היה להבחין במחשבה הרבה שהשקיע ב``לא`` זה. כל הלילה הוא חלם עליו, ציפה לרגע המיוחל, בו יוכל להעלות אותו סוף סוף על גבי הצג (ירוק שחור, כמובן). ``זה לא יתכן`` כתב האיש, וחשב שכך, אולי, יבינו הקוראים את כוונתו הנסתרת. את עיקשותו. משבחן את המשפט בשנית, שם לב, שאפילו אם יוסיף ``בכלל`` בסופו, עדיין משמעותו תהיה צולעת, כוונתו לא תהיה ברורה. אולי יכתוב איזה ספר על נחרצותו??? ``לא בא בחשבון``, הקליד מבלי משים, ובהה במילים הקרות ללא אומר. הוא קם מכיסאו והתהלך בחדר, מוחו קודח, מחפש מוצא. ו... הוא מצא!!! וזו הייתה בדיוק השגיאה שלו, שגיאה שאנו נשלם עליה במשך שנים רבות, עד שיקום האדם האמיץ, בעל העוז, ויתקנה... לבל נחטא לאמת, הוא לא כ``כ אשם, זו הייתה יותר תקלה טכנית... (תקלה - טכנית????!!!!...) אז תסבירו לי, למה? למה לא יכולנו להסתפק במקלדת של כ40- מקשים, והיינו חייבים את המצאתו ה``גאונית`` של אותו אחד... ששמה: shift סימנים שונים (?!?!) ושאר נקודות... (חיוניות, תודו!!!)???????? אם חושבים על זה, זה באמת חיוני, מה הייתי עושה בלי שלוש נקודות??? מה הד``ר היה עושה בלי קבוצת התמיכה? (שיודה ולא יבוש, היא תתמוך גם בו..) ומה כל שאר ה... לנקודות יעשו? (פוחדת לדבר על זה) ברצינות שאם חושבים על זה... זה משנה ל-ג-מ-ר-י את משמעות המשפט. קחו לדוגמא, תאמרו לי: ``אילנה?`` - ``מה`` - מה יש? (אין לי זמן אליכם) - ``מה?`` - מה אתם רוצים ממני? - ``מה??`` - מה אתם רוצים ממני, ומי אתם בכלל? - ``מה????`` - מה אתם רוצים? ולעזאזל, מי זאת אילנה??? אז קחו לתשומת לב, ותתנו לאצבעות שלכם את חופש הביטוי המלא על המקלדת... (כעסתי פעם על הממציא הדגול???? להאאא... (ל` פתוחה), העיקר שהאומלל כבר יכול להגיד לכולם את לא`ו (ה``לא`` שלו...) הנחרץ ``לאאאא!!!!!!`` (זעקת שווא... המקשים הארורים כבר קיימים...) ואם חשבתם שהתקלה הזאת מקלה עליכם... (שלוש נקודות חיוניות, כמובן) טעיתם!(?)!(?) תקלה. נ.ב נותר עוד מספר מקומות מוגבל לקבוצת התמיכה החדשה שנפתחה אמש. המצטרפים המאושרים, יצטערו על כך... :p

תקלה מצערת ;-)

לא, לא גיליתם עולם, תקלה היא לא נון בת... ;-) עקב בעיה, תקראו לזה תקלה טכנית אם תרצו, נכתבה ההודעה תחת שמה של נון בת. (כנראה המחשב נדפק קצת, חשב שאם עשיתי לה איזה חסד וכתבתי הודעה בשבילה, אז הוא צריך לדפוק לי את ההודעה שלי, טמבל!!) אתם רואים? מה הייתי עושה בלי סימני הקריאה??? ;-) והפעם, מקווה שתחת שמי, תקלה.

זה לקח לי שעה!!

מה אני עושה פה?? לפני שעתיים אמרתי שאני עפה... כנראה עוד תקלה... הדרך לשינה רצופה תקלות טכניות...

עולם המקלדות הוא עולם מוזר

עולם המקלדות הוא עולם מוזר

אם ידוע לך זו לא הבעיה היחידה בעולם המקלדות מספר שנים לאחר שאותו ממציא דגול הלך לעולמו קם בבוקר בהיר אחד עובד קטן אחד במפעל מיקרוסופט גדול אחד שכח לווסת את חום התנורים או לא הספיק או שלמשל הוא התיישב באיזה צ`אט ופתח בדיון אודות משמעות שלושת הנקודות בכל אופן בסופו של דבר החום לא ווסת וכל המקלדות התעקמו התעגלו וקיבלו מראה נוזלי כל שהוא בא מנהל המשמרת ראה את התוצאה ביצע חרקירי מנהל המפעל ברח לשוויץ העובד עצמ מת לאחר נסיון בליעה כושל של חלק מהמקלדות הפסוחלות, אך למזלו באותו יום ביל האגדי הגיע לביקור במפעל, אוו ביל אלוקי העסקים, אדוני הביזנס, מלך מיקרוסופט. הוא הסתכל במבט אחד על המקלדת הפגומה ואמר, זה פגום זה? הרי זה אידיאלי עבור אצבעות הידיים, במום הוא שלח הוראה לאנשים הקריאטביים במקומות הנכונים לכל משרדי הפרסום שהוא עומד איתם בקשר לכל קלדניות בתי המשפט שהוא כבר העיד בפניה להתחיל להפיץ את הידיעה שבחברתו פותח זן חדש של מקלדות זן שיפתור לעד את בעיית ההתמכרות בעיית שלושת הנקודות בעיית החיוכים וממילא גם את כל כאבי האצבעות (הנובעים ממאמץ בתוך כדי שיחה שותפת להוביל את האצבע עד הנקודה שמצד ימין על לוח המספרים (למה דווקא שם?! למה בכלל נקודה!) אז לידיעתך כל כולו רצוף תקלות טכניות ונקודות...... נ.ב. הקטע שאוב מאיזה עיתון שאני לא זוכר את שמו לא זוכר באיזה הקשר הסיפור הזה הופיע שם ומכיוון שלא מצאתי אות אז נאלצתי להרוס את הסיפור לשכתב אותו ולהרכיב אותו בסופו של דבר על הריסותיו של הקודם, עם הכותב המקורי הסליחה, ואיתכם ההבטחה שאם אמצא את הסחורה המשובחת אני אביא לכם אותה על טס של זהב ומגש של כסף

חוזרת בי חלקית...

נכון, עולם המקלדות רצוף תקלות טכניות ונקודות, אך יאמר לשבחו של זה שלו ננקוב בשמו, שהוא המציא גם את הפסיקים... יש לי אובססיה לנקודות, אבל יש לי אלרגיה לחוסר פסיקים ;-) אז חבר`ה, תשתדלו!! חבל שבגלל דבר פעוט כל כך, אני אצטרך לקרוא את הקטע פעמיים או שלוש (אפילו אם הוא לא ממש מעניין... סתאאאאם), וגם אז, לא תמיד אבין הכל... ו... באמת חבל שהקטע קצת נהרס, ד``ר... ;-) בכל אופן, אהבתי את הרעיון, נחמד לדעת שהיו עוד משועממים שחשבו על כאלה דברים בתוך סדר יומם העמוס (???) למרות שאם הבנתי נכון, מדובר על צורת המקלדת, ושלי ישרה לחלוטין (קצת קמטים, זה הכל), ואני מסתדרת איתה מצוין... (שיחות נפש, סודות, שעות אנחנו יושבות יחד...) די, יום ארוך היום... להתראות. תקלה. אגב, ד``ר, לא שאלת אותי באיזה צבע אני רוצה את הטס כסף, וד``ל (גששים בעיוות, למי שבכל זאת מסוקרן...)

למעלה