עוד תמונות...

BloodSugarCrazy

New member
עוד תמונות...

מן הסתם. גימלים לא יעצרו אותי מלמצוא תמונות חדשות של אנתוני (זמר, משורר, ועכשיו גם סופר) לרייר עליהן. אז ככה! ה-14 לינואר, אנתוני מסתובב עם משמידת-החיוכים שלו ומישהי שנראית כאילו היא לבשה את הסמטוט מהמטבח של הבסיס שלי... לכו תבינו אופנה. וגם ג'ון, תחת הפסל של ג'וני ראמון... אותו תאריך.

אי אפשר לראות את התמונה של ג'ון...

[לא ידעתי שלג'וני ראמון יש פסל... ועוד יותר.. ג'ון יוצא מהבית?!... מזל טוב ג'ווןןןן!!!].

מה זה מה זה

הזלזול בג'ון..? סתם"וגם ג'ון.. באותו תאריך...".. עכשיו ראיתי את התמונה אבל אי אפשר להגדיל אבל גאד הוט כזה חתיך! איך השיער שלו נעשה חמוד!!!!!!!!!! ג'ון אני אוהבת אותך
... מעניין על מה היה הנאום שלו...

תיקון- הוט- הוא

אהה כן סליחה על ההצפה אבל.. הוא נראה כמו הילדם הקטנים שמכריחים אותם להתלבש חגיגי וזה....ולא נוח לו כהה חחחח ג'ון אתה יפה ככה!

BloodSugarCrazy

New member
חס וחלילה!!

אני באמת האחרונה שאזלזל בג'ון-אול-מייטי, ואני אומרת את זה בלי שמץ ציניות אופיינית.
אז ככה, כל התמונות של אנתוני וג'ון נלקחו מהאזכרה שעשו לג'וני ראמון בבית הקברות "הוליווד פוראבר". נשמע כמו שם של סרט, לא של בית קברות.. כמה שחיפשתי, לא מצאתי תמונות של אנתוני וג'ון יחד או אפילו קרובים. ברוגז-ברוגז-לעולם? בכל אופן, היה אירוע מלא סלבריטיז מעולם הרוק והמוזיקה הנורמלית, היה קריר, נחמד ומכובד. ושוב- ג'ון, תעשה לי קבוצת כדורגל!!!!

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

קבוצת כדורגל היא רוצה
ג'ון אול מייטי, זה טוב. אממ עוד לא ראיתי את התמונות, כי אין לי ממש זמן, אבל אחר כך. בהחלט.

BloodSugarCrazy

New member
הנה עוד כמה תמונות!

אנתוני (השמנמן?? משבר גיל ה-40 מתחיל להשפיע) באיזה מגזין......

למעלה