עוד תמונות .......

p r u d e n s

New member
מפריע לי../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

כי התמונות מכבידות על המחשב שלי ואז לוקח לו שעה לטעון את העמוד, זה די מפריע. וחוץ מזה, זה די חבל לחשוב שהפורום הפך לפורום תמונות ריקני...

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifבדיוק../images/Emo70.gif

וזה גם לא מכביד על המחשב
עובדה שלי זה עולה תוך שניה, בדיוק כמו שעולה כל פורום אחר, אולי הבעיה במחשב שלך... לא כותבים פה כלום אז לפחות תמונות יש ועוד של מישהי מושלמת אז בכלל כיףףףףף

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

תמונות לא עוזרות לפורום! להיפך, הן רק הופכות אותו לרדוד יותר! פורום נועד כדי לדבר על דברים, לא כדי לראות תמונות כל היום!

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif......ענת, תעשי משהו!

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifמה איכפת לכם../images/Emo35.gif

לא סתם
לפחות יש משהו שאפשר להנות ממנו בפורום אז למה אתם חייבים להיות נגד
למה זה כל כך מפריע לכם
תתחשבו גם במי שורצה לראות תמונות

DAN1EL

New member
להזכירך,

פורום נועד בשביל לדבר על הסדרה והשחקנים שלה, הגלריות נועדו כדי לראות תמונות. זה מאוד פשוט.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifזהו. זה בדיוק העיניין

שכשמישהו יתחיל לדבר על הסידרה, אז נפסיק עם התמונות אבל אני לא רואה אף אחד שכותב על הסדרה ולפחות התמונות כן קשורות לסדרה

DAN1EL

New member
רגע,

אז את אומרת ככה - אם לא כותבים בפורום מספיק על הסדרה, אז יאללה, נציף אותו בתמונות ונהרוס אותו עד שאנשים יכתבו על הסדרה. חשבת על האפשרות שאנשים יעדיפו לברוח מפורום מוצף תמונות מאשר לכתוב בו על הסדרה?

S m e l l y Cat

New member
זה בכלל לא מה שהיא אומרת../images/Emo108.gif

אף אחד לא כותב על הסדרה, [אולי בגלל שאין יותר פרקים חדשים שלה?!] אז לפחות נשים תמונות. כשמתישו אנשים יתחילו לכתוב פה [מה שלא נראה לי] ושזה יזיז להם אז נשתדל להפחית את כמות התמונות שמעלים לפה. בנתיים התמונות זה נושא השיחה היחידי בפורום הזה. תודה ויומנעים לך

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifנו ו... מה את רוצה להגיד בזה?

תראו, אני לא מבינה בכול מקרה למה שלושתכם כל כך נגד זה... מה זה מפריע, אם אנחנו נהנים מזה אז מה איכפת לכם
בכולופן את המנהלת, ואם את רוצה למחוק, תמחקי אבל אני לא חושבת שכולם רוצים שתמחקי, החלטה שלך

n u t

New member
אני לא נגד העניין ולא בעדו...

ואני לא הולכת למחוק את השרשור ככה שאין טעם להתעצבן... הרעיון הוא שכולנו רוצים תמונות חדשות, כי זה כיף לראות... אבל את אותו האפקט אפשר לקבל גם ע"י הכנסת התמונות לגלריות שהוקמו שבמיוחד בשביל זה והוספת הודעה בפורום... גם אם חן או כל אחד אחר ימשיך לפרסם פה תמונות, כל עוד העניין לא מוגזם אני לא הולכת למחוק... העניין הוא שהרבה יותר נחמד אם מנסים להתחשב אחד בשני...

DAN1EL

New member
כמו שאני וענת אמרנו בערך אלף פעם:

בשביל זה יש גלריות
אם כל כך קשה לך להבין את זה אני מוכן להסביר לך אישית. ואם בכל זאת אתן לא רוצות להתחשב, זאת כבר בעיה אחרת...

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאתם יודעים מה../images/Emo35.gif

אני לא מתכוונת לריב איתכם כי זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות... אז רק שתדעו שאת התמונות האלה אני מקבלת מחן במסנג'ר בכול מקרה אז לי זה לא ממש משנה אם היא שמה פה או לא... פשוט תעשו מה שאתם רוצים, אם אתם רוצים תמחקו אם לא, זה ממש לא מעניין אותי אני פשוט חושבת שזה נחמד כי לא כותבים פה שום דבר... ולי דעתי, דניאל, אתה רק אומר שצריך לכתוב דברים שקשורים למשחק החיים, גם אני רואה האודישן הגדול, אבל למה אתה כותב על זה אם זה לא קשור לפורום, ואל תגיד לי שזה בגלל שאולי יהפכו את הפורום למיכאלה או משהו כזה כי עד שלא יהפכו אותו אז הוא עדיין פורום משחק החיים... אז אני פשוט לא אכתוב פה וזהו אין לי בעיה עם זה אוקיי
אין לכם אפילו סיבה אחת למה זה לא בסדר התמונות האלה, חוץ מהטענה שלכם שצריך לכתוב על "משחק החיים" ובכל מקרה לא כותבים אז לפחות שמים תמונות שקשורות לזה

DAN1EL

New member
תקראי בבקשה.

א. הייתי רוצה שתגידי לי בדיוק מתי אמרתי שצריך לדבר רק על משחק החיים? (אני אחסוך לך את החיפוש בארכיון - בחיים לא אמרתי דבר כזה). פעם הבאה לא להכניס לי מילים לפה בבקשה (לא נאמר בטון כועס). ב. הטענה שלי לגבי התמונות בכלל לא קשורה לנושא הפורום וההודעות שצריכות או לא צריכות להיות קשורות אליו, אלא לעובדה ששרשורי-הענק האלה מציפים את הפורום והופכים אותו לא נוח לצפייה. טענה נוספת היא שזה די מיותר בגלל שיש גלריות. מה שכן אמרתי, שעדיף שבפורום יהיה תוכן ולא תמונות. (שוב, התוכן לא חייב להיות קשור לסדרה). ג. בקשר לשאלה שלך איך "האודישן הגדול" קשור לפורום, הנה התשובה: שחקני "משחק החיים" הם חלק מצוות השופטים והתוכנית (למשל יעל הדר, נינה קוטלר, גיל פרנק ורון שחר). בנוסף - ב"מיכאלה" ישחק ניר לוי. בכל מקרה זאת שאלה לא רלבנטית, כי שוב - לא אמרתי אף פעם שחייבים לדבר על הסדרה. ד. אני לא אומר שאסור לשים בכלל תמונות, אלא שפשוט לא להציף בתמונות. אוקיי? חוץ מזה, זה לא משנה מה אני אומר כי אני לא אחראי על הפורום הזה, אבל בכל זאת - את יכולה להתחשב קצת בחברי הפורום אם הם אומרים לך שזה מפריע, לא? מילא, אם לא הייתה לך דרך אחרת לראות את התמונות האלה, במקרה כזה אנחנו היינו מתחשבים , אבל בגלל שיש לך דרך לראות את התמונות האלה, את יכולה להתחשב בנו.
נ"ב: אני לא רב איתך.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifסבבה אז שלא ישימו יותר תמונות

אוקיי
מרוצים עכשיו
אני מקווה שכן

n u t

New member
ממממ../images/Emo26.gif

לא חושבת שיש יותר מדי לעשות... הלוואי והיה נוצר מצב בפורום ששירשורי תמונות היו דוחפים את השרשורים האחרים למטה... מצד שני, שירשורים יכולים לגרום לאנשים לא לחזור לפורום מאחר והם היו מעוניינים בהודעות בעלות תוכן יותר... בכל מקרה, לא נראה לי שזה יזיק אם במידה ויש הרבה תמונות תוסיפו אותם לגלריות ותרשמו הודעה בפורום שבגלריות יש תמונות חדשות... ככה התמונות לא הולכות לאיבוד והעבודה בלצרף היא לא סתם כי אף אחד לא יראה את התמונות, אבל הפורום לא מוצף ושירשורים של שיחות על התמונות בכל זאת יכולים להתקיים תחת אותה הודעה שבה הודעתם על התמונות החדשות בגלריות...

למעלה