עוד תמונות חדשות!! א ב ג
¥ ¥EleVatioN¥ New member 14/7/03 #3 Hו איזה בונבון../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif חחחחחח מדוקס כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רק שהתמונות הראשונות לא עלו לי אבל ה2 האחרונות מקסימות בהחלט איזה חמוד שהוא הולךךךך
Hו איזה בונבון../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif חחחחחח מדוקס כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רק שהתמונות הראשונות לא עלו לי אבל ה2 האחרונות מקסימות בהחלט איזה חמוד שהוא הולךךךך
ק קיטיקט New member 14/7/03 #6 גאדדדדדדד,הורדתי את הקליפ שך קורן והוא מדהים,מהמם!!!אפילו השיר מצויין..ואנג'י נראית כל כך מגניב שם!!
U Unicorn Fairy New member 14/7/03 #7 יש קליפ של קורן עם אנג'י!??!?!?!?!? אגב סיפרתי לכם שלכלבה שלי קוראים אנג'י.........
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/7/03 #10 כה זה הקליפ הרישמי../images/Emo129.gif של טומבריידר 2 ובלע הורדתי או חיפשתי לפחות את השירים מהפסקול יש שיר נורא נחמד של פילטר the only way is the wrong way משו כזה
כה זה הקליפ הרישמי../images/Emo129.gif של טומבריידר 2 ובלע הורדתי או חיפשתי לפחות את השירים מהפסקול יש שיר נורא נחמד של פילטר the only way is the wrong way משו כזה
U Unicorn Fairy New member 15/7/03 #14 ראיתי!!! היא מהממממממת!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא