עוד תודה אחת...

_אלי_

New member
עוד תודה אחת...

הודתי לכולם על המפגש אתמול ושכחתי להודות לשני החברה הנחמדים (מצטער ששכחתי את שמכם) שחילקו לנו את ההאק PADTAP עם המדבקה. עובד מצויין, תודה.

avivgr

New member
גם אני רוצה כזאת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

avivgr

New member
אמממ...בהמשך למייל

באיזה נייר צריך להשתמש בהדפסה? מדוייק בבקשה. לא יהרוס את האיזור? ישאיר אותו דביק? משהו כזה? אביב

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif מאיפה משיגים את המדבקה?....

נראה לי שגם אני פספסתי משהו

אני חילקתי מדבקות

חילקתי מדבקןת שהדפסתי על שקף מיוחד שמוסיפות קיבורד של מספרים באזור הגרפיטי של המספריו וזה משחרר מהצורך לפתוח מקלדת נומרית המדבקות מיעדות בעיקרון לכל הדגמים אבל הודפסו לפי מידות של 505 יש צורך ה האק להפעלת המדבקה tap pad haack אין לי כרגע עוד אני צריך להדפיס לא איכפת לחלק לחברי הפורום ללא כל מטרת רוח רק שאני גר בירושלים וזה קצת מסבך

פארמדיק

New member
מדבקה פגז.

לאודי חמודי ולחברו ,ההאק והמדבקה שינו לי איכות החיים בפאלם . מקווה שפעם הבא תצליחו מול מכבי נתניה תודה רבה.

אודי ההק עובד והמדבקה המעט שונה ../images/Emo45.gif

אשר נתת לי גם היא היתאימה לפאלם III שלי. "הוא" ואני מודים לך על ההשקעה והטירחה.

תודה לכולם בקרוב אכין מדבקות חדשות

שיתאימו לכמה דגמים אחת במיחד לקויסרה בשביל הביחור הנחמד מכלנית סלולר עד המפגש הבא אני מבטיח שיהיה מספיק לכולם דרך אגב החברה שמיצרת אותם מיצרת כרגע רק שני דגמים אחד לסידרה 3 והשני לסידרה 5 וזה לא מתאים ל 505 לכן הרשתי לעצמי לעצב קצת מחדש את המדבקות בכדי שיתאימו אני כרגע מחפש חומר קצת יותר טוב להדפסה יותר איכותית ושיחזיק יותר מעמד אין מה לחשוש המדבקות לא משאירות שום סימנים לאחר הסרתם ואין לי כונה להפוך את זה למשהו מסחרי

למעלה