עוד תאונה מיותרת

עוד תאונה מיותרת

לא מספיק הפיגועים, המחבלים, וכעת חייל גולני שנהרג בתאונה ליד יער יתיר. משתתפת בצער המשפחה ומאחלת החלמה לפצועים.

י רדן

New member
כואב ועצוב.. מתי ארעה התאונה?

משתתפת בצער משפחתו של החייל, והחלמה לפצועים..

מומלץ לקרוא

את תגובות החיילים בקישור לכתבה שהאילתית2 הביאה. תנחומי למישפחה.

אשד4

New member
מצער מאוד...

מעבר לאסון הנורא, מצער מאוד לקרוא באלו נסיבות קרתה התאונה. עולה בי מחשבה איומה של איזה התרופפות? דומני שדיברנו על כך בזמנו בפורום בהקשר אחר, על הקושי/צורך לשמור על כללי התנהגדות מאוד ברורים. יותר מידי כדורים נפלטים, ויותר מידי רכבים נלקחים ללא רשות. מה קורה כאן?

"משמעת אינה ניתנת לחלוקה"

דיברנו על זה בזמנו - שב"סיירות המובחרות" "יודעים" על מה להתעקש - אימונים, ביצוע מעולה ותחקיר מעמיק, ו"יודעים" גם על מה לוותר ולהעלים עין: תגלחת וכאלה מין "זוטות". למרות שהבן שלי מאד נהנה מהיחס הטוב הזה, והוא גם ידע בדיוק את ההבדל - כמו גם הבן שלך, אושיקו - הרי שאני בכל זאת גורסת שאסור לרופף משמעת. יש מספיק כאלה שלא יודעים להבדיל - ועבורם (ועבור משפחותיהם) - יש להחמיר. לא יקרה לגוזלים שלנו שום דבר רע - גם אם יתעקשו איתם על קוצו של יוד בדברים שנחשבים ללא מהותיים.זה יוסיף להם נדבך נוסף וחשוב כהכנה לחיים. על זה אמא שלי אמרה, כשלא הרשתה לי בילדותי משהו "מסוכן" לדעתה: "את בוכה? יותר טוב שאת תבכי - מאשר שאני אבכה". מיותר להזכיר לכם שביידיש זה נשמע הרבה הרבה יותר טוב...

סמדר בנ

New member
אחת מהאמרות הידועות

של האמא הפולניה. הולך טוב עם "בגללך יש לי שערות לבנות"

zehava17

New member
הוי.... כמה אימי היתה אומרת לנו

אוטמטית זה עבר גם אלי, כשילדי היו קטנים.

סמדר בנ

New member
../images/Emo16.gif כ"כ מיותר

זה מחזיר אותי לשרשור זהיה לפני מספר ימים על מה מעדיפים - פעילות מבצעית או קורסים. כאן אמנם הם היו בפעילות אבל התאונה קרתה ללא קשר. ממש סתם. האמר הוא כלי מסוכן, ולא סתם קורס נהגי האמר לוקח כחודשיים. תנחומי למשפחה

פעם מצאתי בכיס שלו

באחת השבתות שבא הביתה מיכתב מהמפקד. המיכתב היה משוכפל. היה כתוב בו:........אני נותן לכם פס לחיים ולא פס למוות.אל תינהגו בבואכם הביתה. לכו לישון.לפחות 6 שעות. אני לא רוצה לעמוד מול העיניים של ההורים שלכם........

זה חלק מתדריך היציאה שמקבלים

ערב טוב וחג שמח עד כמה שאני יודעת וזוכרת מסיפורי הבן הקצין זה חלק מנוהלי תדריך היציאה לפני היציאה הביתה מהבסיס. אין מחזור טירונים שלא מעבירים להם בלי סוף ושוטפים להם את הראש סביב נהיגה ועייפות ו/או שתיה חריפה לפני יציאה הביתה ישנם נהלים בצבא... הקפדה על שעות שינה בלי טיזוזים כדי שלא יגיעו הביתה סחוטים וכך יצאו לבלות חג שמח לכולם ושנדע רק אושר ונחת מהילדים

למעלה