עוד שתי תמונות
S seahorse10 New member 11/3/06 #3 seahorse surfboards הגלשן הוא seahorse למי שמעונין הטלפון בלוחות חפשו אןתי ....
ג גיא מאשדוד New member 11/3/06 #4 טיפ כשאתה עושה את הסנאפ (נראה לי זה מה שניסית בתמונה הראשונה) תכופף רק את הרגל הקדמית, ועם הרגל האחורית תדחוף את האסטרודק. תמונות יפות אחי keep surfing
טיפ כשאתה עושה את הסנאפ (נראה לי זה מה שניסית בתמונה הראשונה) תכופף רק את הרגל הקדמית, ועם הרגל האחורית תדחוף את האסטרודק. תמונות יפות אחי keep surfing
S shelly1232 New member 11/3/06 #5 מה אתה נותן לו טיפים? זה אחד הגולשים הטובים!!! הוא יכול לתת לך טיפים
ת תומרהגולש New member 11/3/06 #6 שלי גם גולש תותחחחח צריך לדעת לקבל עצותת!! באמת עופר שוחטט אבל גם גיא שוחטטטטטטט גיא אוהבים אותך סתם בקיצוררר גם הגולש הכי טוב בעולם צריך לדעת לקבל ביקורת
שלי גם גולש תותחחחח צריך לדעת לקבל עצותת!! באמת עופר שוחטט אבל גם גיא שוחטטטטטטט גיא אוהבים אותך סתם בקיצוררר גם הגולש הכי טוב בעולם צריך לדעת לקבל ביקורת
I ILANA360 New member 12/3/06 #10 גיאאא הוא סתם קוף חחחחח מי שיגיד שהוא לא יודע לגלוש אני מפצחת אותו גיא הוא סנאפי קטן=] חחחח
B Black Soul Om New member 15/3/06 #13 בואנה אחי כמה עלה לך לאלף אותה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D DaRזה אני New member 13/3/06 #12 תראה להם... תראה להם ת'תמונה שלך על הגל הקטלני באפריקה עם האוףדליפ לבק, או את האריאל
B Black Soul Om New member 15/3/06 #14 אילנה את יודעת לפעמים את מדברת כותבת הודעות בפורום וכל מה שאני שומע זה : וואף וואף אררררר וואף