עוד שרשור הזוי.

LOVE SIMS 2

New member
סיפורי לילה טוב

סיפורי לילה טוב, סיפורי ילדים לפני השינה. והפעם: בוקר אצל יובל. יובל קם בבוקר. השמש זורחת, הציפורים מצייצות, השמיים תכולים. יובל קם בבוקר. המכנסיים של יובל נפלו. המכנסיים של יובל נפלו. המכנסיים של יובל נפלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יובל ילד רע. יובל פלוץ מהלך!!! יובל הוא קקי!!!!!!!!! לילה טוב.

LOVE SIMS 2

New member
סיפור מפחיד

היא... היא לא ידעה... בחלומות הכי פרועים שלה... היא בחיים לא ניחשה... שיש לה... שומה בתחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אין לה שומה בתחת, כי היא מתה!!!!!!!!!!!!!! ואכלו את הגופה שלה ואת הגופות של כולם כי כולם מתו!!!!!!!!! אין סיפור מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונמלים וג'וקים אכלו את כל הגופות והנמלים והג'וקים לא יודעים להקשיב לסיפורים מפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין סיפור מפחיד!!!!!!!!!!!!! אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב.

LOVE SIMS 2

New member
בני ילד רע

לבני אין מזלג. בני ילד רע! בני לא יאכל קציצות היום!

LOVE SIMS 2

New member
תלוי..

זה מצחיק למי שנמצא במצב כפית, וכנראה שאתה לא במצב כזה...

LOVE SIMS 2

New member
סיפורי לילה טוב

סיפורי לילה טוב סיפורי ילדים לפני השינה והפעם: עוד בוקר אצל יובל יובל קם בבוקר הציפורים מצייצות, השמש זורחת, השמיים כחולים... יובל קם, ליובל לא נפלו המכנסיים. יובל ילד טוב. יובל צחצח שיניים. יובל הלך לשירותיים. יובל הוריד את המכנסיים. יובל עשה קקי. יובל לא עשה פיפי. יובל לא עשה פיפי!!!!!! יובל ילד רע!!!!!!!!!!!! סיפורי לילה טוב סיפורי ילדים לפני השינה מקווים שנהניתם, לילה טוב.

LOVE SIMS 2

New member
בוקר אצל יובל

יובל קם בבוקר הציפורים מצייצות, השמש זורחת, השמיים כחולים... יובל קם, ליובל לא נפלו המכנסיים. יובל ילד טוב. יובל צחצח שיניים. יובל הלך לשירותיים. יובל הוריד את המכנסיים. יובל עשה קקי ופיפי. יובל ילד טוב. יובל הוריד את המים והלך לאכול קורנפלקס. יובל לא הרים את המכנסיים. ראו ליובל את התחת. יובל לא עשה בתחת ניתוח פלסטי! יובל מענה אנשים! יובל ילד רע! אנשים מקיאים בגלל התחת הזה שלו!!!!!!!!!!!!! לילה טוב

LOVE SIMS 2

New member
סידרה חדשה בערוץ הופ../images/Emo95.gif

סידרה חדשה בערוץ הופ, סידרה חינוכית לגיל הרך. המוצצונים! סידרה שתחנך את ילדיכם. הופ! בידיים טובות! הנה הצצה אל הסידרה החדשה: המוצצונים! היי, אני מוצצוני, אני מוצץ את התחת שלך! מקווים שנהניתם מרגע חינוכי זה. הופ! בידיים טובות!

LOVE SIMS 2

New member
לכל הפורום...

אכלתי קקי היום ואתמול. ומחר אכלתי... נחשו... לא נכון! אכלתי סלק!

אני מבינה שמשעמם לך...

אז הנה כמה דברים אחרים שתוכל לעשות חוץ מלכתוב דברים מטומטמים בפורום...

אוקי...

משהו התפקשש כאן... נא להתעלם מההודעה הקודמת עד שאני אצליח למצאו פתרון...

I am a freak

New member
היא דיי עושה מה שכתוב....

"26. להיכנס לפורמים שונים באינטרנט ולהציף בהודעות שלא קשורות" אולי תורידי את השורה הזו
כדי שלא לתת לה מוטיבציה להמשיך
הפריק.

למעלה