עוד שקר של הימין

עוד שקר של הימין

הימין אומר שבגין מנע מלחמת אחים אחרי שצה"ל הפציץ את אוניית אלטלנה, שקר. מי שמנע מלחמת אחים היה בן גוריון. בגין רצה לפתוח במרד, במלחמת אזרחים, וע"י כך שבן גוריון פוצץ את האונייה הוא הציל את ישראל ממלחמת אזרחים - ממלחמת אחים.

who is this

New member
רוצה לדעת משהו??

כשצה"ל בפקדות בן גוריון הפציץ את אלטלנה האנשים שהיו על הסיפון רצו להחזיר אש, בגין שהיה באותה עת על הסיפון צעק להפ להפסיק לירות לעבר החוף ואפילו אחד המפקדים רץ אליהם תוך כדי שהוא מסכן את חייו כדי להגיד להם להפסיק לירות על החוף...

eliadiv2

New member
מי אמר בכלל שבגין רצה למרוד ??

מי ההמציא את השטויות האלה? על סמך מה אתה אומר את זה?

דניאל101

New member
תקשיב שניה למה שאת אומר

ע"י כך שבן גוריון נתן פקודה להפגיז את אלטלנה (אוניה שהיו עליה "אחים" רבים) הוא מנע מלחמת אחים. איך אתה מגיר מלחמה אם לא ע"י הפגזת הצד השני?

Oded shmilo

New member
איזה טעות??

שרבין ובן גוריון רוצחים אה?? תגיד לי אתה למה לא מספרים את זה בהסטוריה כי יודעים שיתפסו את שתי הרשים שלך ככה!!!! ואני הוצאתי ממורה שלי שרין ובן גוריון רצחו!!

Oded shmilo

New member
המשךךך

עם אתה אומר שמשהו דופק למשהו שיוצא עם סרט לבן כדור בתוך הראש אז הוא הציחל מלחמה?? אז אני לךא ידוע איפה אתה חי נראה לי שלא בימנוו כי עכשיו כולם מתחילים ללמוד את סיפור אלטלנה ואני אומר לך שאני בטור תלמיד אומר את זה כמעט כל יום על כל ויכוח פוליטי שיש ובכל רגע נתון שכולם יביאנו מי הם היו ומי המנהיג האמיתי כי כולם ידועים שזה בגין

Oded shmilo

New member
מצטער על הדיבור שלי אבללל

מי שהורג יהודי לפיד עתיהוא רוצח!!

לא התכוונתי אליך... הכוונה

היתה שהשמאל ישלים עם זה שהוא עשה טעות ולא ימשיך ולהכחיש אותה עד אינסוף. חבל שהוצאתה ככה את העצבים שלך בלי לבקש הסבר למה שכתבתי.

gdog

New member
אני מסכים איתך תובל...

תראה..מהבחינה שהשמאל יודה שפספס... זה בכלל לא קשור אלינו,זה החלטה אידיוטית של בן גוריון.....למזלו נמנעה המלחמה בערך....בגלל בגין...וזה כאב לכולם כמו לא יודע מה.

למעלה