עוד שעה זה קורה

SimsY

New member
עוד שעה זה קורה

חצי האטרף עולה לשידור !!! שרשרו בבקשה את כל מה שאתם חושבים :)

SimsY

New member
הארוויזיון שלנו

אני ובעלי לעתיד צפינו בכל השירים ודירגנו את השירים לפי קריטריונים שכל אחד מהם יכול להיות שווה מינימום 0 נקודות או מקסימום של 100. סה"כ היה אפשר לצבור מקסימום אצלי 600 ואצלו 600 ובסה"כ 1,200 נקודות וזה הארוויזיון שלנו והמנצחים שלנו :)

SimsY

New member
השוואות בין המיקומים

הדירוג שלי, של אייל והסיכום.

SmartToyBoy

New member
אני מכתיר את SimsY ../images/Emo47.gif

כמדווח הרשמי של הפורום לאירוויזיון 2006
השנה אני ממש לא בעניינים (אין לי כ"כ זמן) אז אשמח (ואני בטוח שעוד ישמחו) לקבל עדכונים, דיווחים ושאר ירקות

SimsY

New member
אוקיי מקבל את הג'וב - הנה המשימה

הראשונה שלי : תרגמתי חלקים ממסיבות העיתונאים של המשתתפים בחצי גמר היום - והנה זה: ארמניה: אנדרה *השירים שמוצאים חן בעיני עד עכשיו הם השיר של מקדוניה ושל יוון אבל אני ממש לא חושב שהם איזהשהו איום עלינו *אני מאוד חושב שהשיר שלנו יכול להיות פופלרי בתחרות ולהצליח *אני הושפעתי המון מכל המוסיקה שעשיתי במשך כל ימי חיי הוביל אותי מאוד במהלך החיים שלי בולגריה: מריאנה פופבה *אני חושבת שיש לי שיר מצויין ואנשי צוות מקסימים וזה לדעתי ימשוך את ההצבעות לכיוון שלנו, אין לי אסטרטגיה מיוחדת – זאת רק השנה השנייה של בולגריה בתחרות ככה שאולי נפתח אחת עם הזמן. *אני רואה את הארוויזיון כמדרגה לקריירה בינלאומית, וגם אם לא זאת יכולה להיות התחלה מאוד טובה לקריירה בבולגריה. * אני מקווה שעצם העובדה שלא היה לנו מספיק כסף לעשות פרומואים ויחצנות לא ישבש את הסיכויים שלנו. סלובניה: אנדז' דיאן * אין לי מושג לאיזה מקום אני אגיע מהתחרות הזאת אבל אני יודע שמה שלא יהיה אני אמשיך לעסוק בתחום כי זה חלק גדול מאוד ממני. *זהו חלום גדול מאוד שמתגשם לי להופיע על במה כל כך בינלאומית – אני מקווה מאוד להופעה טובה. *יש לנו צוות נהדר ואין שום סיבה שלא ניקח את החצי גמר. אנדורה: ג'ניפר *אני לא מרגישה כל כך טוב ביומיים האלה לכן החזרות שלי היו ממש לא טובות. * הבעייה העיקרית שלי היא עם התלבושות שאנחנו לא מצליחים כל כך למצוא את השילוב הנכון *למרות הבעיות המחשבה שנותנת לי כח להמשיך היא שהזדמנות כזאת לא תחזור אולי לעולם ולכן כדאי מאוד לנצל אותה הכי טוב שאפשר. בלארוס: פולינה סמולובה * אני מרוצה מאוד מהחזרה שלי היום, אומנם ישנם מספר אלמנטים שצריך לסדר, אבל זה ממש דברים קטנים. * אירוויזיון זאת רק ההתחלה של מסע בינלאומי בכל העולם שאני מתכוונת לעשות. * הכי הייתי רוצה לשיר עם נציגת יוון אנה וישי היא בהחלט יודעת מה היא עושה. אלבניה: לואיז אהילי * אנחנו היינו הראשונים להכריז על השיר שלנו לתחרות הזאת ואני חושב שזה יתרון כי לאנשים היה יותר הזדמנות להתוודע לשיר שלנו לפני כולם. * זה לא משנה איזה מדינה תשיר באיזה שפה – העיקר שכולם שרים. * אני לחלוטין משוכנע שנעלה לגמר. בלגיה: קייט ריאן *החזרה הלכה טוב, היו כמה דברים מאוד מעצבנים, אבל אנחנו מטפלים בהם עכשיו הסאונד והכוראוגרפיה לא עובדים ביחד. *ביקרתי ב-12 מדינות בשבועיים כדי לקדם את השיר ככה שאני חושבת שהרי אנשים באירופה מכירים את השיר שלי. * חובב ארוויזיון לעניין הוא חובב ארוויזיון שצופה בארוויזיון ומצביע לבלגיה ! * השירים של סרטאב רוסלנה וסנדרה קים (הזוכות ב-2003, 2004, 1986) הם לדעתי הטובים ביותר עד היום. אירלנד: בריאן קנדי *אני דווקא מופתע לטובה מהחזורת כי הייתי בטוח שיהיו כל מיני בעיות שבסוף נפתרו, הייתה לנו חזרה נהדרת, הסאונד, הצוות, השיר. *אני חושב ששירה זה משהו שתופס אותך לא אתה יכול להיות כזה, כי אני לדוגמא מעולם לא הייתי בשיעור פיתוח קול. קפריסין: אנט ארטאני *בינתיים אני מרוצה, יש עוד דברים לעבוד עליהם אבל הכיוון הוא ממש טוב. *המטרה שלי היא להגיע לגמר ולזכות בשביל קפריסין במקום לגמר שנה הבאה מונקו: סברין פרייר *החזרה השנייה הייתה הרבה יותר טובה מהראשונה – אין ספק – היו לנו המון צרות בחזרה הראשונה אבל עכשיו לשמחתי העניינים הסתדרו. *אני מאוד שמחה לייצג את מונקו, אני פה בשביל להביא את מונקו לגמר * אני רוצה להפריך את השמועות שגרסו שאני לא קיבלו את התפאורה שביקשתי. מקדוניה: אלנה ריסטסקה *אנחנו הרבה יותר מרוצים מהחזרה השנייה מאשר מהחזרה הראשונה. * אני מתכננת לבוש מדהים לתחרות * אני רוצה לאחל לכולם אהבה בריאות והרבה מוסיקה טובה. פולין: איש טרוי * אני מציע לכולם ללכת בעקבות הלב שלהם. * החזרה הזאת השתפרה מאוד מהחזרה הראשונה, היינו לא מאורגנים בכלל בחזרה הראשונה – אני שמח שהדברים התבהרו * שינינו את המילים של השיר לקראת הסוף כי הם עשו לנו צרות עם הווקאלים, אני בטוח שעכשיו זה יישמע הרבה יותר טוב. רוסיה: דימה בילאן * החזרה שלנו הייתה נהדרת! כולם עבדו מצויין. * השיר של יוון ממש נהדר אני חושב שיש לו המון סיכוי בשביל יוון גם השנה. * היינו בהרבה מדינות והשתדלנו להביא את השיר שלנו לאנשים ומקווה שהאנשים יביאו אלינו את הארוויזיון לשנה הבאה. תורכיה: סיבל טוזון *אחרי החזרה הזאת יש לי הרבה בטחון שנצליח. * עשינו גרסה באנגלית בתורכית וביוונית של השיר שלנו ואולי נעשה שילוב בין הגרסאות. אוקראינה: טינה קרול (טטאינה זילברמן) *"יש לנו כוכבת ענקית ואני בטוח שהיא תעשה המון בתחרות השנה" – יו"ר המשלחת * "החזרות שלנו היו מאוד יפות אבל אנחנו שומרים גם כמה הפתעות לערב הגדול"-כנ"ל * המנחה של האירוויזיון הקודם שאנחנו אירחנו בקייב עזר לנו בהכנת השיר פינלנד: לורדי *אנחנו טורפים אנשים, תזהרו אם אתם לא תצביעו לנו ! * כתב לנו את השיר מישהו שכתב כבר 65 שירים שחלקם יתפרסמו באלבום הקרוב * פרדי קרוגר הוא אחד הגיבורים הכי גדולים שלנו הולנד: טרבל * אנחנו זמרות טובות, ויש לנו צוות מצויין, אתם תראו מי הולך לנצח. * בסך הכל אנחנו מאוד מרוצות מהבילוי שלנו כאן בתחרות. ליטא: אל טי יונייטד *אנחנו לא באנו להתחרות במדינות האחרות – אנחנו כבר נצחנו. * השיר שלנו יכול להיות ההמנון של הארוויזיון. * הריקודים שלנו מיוחדים במינם ואנחנו חושבים שהם יעזרו לנו למשוך תשומת לב פורטוגל: נון סטופ *הניסיון שלנו בתחרות עד עכשיו היה נהדר זה החלום שלנו לשיר על במה כזאת גדולה. * אנחנו רוצות להראות לכולן כמה אנחנו מוכשרות למרות שאנחנו נורא צעירות * יש לנו הרבה במשותף בלהקה אבל יש ביננו גם מן הסתם אי הסכמות, אבל אנחנו פותרות הכל בהסכמה הדדית – עובדה אנחנו כבר 5 שנים ביחד. שבדיה: קרולה הכלבה *הבהמה בעיקר זיינה את השכל עם כל מיני חרא מיסיונרי קתולי. אסטוניה: סנדרה אוקסנורד *הצבעים של התלבושות שלנו נהדרים אני חושבת שהן ישגעו את הקהל *אני מאוד שמחתי לנצח בקדם ארוויזיון האסטוני וזה מדהים להשתתף בכזאת תחרות. * בהתחלה רציתי ללבוש תלבושת אחרת אבל היו תלונות של המנהל האומנותי של המשלחת שלנו שהם הורסים הכל אז הייתי צריכה להחליף. בוסניה הרצגובינה: הארי ורסנוביק * השיר שלנו יביא את כל האנשים באירופה ביחד. * השיר הוא על אשתו של מחבר השיר שקוראים לה "לאילה" * משפחתי הולכת להגיע בימים הקרובים לאתונה הם מקווים מאוד בשבילי. איסלנד: סילביה נייט * אתם יודעים שאני הכי טובה אז למה אתם מבזבזים את הזמן בכלל לעשות תחרות? *אני אוהבת את הלהקה הפינית – אבל בלי איפור ותלבושות הם נראים כמו ילדים מושתנים. *אני קוראת לכל נתיניי היקרים להוכיח לכולם מי אנחנו – כי ביחד אנחנו יכולים לכבוש את העולם!

SimsY

New member
אגב לא סיקרתי את מסיבת העיתונאים

של שבדיה כי קרולה היא מה שנקרא "הגרסה השבדית של אלי ישי" אל תצביעו להומופובית .

יודיX3

New member
תחרות טובה יש לנו השנה!

ממש נהנתי מהחצי גמר הזה
שוודיה מדהימה

SimsY

New member
אני לא מבין איך אתה יכול

להסתכל על מישהו שמתבטא כמו אלי ישי וכל כך להנות כאילו, כל מה שאלי ישי אמר עד היום על הומואים - היא אמרה לפניו.

יודיX3

New member
לא הצבעתי לה! אבל מה לעשות

באופן אובייקטיבי היה לה שיר יפה- ללא קשר לדעותיה.. שיר שסיכוי טוב שיקח השנה.

SimsY

New member
אני מקווה מאוד שלא

כי לא חשוב לי כמה איכותי ולאיזה הישגים מגיע מישהו אם הוא מסריח מהומופוביה אני יעשה מה שאני יכול כדי להוקיע אותו. בהתחשב בעובדה שזאת תחרות שמה לעשות בעיקר הומואים צופים אני לא מבין מישהו מהם יכול להצביע לה אם האידיאלים שלה הם לטפל תרופתית בהומואים. זה כמו שיהודים יצביעו לזמר אנטישמי, לא חשוב עד כמה הוא יהיה טוב אנחנו במדינה נשנא אותו ולא נצביע לו.

SmartToyBoy

New member
סיכומון קצר

ובכן אסכם בכמה מילים (למרות שבקושי הספקתי לראות השנה): האירופאים השתגעו לגמרי!!! זהו, נגמרו הגימיקים?! מה זה הזוועה הזאת?! איפה הימים של דנה אינטרנשיונל... למרות שהייתי צעיר אני זוכר את האושר שהציף את כולנו בזכייה שלה (ובכלל באירוויזיונים שהיו פחות או יותר באותה תקופה - 1999 שבדיה שיר מקסים וכו'...) - היתה מוסיקה וזה היתה תחרות פופ! פ-ו-פ! לא מפלצות שרוקדות לי על הטלוויזיה!!! יוחזרו הגייז לאלתר!!!
וההמלצה שלי: שנה הבאה - גימיק. חייבים למצוא משהו: -שה"גיים בויז" ישנו את השם ל"גיי ביוז" וישלחו אותם. -שצביקה פיק יעלה בתחפושת (הוא לא תמיד ככה?) -שאביב גפן יצבע את עצמו בדגלי ישראל ופלסטין
ברכות לפינלנד. אבל לא ללהקה הזוכה. שבוע טוב

dkey

New member
חברים בדיוק הגיעו לאסוף אותנו אתמול

לארוחת ערב כשהשיר שלנו החל. התעקשתי שיתנו לי דקה לראות את השיר. זאת היתה הפעם השניה ששמעתי את השיר שלנו (הפעם הראשונה היתה ברדיו במכונית שעה קודם בדרך הביתה). ברדיו הוא עוד נשמע סביר אבל כשצפיתי בו אתמול חשבתי שאין מצב שהוא יגיע רחוק. פשוט לא היה לחן והישיבה על הפסנתר כמו שאר ההעמדה היתה טעם כראוגרפי רע. בכל מקרה, חייכתי עכשיו כשקראתי את העדכון ב YNET: "גם היחסים בין המנחים למכריזי הנקודות עברו שידרוג. השדרן ההולנדי לא היסס לבקש מהמנחה סאקיס רובאס, בשידור חי מול מיליוני צופים, את מספר הטלפון שלו." פחות חייכתי והצטערתי שהנציג שלנו מאשים את אירופה בגזענות. אם שירי מימון הגיעה למקום רביעי, אז כנראה שפשוט הענין הוא טיב השיר.

יודיX3

New member
מגוחך...אותו זמר הצליח לא רע ב"עדן"

לפני כמה שנים. האשמה בגזענות היא מטופשת.

SimsY

New member
פח הזבל של אירופה

אני עם ארוויזיון גמרתי. התוצאות השנה מראות שהארוויזיון פשט את הרגל מכל בחינה שהיא - אם אלו התוצאות - זה לחלוטין אומר דרשני. אני פשוט לא האמנתי שאלו השירים שזכו השנה - כזה זבל שלא מתקרב אפילו להגדרה של מוסיקה אני מימי לא ראיתי. פשוט תחרות של שירי זבל בתת רמה ומה עוד שהולך להם - נו טוב איפה הבמה הכי מתאימה לזבל אם לא במזבלה של אירופה ? אני ממש מתבייש שכל מי שהכרתי היום חושב שאני אוהב את התחרות הזאת. זאת מילת גנאי להיות חובב ארוויזיון כי שיר מנצח כזה רק מציג את כל מי שאוהב את התחרות כחבורה של בלונדיניות מפגרות עם אייקיו של מאפרה שכל גימיק הכי אידיוטי יכול לגרום להם לנהור כמו עדר אל המטרה. בקשר לאדי - אני ממש גאה שהוא הגיע באחד המקומות האחרונים כי ההצבעה הזאת הייתה דווקא ההצבעה על השיר הכי מגעיל - ובהתחשב בעובדה הזאת אדי יצא כאיכות, הוא נתן הופעה מבריקה ועצם העובדה שלא הלך לו זה רק מראה עד כמה הוא היה טוב ואיכותי בהתחשב בעובדה שמי שצופה בתחרות וטורח להצביע הוא כמו תרנגול בלונדיני מפגר שאפשר להעסיק אותו יום שלם בלעשות חיצים על דפים כדי להעביר דף קדימה ואחורה לפי החיצים בלי סוף וככה להעסיק אותו במשך כל היום וכאחד שהוא כזה Simple minded "מוסיקה" כזאת באמת תרשים אותו. באמת, אם המנצחים של הערב הם פינלנד, ליטא ועוד כמה שהם להגיד עליהם זבל לאנשים לא מבריקים במיוחד שאפשר להרשים אותם עם כל שטיק הכי זול. אז זה כבר מראה איפה התחרות הזאת נמצאת בדיוק היום ועד כמה היה צורך לסגור את הבאסטה אחרי 50 שנה במקום להמשיך עם הפיאסקו המגוחך הזה. זה לחלוטין אומר דרשני. לצערי אחרי 21 שנים של צריכת אירוויזיון כאוויר לנשימה אני לא חושב שזה יהיה כל כך קל לשים לזה סוף ואני לא אומר שאני אצליח לגמרי להתגבר על זה ולא לחזור שנה הבאה - אבל השנה באמת אני ישתדל להשקיע את הזמן שלי בדברים שלא אבד עליהם הכלח כמו להתבוסס בפח הזבל של אירופה כל השנה.

SimsY

New member
תודה על התמיכה

זה לא קל לי - כמו שאמרתי כבר 21 שנים אני נשמתי את זה אז עכשיו זה קצת בעייה להפסיק באמצע :) אבל אני רוצה לעשות כאן שינוי כי פשוט מה שראיתי אתמול הגעיל אותי עד למצב שפשוט גרם לי לרצות לקום וללכת.

למעלה