עוד שני שירים

obd4life

New member
עוד שני שירים

כדי שיהיה לביג7 על מה לקלל...או כפי שהוא מכנה את זה-להעביר ביקורת... וגם לכאלה שיודעים לבקר...
אודה לכם על השתתפותכם בניסוי... הראשון נקרא "משחק ילדים" והשני נקרא "חלום על שדים" ולא התכוונתי לחרוז את זה...והשני הוא עם מורן בר,זמרת אופרה שלא שרה אופרה בשיר הזה...

אוקיי, דעתי :

שמעתי את השיר "תרעישו" עכשיו תראה, לא יודעת למה אבל ממש לא אהבתי את הקטע של הנביחות, זה לא ממש נשמע טוב וזה גם כואב באוזן... הפלואו מאוד נחמד, אבל אתה צריך לשפר טיפונת את הדיקציה . עוד משהו-אתה שר עם עצירה בסוף כל משפט וזה מה שגורם לפלואו להיות לא הכי טוב. עכשיו השיר "חלום על שדים" דבר ראשון-אחלה ביט, דבר שני-אמרת שמורן בר לא שרה אופרה בשיר, ומה שהיא שרה זה שום דבר אחר חוץ מאופרה, והיא שרה נחמד לדעתי..וכרגיל שוב אתה דיי נתקע עם המילים בסוף כל משפט, אבל בסך הכל מאוד נחמד. ואני חושבת שיש לך הרבה כישרון, כי בשיר "מה נסגר איתך" שזה כעיקרון השיר שהכי אהבתי שלך, אתה מפגין את הכישרון... ותעשה לי טובה, תתייחס רק לביקורות אמיתיות כי להגיד "איזה חרא" או "איכס" או "גועל נפש" זה ממש לא ביקורת, ושים לב שבדרך כלל אנשים שאומרים כזה דבר, הם אנשים שאף פעם לא ניסו להקליט ולשיר בחיים שלהם.. והם לא יודעים כמה זה קשה וכמה השקעה צריך בשביל זה. אז פשוט קטילות - תדע לזהות, ולהעיף לכל הרוחות.
בהצלחה
נ.ב-את השיר "משחק ילדים" לא הצלחתי להוריד
אם תרצה תשלח לי...

obd4life

New member
תודה רבה חן../images/Emo45.gif

מודה לך מקרב לב... זאת באמת ביקורת וצדקת בכל מילה לגבי איך להעביר ביקורת... וגם אני הכי אוהב את מה נסגר איתך...ואני ממליץ לך לנסות להוריד שוב את משחק ילדים כי הוא עולה אחרי שמנסים קצת...ואני גם אוהב אותו... תודה ולילה טוב!

הצלחתי עכשיו להוריד את השיר..

הפזמון פשוט מעולה, רעיון טוב "אבן נייר מספריים"...ממש אהבתי!

Big 7

New member
אתה יכול לפרסם פה שירים שלך

אבל זה לא אומר שאני יקשיב להם.

אתה סתם קוטל אותו זה לא יפה...

או שתתן ביקורת, או שעדיף לא להגיב בכלל... כי אז זה חסר ערך.

Big 7

New member
איפה קטלתי אותו שוב?

לדעתי הוא לא יודע לשיר...נקודה!

למעלה