עוד שמועה...ספוילר

אמבר 13

New member
עוד שמועה...ספוילר

אני מניחה שמי שנכנס לטרייב וורלד בזמן האחרון כבר יודע זאת: מתכננים תקליט שני לסדרה.

אמבר 13

New member
זה מעניין....

זו אומנם לא שמועה אבל מישהו אמר משהו שגרם לי לחשוב על זה: צריך לבוא תינוק חדש בעונה 5 נכון?! יכול להיות שזהו התינוק של זאנדרה?

פית אש

New member
ספוילר ../images/Emo29.gif

התינוק של זאנדרה מיפו זה בא אחרי הכל זאנדרה מתה זה בטוח אחרת לקס נדפק בגדול. אלה עם כאן היא גם שרדה ומתה בזמן הלידה או משהו כזה זו האפשרות היחידה. שלך לילך

הכלות

New member
זה לא יכול להיות-ספוילר??

אז ככה, זה ממש לא יכול להיות תינוק של זאנדרה. זאנדרה בטוח מתה. בעונה השלישית כשבריי, דאל, לקס ופרייד עולים להר העיט ומגלים שהקבר של אמבר ריק בריי רוצה גם לפתוח את הקבר של זאנדרה אבל לקס לא מרשה לו, והוא אומר שהוא בעצמו, במו ידיו קבר שם את זאנדרה ואף אחד כל זמן שהוא חי, יגע באבן הזאת. כך שזה ממש לא יכול להיות של זאנדרה. וסתם ככה, על מה שאמרו פה שהתינוק הוא לא של בריי, גם זה לא יכול להיות התינוק הוא של בריי כי אין שום אופציה אחרת. היא ידעה על התינוק עוד בעונה השלישית כשהיא הייתה עם בריי.

אמבר 13

New member
תגובה- ספוילר

לגבי התינוק גם אני חושבת שלא יתכן שזה לא של בריי. אבל לגבי זאנדרה...אני מוציאה רעיון חדש מהדברים שלך- בריי בסוף לא בדק אם זאנדרה בקבר או לא, כך המפיקים לא רצו לשלול אפשרות שאולי יחזירו אותה בעתיד וחוץ מזה אני לא מבינה איך יכול להיות זאמבר שרדה וזאנדרה לא, אומנם לא בריי קבר במו ידיו את אמבר אבל האחרים קברו אותה, יכול להיות שזו לא היתה היא, אז מי כן גופה שנמצא שם כבר 50 שנה?! כול העיניין הזה לא הגיוני, יש הוכחה זאת שהייתה בקבר זו אמבר משום שיש לה את הטבעת, אבל זה לא הגיוני שאמבר הייתה בקבר ואחרי כמה ימים מצאו אותה שם, או שהיא יצאה מעצמה ולא הבינה ולא זכרה דבר?! אני לא שוללת את האפשרות שזאנדרה תחזור, הרבה רוצים אותה, ואומנם זה יהיה די מאוחר אבל יהיה לזה תסריט טוב.

הכלות

New member
תגובה- ספוילר????

זה ברור שכל הסיפור הזה עם זאנדרה אמבר מוזר, אבל עם אמבר הם דווקא יצאו מזה יפה מאוד. אבל עם זאנדה הם לא יכולים לצאת מזה כי לקס אמר שהוא שם אותה שם, ולדעתנו הוא זיהה שהוא קובר את אישתו ולא מישהי אחרת.... גם אנחנו חשבנו על מה שאמבר 13 אמרה על זה שכנראה בריי לא בדק כדי שיהיה להם איך לצאת מזה אבל שוב הבעיה היא שלקס אמר בפירוש שהוא קבר אותה. בקשר לאמבר, זה נכון שבריי לא קבר אותה אבל גם האחרים לא, אבוני "קברה" אותה ואז כולם חשבו שהיא שם. הקטע המוזר הוא איך היא הספיקה לחפור את הקבר לפני שכולם יצאו?? הרי היא עוד קודם דיברה עם אמבר ושיכנעה אותה שלבריי ולה יש תינוק ורק כשאמבר התעלפה היא הלכה לחפור אותו, וזה לא הגיוני שהיא הספיקה הכל כשכולם עוד היו בפנים....

THEchosen1

New member
כן שמעתי ...

בקשר לאלבום השני ... זה צריך להיות מעניין , יש לי בנתיים 6 שירים מהאלבום הראשון והם נחמדים .. אני מקווה שבאלבום השני הם ישימו את השיר סיום של עונה 4 , אולי בעצם יש אותו באלבום הראשון ... בקשר לזאנדרה , גם אני שמעתי שמועות על זה שאולי היא תחזור אבל אני ממש לא מאמינה , לא צריך להגזים ... איזה תירוץ הם יביאו לנו הפעם ? זה יהיה כבר יותר מדי מוגזם ..

veds girl

New member
תגובה.... ספויילר...

גם אני שמעתי את זה.... לנו זה לא ממש חשוב כי אי אפשר להשיג את הדיסק בארץ... שיר הסיום של העונה הרביעית לא נמצא בו...... בקשר לזאנדרה..... גם אני חושבת שזה יהיה מוגזם..... יופי! הוציאו את כולם מהקבר! בהתחלה אמבר אח"כ זוט ועכשיו זאנדרה??? לא הגיוני....

הלדין

New member
הם לא קברו אותן...

אלה אנדרטאות לזכרן יותר מאשר קברים. מנקודת מבטו של לקס, זאנדרה נשרפה והפכה לעפר כאשר המקום התמוטט אאל"ט. מה קרה לאח של פטסי? ומתי בריידי תתחיל לדבר? היא כבר בת שלוש! אפילו אני כבר התחלתי לדבר בגיל הזה.(כמובן שרוב התינוקות מתחילים לדבר בגיל מוקדם יותר. אני הייתי חולה מאד בגילאים הללו) ולא הבנתי משהו בנוגע לוירוס. למה לא הטילו על המקום הסגר ברגע שהוירוס יצא מהמעבדה והחל להתפשט? הרי מדובר במאה ה-21, איזו בעיה יש לבודד את המקום?(הם מדברים על מכוניות מונעות במצברים חשמליים. אם הן כבר קיימות, הרי זה בטח לא בעיה לבודד את האזור)

THEchosen1

New member
לקס כן.. - ספויילר

הוא קבר את זאנדרה - כמו שהוא בעצמו אמר בעונה 3 לבריי - look i dont get this more then you but i know one thing i lyed Zandra to rest myself and no1 but no1 will touch one stone on this grave as long as im still alive יש לי את הפרק... אח של פטסי - פול - ברח כשלקס צעק עליו , המסכן פחד ממנו... בריידי גדולה אבל רק בעונה 4 היא פתאום גדלה באיזה שנתיים...מאוד מוזר בקשר לוירוס אז הם לא ידעו שזה התפשט עש שזה היה מאוחר מדי וזה היה בשלב קטלני .. הממשלה לא רצתה שיהיה באלגן אז היא כיסתה כל...

הלדין

New member
בטח, וריאציה חדשה של הוירוס...

למיטב הבנתי, הוירוס מאיץ את ההזדקנות האנושית. מה שאומר שלקס ייראה בגיל שבעים בערך כמו שהוא נראה בפרקים בהם הוא חלה בפוגריה.(יש ילדים הנולדים זקנים). בהחלט ייתכן שמדובר בהזדקנות מואצת מהסוג שאמור היה להדאיג את הדמויות. פול ברח. למה כולם, אפילו אחותו, שכחו ממנו? טוב, אפשר לשאול שאלה דומה לגבי ג´ק. הם הרי מצאו תרופה לוירוס(מפתיע שהיא עבדה. היא הייתה מיועדת לוריאציה מסוימת מאד של וירוס, הוריאציה שפגעה בבני הנוער הייתה שונה מהוריאציה שחיסלה את המבוגרים). עד כה, לא הבהירו אם מדובר בממשלה עולמית או שמא מדובר בממשלה מקומית ובטח היו מבוגרים ששרדו את הווירוס, אבל כנראה הם היו בחלקים אחרים של העולם.

למעלה