עוד שלילי

בייבי500

New member
עוד שלילי

אני רק יכולה לומר שהרגש הלך לאיבוד.. מאין אדישות שנוצרה .. כאב שאני אפילו לא יכולה לתאר במילים אני רק אשתף אתכן קצת ואשמח לשמוע מה אתן אומרות..
טיפולים עקב בעית זרע 5 שאיבות ,6 החזרות מתוכם כימי והריון שהפסיק להתפתח בשבוע 8.
בציבורי מסכמים שאיכות הביציות לא משהו ולכן צריכה לרדת במשקל על מנת לשפר את איכות העוברים לא קניתי ב100 אחוז את הטענה ולכן עברתי לרופא פרטי (בר חוה) החלטה ללכת על שאיבה בביוץ טבעי להבין האם יש בעיה בביציות מהורמונים או בעיה מולדת, והגילוי מחריד! האיכות של הביצית לא משהו, אני פקינג בת 26!!! לא ברור לי מאיפה זה נפל עלי.. בר חווה אמר שעדין לא שלף את כל הארנבים מהכובע אבל לצערי זה לא מצליח להרגיע אותי..
אז הוחזר עובר אחד שנוצר מאותה השאיבה טבעית והבוקר קיבלתי את ההודעה שזה לא הצליח..
אז כנראה שההרפתקאה רק התחילה ואולי מה שעברתי עכשיו זה רק התקציר והסוף הטוב מתי זה יקרה ואם בכלל..

a morph

New member
חיבוק, ו...

בעיה באיכות הביציות? מתוך 6 החזרות היו 2 שנקלטו!!!
עם כל הכאב על אובדן ההריון, והאכזבה מהשלילי, אני מקווה שאת זוכרת שעוברים שנקלטו הם סימן טוב מאוד, ואני מאחלת לך שההריון המוצלח כבר מחכה מעבר לפינה.

Kessie29

New member
אם בר חוה אומר שעדיין לא שלף את כל הארנבים מהכובע

הייתי סומכת על זה. יש לו הרבה שיטות והוא יוכיח לך את זה! ובינתיים חיבוק, אהובה. זה יקרה, אני מקווה שממש בקרוב.

פאשון

New member
נשמע מאוד מתסכל

מה שכן, את בידיים טובות. אני מקווה שהוא ימצא את הפיתרון עבורך. ואם הוא לא הרים ידיים, אז ההצלחה תהיה. זו לא שאלה של האם. זו שאל השל מתי. זו המנטרה שאני כל הזמן משננת לעצמי. בעיקר ברגעים הקשים. ובזמן האחרון יש יותר מידי כאלה. אני מזדהה.

טוליתי

New member
מצטערת על השלילי

כל כך קשה כשהדרך מתמשכת, ובמיוחד כשהחלפת רופא וציפית לשינוי
.
מניסיון רב שנים בתחום הזה, אני יכולה לומר לך שיש הרבה נקודות אור בסיפור שלך.
יש סיכוי לא מבוטל שהטיפולים שעברת לא היו מתאימים לך. פעמים רבות איכות ביציות זו שאלה של פרוטוקול. מאוד יכול להיות שתוכניות הטיפול לא התאימו לך.
שנית, התחלת אצל רופא חדש. טיפול אחד שכשל אצלו, זה רע ועצוב, אך לא מבשר דבר לגבי ההמשך.
שלישית, בר חוה הוא רופא שמסיק מסקנות מטיפול לטיפול. הוא רופא יצירתי, וכמו שכתבו לך, את נמצאת בידיים טובות. הרופא הזה משתמש בתוכניות טיפול חדשניות, ולוקח זמן עד שרופאים אחרים מנסים את שיטותיו.
גילך מהווה יתרון עצום. גם אם עכשיו האור לא נצפה בקצה המנהרה, זה לא אומר שהוא לא יגיע. הסוף יכול להגיע גם בניסיון הבא.
&nbsp
קחי את הזמן להתאבל ולעכל, ולאט לאט כוחותייך ישובו.
שולחת חיבוק גדול
.

בייבי500

New member
תודה לכולן

כל כך רציתי לשמוע את הדברים המחזקים האלו..
בשורות טובות לכולנו ובמהרה!
שבת שלום.

מצטערת על השלילי

אני חושבת שהגיע הזמן לנסות את המיון.
לגבי הביציות, תנסי דיאטות.. נסי אולי טיפול אלטרנטיבי (אייל פוליטי די טוב בנושא הביציות שמעתי).
אל תזניחי את המשקל.

כבר ראיתי מקרים שהביציות נחשבו "לא משהו" ובסופו של דבר הוכחו דברים אחרים אחרי מעשה ואפילו אחרי הריון.

שווה לבדוק את הנושא.

מקווה שבפעם הבאה זה יעבוד ובקרוב מאד תחבקי ילד משלך.

למעלה