עוד שלב שעברנו..

זלדה1

New member
אולי תנהלו את הדיונים ההלכתים

האלה בינכם ולא עוד פעם שירשור בלי סוף של הענינים האלה. הפורום הזה בהכשר הבדץ או משהו

"הענינים האלה" הם חלק בלתי נפרד

מעניני פוריות בשביל חלק מאיתנו. לא כל הדיונים כאן הם "פוריות נטו"-גם לסקס הדיון גלש לא פעם, נכון? יש דברים מסביב, מה לעשות. אם הייתי חושבת שזה רלונטי רק לתוליק לא הייתי כותבת כלום בפורום. אולי זה לא נוגע אלייך אישית (דוקא זלדה היתה חרדית, לא?) אבל יש כאן כמה שזה משמעותי עבורם, וחבל שיחמירו סתם מחוסר ידיעה. את יכולה לדלג ולא לקרוא, אבל זה יהיה משעמם מדי נכון? אז יופי, ההערה היומית נכנסה. עכשיו ביי. תוליק-אני שולחת מסר.

באאבו

New member
לא זלדה, זה לא פורום בהכשר של בד"ץ

אבל - זה פורום שאמור לתת מענה לכולן. ואם יש נושא שמעניין קבוצה מסויימת, ושקשור בהחלט לענייני פוריות, אז לדעתי יש מקום שנדון בזה (כל עוד כמובן, זה לא יוצא מפרופורציה ולא פותחים הודעות חדשות). אני בטוחה שזה מעניין עוד בנות שומרות נידה שקוראות ואולי לא מגיבות. אני אף פעם לא ראיתי שמישהי קמה וצעקה "גוועלד" על דיונים פה בפורום שקשורים בחיות בית, למשל. (לא שיש לי בעיה עם זה - ומאחר ואני לא מגדלת חיות בבית, מעולם לא מצאתי בזה כל ענין - ולמרות זה, אף פעם לא שאלתי את עצמי אם השאלות במקומן - תמיד ידעתי שכל עוד יש קוראים וכותבים - זה נושא שצריך להכתב). זה לא פורום מומחים, ואין צורך לטחון פה רק שמות של טיפולים, זריקות ורופאים. יש דברים שמעבר.. (ובטח ובטח ענייני נידה שמשפיעים על הביוץ). אז זלדה - אם את מוצאת ענין בהודעות אחרות, ולא כאלה שיש עליהן חותמת של "בד"ץ" - תתרכזי בהן, ותעזבי אותנו. חג שמח, באאבו

תוליק

New member
הקץ לבאבונה?!!!

נקרעתי מצחוק
באבו אל תעלבי - אבל זה הדבר הראשון שהעלה לי חיוך על הפנים מהבוקר
יש אנשים דפוקים בעולמינו שחבל"ז

א י נ ס

New member
זלדה

מעניין שבחרת לך שם של משוררת נפלאה, חרדית, עם תובנות מדהימות על החיים. מה שאי אפשר להגיד עלייך. אותי החילונית זה דווקא מאוד מעניין. ויש לי עצה אלייך. יש מתג גדול על המחשב, את לוחצת, והופ, המסך מחשיך. עכשיו יותר טוב? כלום לא מעצבן אותך יותר? יופי. ילדה טובה.

אינס - זה פשוט ../images/Emo6.gif אותי

נו מה לעשות שיש את אלה כאן. באאבו, מקווה שהעברת את ההערה הלאה.... יש שמקנאים במישהי נפלאה כל-כך - כמוך
ממני ד.

אינס - זה פשוט הצחיק ../images/Emo6.gif אותי

נו מה לעשות שיש גם את אלה כאן. באאבו, מקווה שהעברת את ההערה הלאה.... יש שמקנאים במישהי נפלאה כל-כך - כמוך
ממני ד.

טלי26

New member
כיף לי ולמה?

תראו על מה התווכחתם בוקר שלם???? והכלללל בגללל ההערה שלי מאתמול זהו אז כיף לי ואגבבבב יש כבר תשובה מפועה?? הם תמיד עונים ממש מהר וזה ממש מוזר לי שהם עוד לא ענו לך אל תתיאשי בסוף עוד תותעי מהתשובה ולא תתטבלי בחמץ

נועם@בת

New member
ההערה הזאת היתה גועלית במיוחד

לא שאני מופתעת- את ושכמותך כבר לא מפתיעות אותי יותר, ובכל זאת- יהיה נחמד אם את הארס שלך תשמרי למקומות אחרים. נועם

פונצית

New member
תשאירי הודעה

לרב שאיתו את בד"כ בקשר שיחזור אלייך דחחחחחוף. מנסיון, הם חוזרים תוך זמן קצר, בכל מקרה הרב "שלי" - הרב גולדמן, חזר מהר.
פ.

נועם@בת

New member
תגידי תודה שאת לא צריכה

לטבול במים שלא פסקו מרתיחתם
שבי על הטלפון, ואל תרפי עד שיחזרו אליך בתשובה. זה איכסה לטבול בליל הסדר. מה שכן במה נשתנה תגידי שאת מטבילה 3 פעמים
בכל מקרה, נקוה שביום העצמאות כבר יהיו לך בשורות טובות בשבילנו.
נועם

נועם@בת

New member
איזה יופי שאת אחרי ../images/Emo57.gif

מה ז´תומרת את מניחה שהכל בסדר? לא קיבלת תשובה במקום? הדימום מקורו בפציעה של הנרתיק, והוא יכול להמשך יום יומיים. בדימום עצמו אינו מטמא (כך לפחות אמר לי רב שהתייעצתי) אבל אינך יכולה לספור נקיים במצב כזה. את צריכה לחכות שיפסק הדימום כדי להתחיל לספור נקיים. אם המחזור שלך לא קצר מידי- אולי תספיקי לתפוס את הביוץ עוד החודש ולרשום לנו עוד פרק מהולל באגדות. בכל מקרה תתיעצי עם רב, או מכון פועה כדי להיות בטוחה ולא להפסיד ימים לחינם. בהצלחה נועם

תוליק, אני מצטרפת להמלצה לשאול

במכון פוע"ה. ההמלצה העקרונית היא לא להסתכל-אבל זה כבר אבוד. בכל מקרה בינתיים-תבדקי כמה שפחות. הדימום אכן מהנרתיק, אבל יש משמעות גם לשאלה אם השתמשו במכשירים (מעבר לספקולום) ועוד שאלות-אני לא רוצה לפרט כדי לא לבלבל ולא להטעות-תדברי איתם. וטוב שאת כבר אחרי זה ושהכל בסדר.

JES1

New member
לא מבינה הרבה אבל.....

דבר ראשון אין לי כוונה להכעיס אף אחת, אני חילונית אך בהחלט עם זיקה חזקה ליהדות ולמסורת. אני לא שומרת 7 נקיים ( לשיטתי 2 מספיק....) אבל.. כוונת 7 הנקיים היא לדימום של וסת לא ? ! במקרה הפרטי שלי אם הייתי מחכה לספור אחרי כל דימום 7 נקיים הייתי רק סופרת... רבנים אם ראש פתוח ולב מבין , יבינו שהמצווה האמיתית היא פרו ורבו ומלאו את הארץ. והלוואי שתתקיים בנו במהרה !!!!! אמן ! מקווה שלא הכעסתי
ג´ס

למעלה