עוד שלב במסע ..

מישהי160

New member
עוד שלב במסע ..

איזו אכזבה ,החזרה ראשונה ומחר הפלה כי העובר לא התפתח .. חשבתי על כל מי שמאוכזבת מהבטא השלילית כמה שזה עדיף על הנאחס הזה .. וכמובן שעדיף שהכל יעבור עגול ומשעמם כמו שאנחנו אוהבות לברך אחת את השנייה ,
כל כך עצוב הבכי מציף אותי כל הבוקר זהו , הריון ראשון שמסתיים כל כך מהר , וברור שעדיף שיסתיים מהר ולא בשלב מתקדם יותר חס וחלילה אבל העצב פשוט חונק , פשוט חונק , נמאס לייייייייייייייייייייי, תמיד נדמה שביצית צעירה ובועטת היא התשובה אבל הנה לא תמיד .. הבוקר דימיינתי את ההחזרה הבאה ופשוט פרצתי בבכי כמה לא בא לי להתחיל הכל שוב..
איזה מסע ייסורים צריך לעבור לעזאזל ועוד עיכוב בדרך , אלוהבים רק תן לי כוח ובבקשה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת כי לי כבר נמאס

עצוב לי לשמוע שולחת חיבוק ומאחלת שההריון המיוחל יגיע מהר ויסתיים בידיים מלאות

איזה כאב לב

כל כך מזדהה איתך. כל כך מבינה את הקושי, את הנפילה שממנה צריך לקום ולהתחיל מחדש. עד כמה שזה קשה עכשיו אני בטוחה שתמצאי את הכוחות להמשיך. מאחלת לך בהצלחה בפעם הבאה ושתזכי להריון קל ומשעמם שיסתיים בידיים מלאות.

rabbitm

New member
שולחת
כי אין לי מילים לנחם

כל כך מבינה. כל כך מזדהה.
לצערי מס' פעמים הייתי מעדיפה לקבל את התשובה השלילית על הגרידות שעברתי.
תני לבכי לצאת. לכאב לפרוץ.
ומקוה שתמצאי את הכוחות לקום, לנער את האבק ולנגב את הדמעות ולהמשיך הלאה.

בהצלחה בפעם הבאה.
ליבי איתך!

עוגי555

New member
מרגישה את הכאב שלך יקירה

מצטערת כל כך
איזה כאב אדיר ומפלח
אין מילים לתאר מה שאת חשה
אבל אנחנו פה מבינות אותך...
תני לכאב ביטוי
תני לו את המקום שלו
ואלוהים כן ישלח לך כח אמן אמן
וגם כולנו פה, למודות האכזבות
וגם ההצלחות שבאו אחריהן
גם אנחנו נשלח לך כח!

otorita

New member
עצוב. אל תתיאשי.

הדרך היחידה להצליח היא למשיך ולנסות.
בהצלחה! בסוף הכל בא על מקומו.

לירן 34

New member
עצוב לשמוע, לצערינו התרומה היא לא קסם,

אני חשבתי שאכנס להריון בנסיון הראשון , כי כל הזמן הרופא אמר שהבעייה שלי זה ביציות זקנות. אבל עכשיו אני אחרי 3 החזרות: 2 טריים ואחד מוקפאים ועדיין לא בהריון.... כל פעם מתרסקת מחדש, אוספת את אצמי מהרצפה והולכת קדימה, מקווה שתצליחי פעם הבאה

מישהי160

New member
תודה בנות יקרות ומקסימות

על המילים החמות, אני כבר אחרי .. חוויה מפוקפקת .. לא זכור לי מתי בכיתי כל כך ומאיפה כל כך הרבה נוזלים אחרי הצום :) ננזפתי על ידי האחיות ש"את לא ילדה קטנה".. ו"לא חתכו לך בבשר החי, אין לך חתכים/תפרים " אז מספיק לבכות , אבל כאב לי אני יודעת שסף הכאב שלי נמוך להביך אבל מה לעשות ? זה מה יש ..

אחרי כמה שעות התאוששות אני ממש בסדר , ללא משככי כאבים בינתיים .
אני רק דואגת מהעתיד שאולי יש לי בעיות כמו קרישיות יתר (צריך לחכות 3 חודשים אחרי הפסקת ההריון והנה שוב עיכוב ..) לא בדקנו גם קריוטיפ אבל השאלה היא
האם גם אני צריכה לעבור את זה או רק בעלי (יש לו 2 ילדים בריאים מנישואים קודמים ). אשמח לתשובות ממי שיודעת .
בסופו של דבר כל המסע הזה לימד אותי על בשרי שהכל עובר ..
בשורות טובות לכולנו אמן

עוגי555

New member
נזפו בך?

מאיפה הביאו את
האחיות הרחמניות האלו?
יא אללה... לא יאומן כי יסופר.

OzzieGirl

New member
קבלי חיבוק חם ועוטף. מותר לבכות!
|חיבו

עצוב, כואב, ומותר לבכות אם זה מה שאת מרגישה.
תוציאי את כל הכאב, איך שנראה לך, איך שיוצא לך, ואף אחד שלא יאמר לך אם כואב או לא.

מאחלת החלמה מהירה, ואיסוף כוחות חדשים להמשך הדרך.

מישהי160

New member
משהו לבוקר חדש וטוב

"My heart is afraid that it will have to suffer," the boy told the alchemist one night as they looked up at the moonless sky." Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams."

The Alchemist
Paulo Coelho

Koala Bear 1

New member
לא ייאמן שזה מה שאמרו...

הכי טבעי בעולם, הבכי...
מחזקת ומחבקת...

chicky47

New member
היי יקרתי

קראתי את ההודעה שלך והלב שלי כאב. אני עברתי 3 הפלות ברצף במסלול של הדסה. אחרי הפלה ראשונה נתנו לי קלקסן אבל לא עזר. בטיפול הרביעית (מוקפאים) קיבלתי ivig (פעמיים) וזריקות של פרגניל עד שבוע 12. היום אני אמא גאה של 2 תינוקות (בת ובן) מקסימים בני 3 חודשים. אני רוצה לעודד אותך להמשיך עם המסע. אומנם יש קטעים בלתי נסבלים אבל בסוף זה מגיע. מאחלת לך החלמה מהירה והמון הצלחה בטיפול הבא.

chicky47

New member
משהו נוסף

בעלי גם עשה קריוטייפ (את לא צריכה לעשות). יצא תקין. ניתחו לי אחד העוברים שנפל במחלקת גנטיקה בהדסה וגם הוא היה תקין. זה אומר שהבעיה הייתה אצלי לכן קיבלתי את הivig ופרגניל.

Koala Bear 1

New member
chicky27, עוגי -

מה אומרת בדיקת קריוטיב לבעל? כלומר, איזה מידע היא נותנת, מה שוללת?

Koala Bear 1

New member
chicky47, עוגי -

מה אומרת בדיקת קריוטיפ לבעל? כלומר, איזה מידע היא נותנת, מה שוללת?

עוגי555

New member
קריוטיפ

זוהי בעצם בדיקת דם פשוטה שבודקת שכל הכרומוזומים מסודרים כמו שצריך ואין הפרעה.
לוקח לתשובה הרבה זמן להגיע ומכאן העיכוב שהיה לנו...
אני לחצתי וקיבלתי עזרה מהאחיות המדהימות להאיץ את קבלת התשובה.

Koala Bear 1

New member
תודה!

כל הכבוד לך על היכולה להניע עניינים!

את חושבת שכדאי לבקש את הבדיקה כבר כעת, מבעוד מועד?
מי צריך לרשום לנו אותה..? רופא המשפחה של בעלי יכול?

למעלה