עוד שיר לבוקר.........

alpha80

New member
עוד שיר לבוקר.........

בהמשך לקדחת האולטראווקס שאני שרוי בה ושאני לא מוצא לה מרפא, קבלו הבוקר את הקטע המדהים "חזיונות בכחול" הפותח את הצד השני של האלבום QUARTET מ 1982. השיר הזה לדעתי הוא נסיון לעשות את VIENNA 2, אבל הקצב באמצע השיר לוקח אותו כמה רמות קדימה.
Face in the window in the night Caught for a second by the light Ashes of memories still aglow Only for you Portraits and pictures you once saw Visions in blue Read while the letters still remain Sip from the wine of youth again Oaths made in silence still return Only for you Cast like a shroud you're clutching on Visions in blue Catch aimless smiles from passers by Blistered and broken in reply Breath seems to mist the hazy view Only for you Tears coat your lifeless eyes with dew Visions in blue Visions in blue Ashes of memories still aglow Portraits and pictures you once saw Ashes of memories still aglow Portraits and pictures you once saw Ashes of memories still aglow Portraits and pictures you once saw Face in the window in the night Caught for a second by the light Ashes of memories still aglow Only for you Portraits and pictures you once saw Visions in blue​

oril123

New member
בתור אחד שנגוע בקדחת אולטרווקס

איזה מהאלבומים שלהם אתה הכי אוהב ? בעיני שלושת האלבומים הכי טובים הינם : HA HA HA SYSTEM OF ROMANCE RAGE IN EDEN אגב DVD האוסף שלהם נמכר בכ 80 ש"ח באחת מחנויות הרשת שלא אנקוב בשמה שלא יאשימו אותי שאני סוכן שלהם שמקבל אחוזים. בעוונותי טרם הקלטתי לך את סיאם בהופעה - אם אתה עדיין מעוניין אני ישלח לך עותק.

alpha80

New member
אני שמח שיש פה עוד נגוע....

אני הכי אוהב את RAGE IN EDEN ואת QUARTET. בקשר לסיאם - כן, אשמח , אם האיכות סבירה, כי הישגתי הקלטה שלהם באיכות מבאסת לאללה .... תודה רבה מראש!

dj80s

New member
גם אני נגוע. אה, וגם מנודה

ובגלל שאורן לקח לי את 'ויז'נס אין בלו' שהתכוונתי לפרסם כאן, הנה השיר שלדעתי הוא בין 3 הטובים שלהם (השניים האחרים הם 'hymn' ו'we came to dance'.
REAP THE WILD WIND (Ultravox) From the album Quartet. Single released 25th September 1982. ---------- Reap the wild wind Reap the wild wind Reap the wild wind A finger points to show a scene (Take my hand, take my hand) Another face where mine had been (Take my hand, take my hand) Another footstep where I once walked (Take my hand) Take it all You take my hand and give me your friendship I'll take my time and sell you my slow reply Give me an inch and I'll make the best of it Take all you want and leave all the rest to die Reap the wild wind A footprint haunts an empty floor (Take my hand, take my hand) A fading coat that I once wore (Take my hand, take my hand) Oh desolation where I once lived I have seen in times gone by I have felt a different shadow on the wall A stranglehold on a certain feeling You take my hand and give me your friendship I'll take my time and sell you my slow reply Give me an inch and I'll make the best of it Take all you want and leave all the rest to die Reap the wild wind Reap the wild wind You take my hand and give me your friendship I'll take my time and sell you my slow reply Give me an inch and I'll make the best of it Take all you want and leave all the rest to die Reap the wild wind ----------​

tofit

New member
אתה מנודה??

מה אני אגיד? וחוץ מזה, קיבלת בוקר טוב אישי מהמנהל, אז איך אתה יכול לטעון שאתה מנודה?

dj80s

New member
מה את תגידי? את?!

את הרי הכוכבנית של הפורום, הסייד-קיק של הברנז'ה, הטיצ'רס' פט של ביה"ס ללימודי האייטיז! אז אל תגידי לי 'מה אני אגיד', טוב? ונכון, אחרי שזכיתי לבוקרטובאישי העולם נראה הרבה יותר יפה. ורוד כזה, עם ציפורים, קשתות בענן וכל החארטות הנלוות.

dj80s

New member
הנה. וגם חידה

the teachers' pet יענו חיית המחמד של המורה, התלמיד/ה האהוב עליו ביותר. מה שמוביל אותי לחידה: באיזה שיר של פוליס מופיע הביטוי הנ"ל?

tofit

New member
תודה יקירי

שפע כזה של מחמאות באמת מזמן לא קיבלתי don't stand so close to me

dj80s

New member
טוב, הנה מחמאה. אמיתית, כאילו

את קרובה להיות תותחית-על, סחתיין על התשובה.

tofit

New member
תודה../images/Emo9.gif

אבל אני רחוקה מזה שנות אור.

המורה - אני! אני!! אני!!!

don't stand so close to me השבוע קניתי את אלבום ההופעה הכפול שלהם. איזה גדולים שהם היו - פחד! (אגב, כבר בתחילת הדרך (1979) סטינג היה אגו מאניאק, ושומעים בבירור איך הוא אומר: and here's a song from MY new album)

turrican

New member
אורי איזה שטויות..

כבר חשבתי ששכחנו את נושא הסוכנים למיניהם.. זה היה די בצחוק אני מאמין.. אתה יכול לרשום חופשי איפה אפשר לקנות את ה-DVD הזה. זה עשוי לעניין פה לא מעט אנשים שמתים על Midge Ure וחבריו. אולי נעשה שבוע אולטרווקס ? מה אתם אומרים?? בנושאי ה-DVD יש לי מילה שאולי כבר אמרתי בעבר. שהייתי בברזיל (כן ..למי שלא יודע וזה לא היה מזמן) אפשר להשיג כל DVD מניילן בסביבות ה-35 ש"ח . פשוט לאכול את הלב.

oril123

New member
טוב אז ניתן לקנות אותו

באתר של NMC http://www.nmc-music.co.il/nmc/product.asp?sku=04812305&dept_id=1 שלצערי העלו את המחירים וכעת מחירו עומד על 87 ש"ח. ניתן לנסות גם בחנות האוסטרלית http://www.planetdvd.com.au/ ששולחת לישראל. לגבי הDVD מברזיל מדובר בתופעה לא ברורה : יש המון כותרים בDVD תוצרת ברזיל שלא ניתן להשיגם בשום מקום אחר בעולם, לדעתי ודעת רבים אחרים חלקם פשוט הועבר מפורמט VHS ל DVD ולא בטוח שמדובר במוצר עם איכות סאונד ותמונה טובים.

אתה מנסה להגיד שהשיר הזה

יותר טוב מVienna? של מגפיך מעל נעליך לפני שאתה מעז לנסות בטעות בלי כוונה לפגוע בשיר המצויין הזה. מעניין לציין שלצורך הקלטת האלבום הזה אולטרווקס גייסו את גורג' מארטין בתור מפיק מוזיקלי ואת גאוף אמריק בתור טכנאי (למי שלא יודע - שני אלה עשו את אותם תפקידים בסרג'נט פפר המופתי).

למעלה