תודה רבה לכולכם../images/Emo9.gif
אני מסמיקה
מי שרוצה אז החלטתי לכתוב את הליריקס: C.Le חיפשתי אהבה ומצאתי תועבה אבל תמיד שתקתי לא נקמתי חזרה נגמרה הביישנות ואיתה השתיקה היה קשה להתגבר נלחמתי בחוזקה פתאום ביצבץ האור שבקצה המנהרה והחלטתי ללכת בעקבות נקודת הפנייה כי התרגלות לכאב עצב ורק אכזבה גורמים להיסגר עמוק עמוק בתוך עצמך להתחרר, להימתח לפתוח קצת ת´לב לנשמה לא נוח להיסחב עם הכאב וזה כואב, אני יודעת, כשאני נפגעת ולא מבינה איך מכל דבר קטן אני דומעת אני נקרעת, הלב נסגר כבר אין בו דלתות יש רק מנעולים וחומות גבוהות, אין תקוות. זה נכנס לי למוח הגוף רוצה לצרוח והנפש לעצמה לא מצליחה לסלוח פזמון: הדמעות גורמות לי לברוח מה הדברים שנוח לי לשכוח אלוהי, תן לי את הכוח ShakaPita לפעמים אתה מרגיש שאתה לבד,מפוחד מי יבוא ויתן לך יד? אתה במצוקה ואף אחד לא בא לעזור אתה מצוברח וכועס ,בעיניים רק שחור לא קולט את העולם, וזה אותך מסתכל סוגר את העיניים, תמיד עדיף שלא להסתכל הכי קל זה לברוח מהמציאות ואז לחזור ולגלות שעשית עוד טעות מסתכל על עצמך, בוחן ת´דמות לא מבין ת´משמעות, במילא אני חי בשביל למות למי יהיה בכלל אכפת אם בן אדם אחד ירגיש בודד, בודד מעט. פזמון: הדמעות גורמות לי לברוח מה הדברים שנוח לי לשכוח אלוהי, תן לי את הכוח (אני אשמח לקבל עוד תגובות)