עוד שירוש כזה...

freak2100

New member
עוד שירוש כזה...

איך אתם מגדירים הצלחה? זאת אומרת... מה אתם צריכים שיקרה בשביל שתוכלו להגיד שהשגתם את המטרה לשמה בניתם את המשחק בצורה הטובה ביותר?

freak2100

New member
וכמובן - התשובה שלי...

מכיוון שבanykeysoft אנחנו מפתחים משחקים חינמיים, המטרה שלנו היא שהרבה אנשים יכירו את המשחקים שלנו, שהוא יהיה מוכר כזה כמו שאת icy tower כולם מכירים, שהמשחקים שלנו יופיעו בכל מני אתרי משחקים חינמיים להורדה... בקיצור - מודעות למשחקים שלנו זאת ההצלחה מבחינתי. וכמובן תגובות טובות שמקבלים, אבל זה די ברור, לא?

Ultra Spidey

New member
אתה צריך לנהל כאן. זה מותאם עליך.

או מינימום לקבל דרגת מומחה [אדום]

freak2100

New member
../images/Emo9.gif

הייתי רוצה להיות מנהל, אבל זה דורש לנסוע למשרדים של תפוז, וזה רחוק
ואני לא רוצה את זה עד כדי כך שאני אסע לשם במיוחד

De-Panther

New member
זה מה שמונע ממך??..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

איפה אתה גר?? המשרדים שלהם לא ברמת גן??

freak2100

New member
כן, ברמת גן

אני גר בחיפה אני יכול להגיע, אבל אין לי כח להתחיל בנסיעות... וגם אין לי זמן לזה עכשיו

De-Panther

New member
אז היית אומר לי אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מכיר מישהו מחיפה שלא מזמן היה צריך גם ללכת למשרדים של תפוז כדי להיות מנהל פורום

freak2100

New member
חבל...

אבל זה לא כזה נורא בין כה וכה זה לא משנה אם יהיה מנהל או לא, כי התפקיד של מנהל הוא למחוק הודעות ולשמור על סדר, מה שלא צריך כרגע (זאת אומרת, לא זה מה שחסר בפורום)

De-Panther

New member
הבעיה היא שעכשיו אי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אפשר להעלות קבצים לפורום

freak2100

New member
אוף, למה הם עונים בכזאת

תבנית קבועה? ביקשתי שיאפשרו את העלאת הקבצים והצעתי להם למצוא מנהל, אפילו זמני, לפורום. אז הם כמובן ענו לי את התשובה הקבועה "במידה וברצונך להיות מנהל אנא הגש מועמדות בלה בלה בלה"... זה הרי היה כל כך ברור שזה מה שהם יגידו, שאני פשוט לא מבין למה שאלתי שם מלחתחילה

De-Panther

New member
הם רוצים לבדוק אותך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והם צודקים בזה לא קשור אליך... קשור למנהלים אחרים כבר היו להם הרבה סיפורים בגלל מנהלים שונים... הם פשוט מוודאים שלא יהיו עוד סיפורים...

De-Panther

New member
כי אם יעלו לפה קובץ|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שיהיה עם וירוס או עם תוכן כלשהו שאסור אז אין מי שימחוק אותו במיידי ואתה לא גילית את התו השקוף

freak2100

New member
אה, אולי אתה צודק...

אבל הנהלת הפורומים יכולה לעשות פטרולים רק בפורומים שאין בהם מנהל עד שיהיה, לא? בכל מקרה... אני לא גילית את התו השקוף, אבל אני פירסמתי אותו פה בתפוז... זאת אומרת, הייתה את התקופה ההיא שגילו את הכתיבה בכחול... ואז היו בודדים שידעו איך לכתוב בכחול באמצע מילה בלי שיהיה רווח ואז עשיתי איזה יום שלם ניסיונות עד שפתאום קלטתי שאולי יש שם פשוט תו שלא רואים שם... ואז הלכתי למפת תווים של windows וחיפשתי תו שקוף, ומצאתי, ואז ניסיתי וזה עבד ואז פירסמתי בכל תפוז את התגלית החדשה שלי ומאז כולם משתמשים בזה ובחוברת של פורום ניסויים בתפוז שהכילה את כל המידע לגבי כתיבה בכחול השם שלי הופיע אחרי ההסבר של כתיבה עם התו השקוף בתור מי שגילה את השיטה (אני לא הראשון שהשתמש בה אבל אני הראשון שהסכים לגלות לכל השאר איך ולא עשה את זה ואז אמר "חה חה אתם לא יודעים איך") ככה שזה שכולם משתמשים בו היום - זה בזכותי.

De-Panther

New member
נו אז אתה לא מגלה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התו השקוף
אתה פשוט זה שהיה מוכן לגלות לכולם מה התו
ויש 2 תוים שקופים 0254 ו0253
אני זה שגילה שאפשר להשתמש באייקונים שלא זמינים עכשיו כשמוסיפים תמונה להודעה... אבל תפוז חסמו את זה אחרי יום בגלל שוינטר הציף עם זה את תפוז

freak2100

New member
כן, אבל...

זה לא שאני השגתי את המידע ממשהו שגילה לפני ואז הפצתי... אלא חשבתי על הרעיון בעצמי אז אולי אני לא הראשון אבל גיליתי את זה בדיוק כמו שמי שלפני גילה את זה ובהתחשב בזה שאני זה שפירסם את זה - אני המגלה שהכי תרם לפורומים
לא ככה? אגב, לא שמעתי על זה שאפשר היה להוסיף סמיילים.... זה בטח היה באחת מהתקופות שלא הייתי בפורום (אוף! תמיד אני מפסיד את כל האקשן! לא יכולים לחכות לי שאני אהיה בבית כשמגלים משהו מגניב?)

למעלה